Numerologia dragostei | Femeia / barbatul cu care te potrivesti in iubire

Daca vrei sa afli ce tip de relatie de iubire te poate implini cu adevarat, pentru toata viata, trebuie sa stii ca numerologia iti poate spune cum ar trebui sa fie partenerul tau de cuplu, pentru a fi fericit in viata .

Nu este o chestie confirmata stiintific, dar te poti distra afland despre o dimensiune eventuala a vietii tale.

Numarul sau cifra dragostei | relatiei provine dinr-o ramura specifica a numerologiei, numita Yantra sau numerologia patratului magic.
Aceasta consta din trasarea unui patrat virtual, ce are la baza numerele datei de nastere, interpretate prin valorile existente in diferite casute incadrate in acest patrat.

Cifra | numarul dragostei sau relatiei tale de cuplu in iubire poate fi aflat prin scaderea cifrei 1 din numarul lunii tale de nastere.

De exemplu, in cazul actorului si cantaretului Stefan Banica Jr., nascut pe data de 18.10.1967, cifra dragostei sau a relatiei de cuplu poate fi calculata astfel :

Numarul dragostei/ relatiei de cuplu = (Luna de nastere – 1 ) = 10 – 1 = 9

Interpretarea cifrei sau numarului dragostei / iubirii / relatiei de cuplu

Cifra / numarul 0 (zero) in dragoste / iubire / cuplu

Nu ai nici o cerinta sau dorinta specifica intr-o relatie de cuplu.Esti implinit de o autentica legatura in viata , fara a fi prea pretentios vizavi de tipul partenerului tau.Esti fericit , indiferent de iubit/iubita , atata timp cat tine la tine.

Cifra / numarul 1 (unu) in dragoste / iubire / cuplu

Esti destinat unei mari iubiri , care va creste sau va evolua in decursul timpului.Ai tendinta de a pune in fata persoana ta intr-o relatie de dragoste , dar este probabil sa gasesti un partener care sa se impace cu aceasta cerinta a ta.

Cifra / numarul 2 (doi) in dragoste / iubire / cuplu

Esti un partener de nadejde , o femeie sau un barbat care isi sustine si afirma cu tarie dragostea , comunici bine cu persoana pe care o iubesti , gratie unei intuitii native.De asemeni , iti poti da seama cand partenerul tau este ingrijorat sau suparat , sau atunci cand ceva nu merge bine in relatia ta de cuplu.

Cifra / numarul 3 (trei) in dragoste / iubire / cuplu

Ai nevoie de un partener caruia ii place conversatia si distractia.Uneori, iti place sa flirtezi , dar iubitului / iubitei nu ar trebui sa ii pese ; el / ea ar face bine sa isi dea seama ca faci lucrul asta doar in aparenta si ca , in acest fel , nu ameninti in nici un fel relatia ta autentica de iubire.

Cifra / numarul 4 (patru) in dragoste / iubire / cuplu

Esti un partener foarte iubitor.Ai muncit din greu pentru a pune la punct relatia ta de cuplu si esti foarte grijuliu asupra felului cum decurge aceasta.Esti foarte fidel / fidela si esti gata , oricand , de a face orice pentru dragostea ta ; cu toate acestea , nu ai o ardoare foarte pasionala in iubire.Ai nevoie de cineva care sa te aprecieze pentru ceea ce esti cu adevarat.

Cifra / numarul 5 (cinci) in dragoste / iubire / cuplu

Ai nevoie de un partener care sa iti lase cat mai multa libertate.Esti un iubit / o iubita nemaipomenit(a) , atata timp cat nu te simti ingradit sau restrictionat in dragoste.Daca cel / cea de langa tine incearca sa te inchida intr-o colivie de aur , esti in stare sa faci orice pentru a-ti recapata libertatea.

Cifra / numarul 6 (sase) in dragoste / iubire / cuplu

Ai nevoie de un partener care sa iti ofere o relatie stransa si pasionala , plina de iubire si afectiune.Simti ca nu esti complet atunci cand nu esti alaturi de cineva , si daca ai avut vreun esec in iubire , vei cauta degraba sa iti descoperi un partener.Simti nevoia de a avea grija de cineva , asa ca iti doresti mereu noi prieteni si oameni care sa iti aprecieze afectiunea.Daca nu ai copii, vei cauta pe cineva care sa ii inlocuiasca in dorinta ta de iubire si protectie.

Cifra / numarul 7 (sapte) in dragoste / iubire / cuplu

Ai nevoie de cineva care sa iti acorde ragazul de a ramane singur si a cugeta asupra vietii tale personale.Esti un iubit / o iubita care se gandeste mereu la partener , incercand sa ii daruiasca in continuu noi dovezi de dragoste.Oricum , natura ta interioara te impiedica sa iti declari afectiunea intr-un mod deschis , astfel incat ai nevoie de multa vointa pentru a-ti afirma ceea ce simti cu adevarat.

Cifra / numarul 8 (opt) in dragoste / iubire / cuplu

Pentru a te simti implinit / fericit , ai nevoie de un partener care sa iti satisfaca nevoile financiare.Se poate sa iti dezvolti un business de succes alaturi de cel iubit / cea iubita , sau sa te casatoresti cu cineva care are avere.Relatiei tale de cuplu ii poate lipsi uneori pasiunea , dar are tendinta de a fi de durata si incununata de implinire.


Cifra / numarul 9 (noua) in dragoste / iubire / cuplu

Esti inclinat sa pici usor in mrejele iubirii , uneori chiar cu cine nu trebuie.Ai o fire foarte romantica si poti fi un iubit / o iubita care da dovada de foarte multa afectiune.Iti place sa iti surprinzi partenerul cu mici dar frumoase cadouri .Trebuie sa te gandesti cu profunzime inainte de a-ti alege iubirea .Alaturi de cineva potrivit , dragostea iti poate inflori si implini.

Numarul 11 (unsprezece) in dragoste / iubire / cuplu

Pentru a fi fericit , ai nevoie de un partener puternic , care sa iti fie mereu aproape.Ai tendinta de a parasi sau a renunta la cineva care nu iti implineste visurile , cu atat mai mult cu cat visezi la o perfecta relatie de cuplu.Ai capacitatea de a-ti exprima fara ingradire iubirea si poti fi un partener foarte grijuliu , cu conditia de a-ti tine in frau idealismul.

Copyright © diane.ro
Numerologia dragostei | Femeia / barbatul cu care te potrivesti in iubire Numerologia dragostei | Femeia / barbatul cu care te potrivesti in iubire Reviewed by Diana Popescu on martie 13, 2010 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Numerologia dragostei | Femeia / barbatul cu care te potrivesti in iubire - va rog sa postati predictiile si pentru numarul 10 (zece) in dragoste / iubire / cuplu. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. va rog sa postati varianta pentru numarul 10 (

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum se potrivesc un el si o ea dac ea are numarul dragostei 6 si el 2?
    multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. cifra 10 este egala cu 1 citeste la cifra unu

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.