Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Capricornului

Usile ti se vor deschide si inchide brusc in fata in aceasta luna , incepand cu intrarea iubitoarei Venus sub semnul spontanului Berbec , fapt ce iti va aprinde calcaiele in cautarea unor noi experiente excitante.
Cu toate acestea , pe 9 martie, Venus va ajunge in opozitie cu lucidul Saturn , aducand obstacole in calea ta , iar cuadratul lui Venus cu Pluton din ziua de 11 martie va aduce noi complicatii in tentativa ta de a urma chemarea iubirii.
Aceste dificultati se vor repeta atunci cand Mercur va intra in Berbec ( 17 martie) , si numai un teren solid sub picioare te poate mentine in siguranta fata de incercarile cu care te vor adulmeca Saturn pe 18 martie , Pluton pe 20 martie si intrarea Soarelui in Berbec pe 20 martie.
Pe 29 martie , Luna plina din Balanta in cea de-a zecea ta casa ( casa Carierei) , iti poate sugera ca impartasirea ideilor tale novatoare te poate sprijini cu succes in viata ta profesionala.
De-a lungul intregii luni martie nu trebuie sa uiti ca perseverenta te poate ajuta sa iti pastrezi credinta si ca trebuie sa continui sa progresezi chiar daca sortii par a fi impotriva ta.Daca mergi pe calea potrivita, tenacitatea ta va invinge toate obstacolele.


Horoscopul dragostei Capricornului in martie 2010

In cele din urma , vor apare mult asteptatele schimbari care iti vor permite sa te relaxezi si sa fii mult mai direct atunci cand vrei sa iti comunici intentiile fata de partenerul de cuplu sau o persoana dorita.Venus , planeta dragostei , paraseste impresionabilii Pesti pe 7 martie , reducand tendinta ta de a te invarti in cerc in incercarea de a nu atinge punctele nevralgice ale celor care tii.Venus va intra in Berbec , un semn de foc impulsiv , care iti va sprijini puterea de decizie si increderea in propria ta fiinta.De asemeni, pe 9 martie, Venus il va intalni pe Saturn , planeta conducatoare asupra aspectului tau comportamental , care iti va cere un autocontrol si o rabdare cu care esti inzestrat indeajuns.
Poate sa te cuprinda o stare de usoara melancolie in aceasta perioada , datorata focalizarii tale asupra limitelor si responsabilitatilor iubirii.
Totusi, odata cu ziua de 20 martie, cand Soarele va intra in Berbec , vei avea sansa de a porni pe un drum cu totul nou.
Pe de alta parte , complexul aspect al Soarelui cu Saturn si Pluton dintre 21 si 25 martie , poate sa te dermine sa te izolezi si sa te afunzi profund in interioritatea ta primara.


Horoscopul carierei Capricornului in martie 2010

Energicul Marte s-a mutat in a opta ta casa ( casa relatiilor ) inca din decembrie 2009 , reducand drastic raspunsul sau reactia celor din jur fata de problemele sau intrebarile tale.Pe 10 martie, Marte isi va schimba , in sfarsit aspectul , si te va sprijini in cateva proiecte hotaratoare , insufletindu-te cu o mai mare putere de decizie.
Intrarea Soarelui in Berbec , in ziua de 20 martie , este de natura sa aduca mari schimbari.Zilele urmatoare pot fi incarcate de obstacole ce pot parea mai mari decat sunt , cu adevarat, in realitate.Daca se va intampla sa devii coplesit de aceasta perioada potrivnica , trebuie sa iti pastrezi sangele rece si sa te mobilizezi la maximum , sa continui sa inaintezi pe drumul tau cu perseverenta si o planificare atenta, specifica semnului tau zodiacal.


Horoscopul sanatatii Capricornului in martie 2010

O luna riscanta pentru sanatatea Capricornului, in care conjunctura astrala prevesteste incercari sau slabiciuni deloc neglijabile.Este de recomandat sa nu te expui unor riscuri aparent minore odata cu aparitia primaverii.Asteapta ca soarele cald sa devina statornic inainte de a lepada hainele de iarna , fereste-te de excese alimentare si acorda-ti un timp cat mai indelungat odihnei si relaxarii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Cauta in Horoscopul lunii martie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop februarie 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Carcacteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Capricornului Horoscopul lunii martie 2010 – Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on martie 01, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.