Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Leului

La inceputul lunii mai , Leul isi poate rataci cararile si se poate simti dezorientat datorita inselatorului quincunx de pe 2 mai al realistului Saturn si al incetosatului Neptun.In aceste conditii , ar fi de recomandat sa ai curajul de a te chestiona despre realele tale demersuri in viata ; in caz, contrar multe probleme amanate si neclarificate vor continua sa iti creeze neplaceri.
Din fericire , perioada retrograda a lui Mercur in a X-a ta casa se sfarseste pe 11 mai ,si are calitatea de a te elibera de ezitarile si erorile care iti pandeau deciziile luate in planul carierei.
In ziua de 4 mai , cuadratul Soarelui cu Marte iti insufla o adevarata febra de primavara , putandu-te conduce catre o dorinta arzatoare de a face ceva nou , iesit din comun , fara un tel anume ; vei avea tendinta de a te indrepta catre actiuni impulsive sau discutii si certuri fara rost.
7 mai , data sextilului planetei Venus cu Marte , este o zi potrivita pentru inceperea sau dezvoltarea unui proiect , intalnirea cu noi cunostiinte si rezolvarea problemelor existente intr-o relatie de iubire.
In alta ordine de idei , Luna noua aparuta in practicul Taur pe data de 13 mai corespunde aceleiasi a zecea case , si reprezinta un aspect astral care ar trebui sa te desprinda de atitudinea visatoare sau filozofica , pentru a iti lua pe deplin in serios responsabilitatile care decurg din domeniul tau profesional.


Horoscopul dragostei Leului in mai 2010


Soarele , planeta ta conducatoare , se va afla in Taur si in a X-a ta casa (casa responsabilitatilor) pana pe 20 mai , fapt ce are potentialul de a te inhama la multiple obligatii profesionale si familiale , care nu iti vor mai lasa nici un minut liber pe care sa ti-l dedici jocurilor dragostei.Cu toate acestea , Venus , planeta iubirii , flirteaza in taramurile Gemenilor si ale celei de-a unsprezecea tale case ( casa prieteniei, grupurilor si sperantei) pana in ziua de 19 mai ; acest lucru iti poate da o stare de deriva , pe parcursul careia te vei simti indemnat sa ai contacte amoroase de suprafata prin intermediul unor prieteni sau a unor grupuri / asociatii.
Pe 4 mai , contradictoriul cuadrat dintre Soare si Marte iti inflacareaza natura pasionala , un lucru OK daca esti déjà intr-o relatie de cuplu pe termen lung , dar nu chiar favorabil in cazul in care faci abia primii pasi intr-o relatie de dragoste.
Sextilul dintre Venus si Marte din 7 mai creaza bune auspicii pentru intanirile romantice , atractia si legaturile sexuale.
Venus in Gemeni indica mai curand o infruptare din aperitivele dragostei decat ingerarea unei mese complete de iubire , asa ca vei avea ocazia sa pici in plasa dezamagirilor.


Horoscopul carierei si banilor Leului in mai 2010


Gratie tranzitului Soarelui prin a X-a ta casa (casa dezvoltarii exterioare si a responsabilitatii publice) , perseverenta si emanatia de incredere par a fi mult mai recomandate decat noile ideii sau exhibarea fortei personalitatii.Munca ta va iesi mai mult in evidenta , asa ca ar trebui sa dai tot ce ai mai bun in tine.
In acelasi sens , aspectul retrograd al lui Mercur in a zecea ta casa , pana in ziua de 11 mai , necesita indeplinirea vechilor si obisnuitelor sarcini inainte de a te avanta catre noi perspective profesionale.
In ziua de 4 mai , poti deveni usor prea grabit in a-i impresiona pe cei din jurul tau , intr-o maniera agresiva sau nepotrivita.Energia in exces resimtita in aceasta zi poate fi canalizata favorabil intr-o modalitate constructiva , in loc de a fi consumata in discutii si contraziceri neproductive.
Pe 7 martie , te poti dedica cu succes unor activitati financiare sau unor afaceri , intrucat inspiratia si resursele creatoare trec printr-o perioada extrem de fructoasa.
Pe data de 13 mai , Luna noua din Taur iti ofera un nou eveniment in a X-a ta casa , o conjunctura care are tendinta de a-ti infuza o marita conexiune cu realitatea si o sporita energizare .Pe de alta parte , tensionatul cuadrat dintre Neptun si nerabdatorul Marte iti poate conferi deopotriva forta si inspiratie, dar si distragere si false interpretari ale unor fapte.


Horoscopul sanatatii Leului in mai 2010


Sanatatea iti trece printr-o perioada de inflorire , asemeni sfarsitului de primavara.Atentie , totusi, la continuarea tranzitului lui Pluton in a sasea ta casa (casa sanatatii) , intrucat acesta te poate predispune la boli rare , specifice sistemului imunitar.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar mai 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Leului . Maxime , aforisme , citate

Zodia Leului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Leului

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Leului Horoscopul lunii mai 2010 – Zodia Leului Reviewed by Diana Popescu on aprilie 29, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.