Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Racului

Horoscopul lunii iunie 2010 anunta pentru Raci o perioada in care isi vor satisface inclinatia de a se pune la adapost fata de convulsiile lumii exterioare , fara a rata insa ocaziile de a face incursiuni indraznete in afara atunci cand au de profitat sau de cules laurii meritelor lor.

Aspectele astrale retrograde din luna mai care continua sa isi faca simtite efectele in luna iunie se refera la Neptun si Pluton.

Tranzitul inselatorului Neptun in Varsator si cea de-a opta ta casa (casa transformarii si a sexualitatii) aduce pe mai departe noi provocari legate de finante si proprietati , datorate unor actiuni intreprinse in trecut care necesita acum o corectie.Relatiile intime isi pot pierde vivacitatea si necesita o reevaluare sau o reimprospatare.Granitele dintre persoana ta si cei din jur par sa devina diluate de o pacla deasa care poate provoca confuzie si deruta.

Evolutia retrograda a transformatorului Pluton in Capricorn si a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) iti ofera oportunitatea de a clarifica probleme din jurul tau ramase nerezolvate din timpul tranzitului anterior al lui Pluton in aceasta casa.Ar trebui acum sa evaluezi ce ai realizat si ce iti mai ramane de facut in domeniul relatiilor cu ceilalti oameni.Odata invata aceasta lectie , vei avea prilejul de a pune bazele unei relatii de cuplu armonioase, posibil nu cu partenerul de pana acum.

Aparitia norocosului Jupiter in regatul dinamicului Berbec , dupa data de 6 iunie , anunta o evolutie notabila , mai ales in plan profesional , si o largita recunoastere sociala. Poti ajunge sub lumina reflectoarelor fara a tine neaparat sa se intample asta , ai posibilitatea de a fi apreciat de catre persoane influente si toti cei din jur par sa te trateze cu o onestitate si o cinste de zile mari.

Odata cu 7 iunie , increzatorul Marte marsaluieste zgomotos pe taramurile pedantei Fecioare si, drept urmare , mintea ti se transforma intr-un furnicar de noi si contradictorii idei care iti pot risipi si irosi energia.Cu putina concentrare , vei putea profita de o oportunitatea de a-ti “vinde” ideile altora sau de a crea impresie asupra celor din jur.Poti trece prin febra a nenumarate mici calatorii si a unei comunicari intense pe diverse canale.

Mercur isi incepe tranzitul in Gemeni si a douasprezecea ta casa in ziua de 10 iunie , astfel incat atentia iti va fi indreptata cu precadere asupra chestiunilor personale si a trecutului.Ti se inlesneste in acest fel o perioada propice meditatiei sau cercetarii sinelui.Explorarea trecutului in scopul deschiderii a noi perspective despre viitor este benefica , cu conditia de a nu-ti risipi energia asupra unor lucruri pe care nu le mai poti schimba.

Pe 12 iunie , Luna noua din Gemeni si a patra ta casa anunta o perioada de revizuire a vietii si de reincarcare a bateriilor spirituale , ocazionand eventual o relativa retragere din valtoarea activitatii sociale , dedicata recastigarii echilibrului emotional si mental.


Conjunctia lui Venus cu Neptun din 13 iunie , te poate face sa plutesti cu capul si inima in nori , atarnandu-ti pe suflet povara unei relative dependente de dragoste si a stangaciei in chestiuni financiare , datorita unei sensibilitati exacerbate , echilibrate oarecum de o sporita atractivitate.

Incepand cu 14 iunie , frumoasa Venus bate la portile sincerului Leu , incepand un tranzit caracterizat de intrepatrunderea chestiunilor financiare cu cele sociale sau particulare.Vei fi atras de persoanele care iti pot oferi confort spiritual si vei pune mare prêt pe abordarea familiara a celor la care tii.

Pe 21 iunie incepe parcursul vitalului Soare prin fortareata bine pazita a Racului , un aspect care te poate face sa iti imbraci zalele autoprotectiei si a detasarii fata de ceilalti , indreptandu-ti atentia catre familie , camin si orice altceva iti poate oferi siguranta si aparare.Cu toate acestea , poti fi stapanit de o energie crescanda , apta de a-ti reimprospata increderea in tine , facandu-te sa treci prin problemele din viata cu hotarare si inversunare.

Ziua de 28 iunie prilejuieste conjunctia dintre Soare si Mercur , un eveniment astral capabil sa te insufleteasca cu neastampar si sa iti deschisa larg portile comunicarii .Vei avea impulsul de a spune ce gandesti si sa iti afirmi cu curaj opiniile , dar ar fi de recomandat sa asculti si ceea ce au altii de spus.



Horoscopul dragostei Racului in iunie 2010


Intrarea lui Jupiter in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii personale) , pe 6 iunie , indica , uneori, un nou pas in evolutia ta sociala dar si afectiva , prin posibilitatea angajamentului intr-o casatorie.

Sextilul lui Venus cu Saturn , in ziua de 12 iunie , are darul de a-ti releva in mod clar de ce anume ai nevoie intr-o relatie de cuplu , dar iti poate infuza si o mai mare prudenta in dragoste , facandu-te mai atent la ceea ce daruiesti sau promiti .Posibil sa incepi sa te gandesti la relatia ta de iubire actuala sau viitoare ca la un “contract” pe termen lung , in care va predomina parteneriatul si nu neaparat afectivitatea.


13 este ziua in dragostea este cea care da culoare si sprijin vietii tale.Ploaia de aur a romantismului iti improspateaza fiinta si te poate rataci in hatisurile unor bogate fantezii despre iubire , mai ales daca esti (inca) singur.Daca esti cu adevarat indragostit , vei simti nevoia de a face sau a sacrifica orice pentru partenerul tau.

Tranzitul planetei Venus in a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) , in ziua de 14 iunie , te face sa simti ca pasesti pe un teren ferm si stabil intr-o relatie de iubire care nu mai este la inceputuri.

Odata cu 21 iunie , incerci sa iti pui la adapost iubirea si pe cel / cea care ti-o inspira .Esti gata de a face orice pentru a-ti proteja partenerul , eventual chiar sa il inchizi impreuna cu tine intr-o temnita cu zabrele din aur , dupa care sa arunci cheia pe fereastra.



Horoscopul carierei si banilor Racului in iunie 2010


Incepand cu 6 iunie , munca sau activitatea de studiu incepe sa isi arate din belsug roadele si pot apare semne ale unei avansari in cariera sau a succesului in afaceri.Sunt posibile calatorii in interes de serviciu si intalniri profitabile cu multe persoane influente.Poti avea parte si de o mai mare libertate in profesie .Daca te simti demn de recunoastere si purtarea laurilor succesului , aceste lucruri vor avea tendinta sa apara in mod natural in calea ta.

7 iunie inaugureaza tranzitul planetei Marte in a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) , astfel incat vei avea un discurs mult mai clar decat de obicei , dar vei da dovada si de o mai mare o initiativa , indrazneala si incredere in tine .Din aceasta cauza , discutiile din domeniul profesional pot fi mai incinse , ajungandu-se chiar in pragul unor certuri.O perioada excelenta de a te dedica unor preocupari intelectuale , cu o pasiune si o vigoare de zile mari.

In 12 iunie , sextilul lui Marte cu Saturn coboara valul suspiciunii asupra aspectelor financiare si te face sa manuiesti banii cu o mai mare prudenta decat de obicei.

Dupa 14 iunie , prezenta risipitoarei Venus in a a II-a ta casa iti poate crea unele dificultati financiare in ciuda prudentei tale constante , intrucat vei fi tentat sa iti doresti mai mult decat iti permiti , dar mentinerea contactului cu persoane binevoitoare iti poate facilita castiguri financiare deloc neglijabile.

Tranzitul Soarelui in cea dintaia ta casa ( casa vietii personale si aspectului exterior) iti infierbanteaza vointa si iti pune in valoare abilitatile de lider.


Horoscopul sanatatii Racului in iunie 2010


Dupa 7 iunie , tendinta catre nerabdare si impulsivitatea ce te poate stapani in timpul sofatului sau a indeplinirii unor actiuni manuale poate duce catre accidente , asa ca va trebui sa fii mult mai atent pe sosea sau atunci cand manuiesti obiecte ascutite.

Tranzitul lui Mercur in a XII-a ta casa , inceput pe data de 10 iunie , iti poate afecta agilitatea mintii si te poate impovara cu un stres datorat unei stari prelungite de recluziune.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai in functie de ziua de nastere in Horoscop lunar iunie 2010 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Racului Horoscop lunar iunie 2010 – Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on mai 22, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.