Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Pestilor

Nativii din Pesti avuti sau incarcati de responsabilitati pot fi tentati sa renunte la o parte din acestea , in favoarea libertatii ; cei saraci si fara prea mari griji pe cap pot alege o cale radicala de a-si schimba situatia , astfel incat sa acceada la un mai mare grad de libertate. Acestea ar fi , pe scurt , tendintele sugerate de tranzitul retrograd al lui Uranus in Berbec , inceput pe 5 iulie 2010.

O perioada excelenta pentru analiza lucrurilor marunte ale existentei si reorganizarea vietii cotidiene se anunta odata cu 9 iulie, ziua cand Mercur isi incepe tranzitul in regatul Leului.

In ziua de 11 iulie , Luna noua din Rac are darul de a-ti redestepta impulsurile creative , care , de asta data , par a avea nevoie de confirmarea celor din jurul tau.

Pe aceasi data de 11 iulie , eclipsa de soare , intamplata tot in Rac si in a cincea ta casa , te orienteaza , de asemeni, catre creativitate si afectiune. Fara a face nici cel mai mic efort , ai sansa de a te bucura din plin de atmosfera din familie sau din relatia de cuplu , cu atat mai mult cu cat vei putea privi catre ceruri , insufletit de o binefacatoare stima fata de propria-ti persoana. Atat in plan afectiv, cat si material, ti se recomanda sa mentii un echilibru cat mai stabil intre a darui si a primi.

Tranzitul lui Saturn in Balanta , initiat pe 21 iulie , te poate impinge sa-ti raspunzi unor intrebari legate de finante , sexualitate si nevoia de control.Poti descoperi ca metodele tale consacrate a detine controlul asupra unor oameni apropiati sau a mediului inconjurator incep sa lase de dorit.
Totodata , Saturn are menirea de a iti readuce in minte fatalitatea trecerii noastre efemere pe pamant sau a te rupe de dependentele sau tabieturile zilnice. Oricum , la sfarsitul acestui tranzit , te vei descoperi mai puternic, mai sanatos si mai echilibrat emotional.

Ziua de 22 iulie vesteste debutul tranzitului Soarelui in regatul Leului , prilej de a te simti implinit de munca ta si de a sorta experientele din ultimele luni, alegand graul de neghina.

Aspectul retrograd al lui Jupiter in Berbec si a doua ta casa , aparut din ziua de 23 iulie , poate sa iti indice o stare materiala nesigura , fluctuatii in finante , mutari sau deplasari nedorite ori neplacute. Cu toate acestea , vei continua sa te bucuri de o buna stare de sanatate , o atitudine optimista si armonie in familie sau viata de cuplu.

Capabil sa descoperi justetea unor argumente sau puncte de vedere diferite, ai putea sa cazi prada unei perioade de nehotarare si sovaire incepand cu 27 iulie, atunci cand Mercur isi anunta vizita in Fecioara si a VIII-a ta casa . Cu aceasta ocazie , poti fi gata sa te confesezi unor prieteni sau persoane apropiate , eliberandu-ti sufletul de povara sau sa te angajezi in dialoguri salutare, apte de a-ti lamuri problemele. Oricum , comunicarea , mai ales cea de factura persoanala , tinde sa iti domine acum viata. Cuvintele-ti inmuiate in miere te pot ajuta sa mediezi conflicte sau certuri.

O abordare mult mai strategica a problemelor vietii si constientizarea subtilitatilor relatiilor dintre oameni au tendinta sa te marcheze dupa 29 iulie si in toata luna august, gratie tranzitului lui Marte in teritoriile Balantei. Va fi o etapa in care succesele vor depinde de masura in care vei recunoaste fata de tine insuti ca ai nevoia de implicarea sau ajutorul celor din jur.


Horoscopul dragostei Pestilor in iulie 2010


Tranzitul ispititoarei Venus in Fecioara si a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) iti da de veste ca vei primi o atentie speciala din partea unui partener mai vechi sau mai nou. Armonizarea relatiei de iubire pare a fi la ordinea zilei , asa te vei putea dovedi foarte adaptabil , gata sa faci compromisuri sau sa negociezi cu dragostea.
Pestii singuri vor incoltiti si mai mult de dorinta de a intra intr-o relatie de iubire statornica.

Luna noua , rasarita in a cincea ta casa (casa dragostei si a creativitatii) , are capacitatea de a te face sa radiezi de atractivitate. Iubirea te poate calauzi spre o atmosfera romantica , jucausa si plina de spirit. Probabil ca te vei simti mai indraznet decat de obicei in abordarea unor persoane ispititoare , iar pasiunea ar putea sa te transforme intr-un Othello.

Insinuarea intunecatului Saturn in a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii) , odata cu ziua de 21 iulie , este asociata uneori cu probleme sexuale sau de libido ale nativului din Pesti sau ale partenerului acestuia. Pe de alta parte , se pot ivi frustrari sau nemultumiri legate de iubit/ iubita. Din fericire , aceste influente negative , vor dispare , intr-un fel sau altul , odata cu finalizarea tranzitului saturnian.

Impulsivul Marte marsaluieste din 29 iulie prin a opta ta casa , stimulandu-ti instinctul sexual si nevoia de intimitate impreuna cu fiinta iubita.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in iulie 2010


Tranzitul retrograd al lui Uranus in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , inaugurat pe 5 iulie , se poate asemana cu trepidanta experienta dintr-un montaigne russe .Castiguri neasteptate si pierderi surprinzatoare de bani te pot astepta dupa fiecare colt ori , aproape in fiecare zi. Nu ar fe de recomandat sa te ambalezi acum in diverse scheme de a face bai sau in cheltuieli de prisos , intrucat sunt de asteptat schimbari radicale ale statutului tau financiar.

Preocuparea de a-ti perfectiona capacitati vitale in cariera este pe cale sa apara dupa 9 iulie , cand Mercur isi face intrarea in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii). Va exista tendinta sa ai mai mult de treaba, si sa trebuiasca sa comunici si sa colaborezi mai mult decat alta data cu colegii. Ai putea da dovada de o perspicacitate crescanda , dar si de o mai mare rabdare in indeplinirea unor sarcini , mai ales ca vei fi nevoit sa ai de a face cu lucrari marunte sau de detaliu.

Este de recomandat sa incepi sa-ti organizezi bugetul financiar inainte de 21 iulie, ziua in care Saturn isi va face simtita prezenta in a opta ta casa. Daca nu te ocupi benevol de asta , severa planeta va gasi o modalitate de a te forta in acest sens.

Dupa 21 iulie, Soarele traverseaza vreme de circa o luna a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii) , semnaland o perioada propice perfectionarii sau invatarii necesare in domeniul profesional. Multumit de felul in care iti indeplinesti sarcinile , ai putea acum sa dai mai multa importanta amanuntelor esentiale.

Dupa 29 iulie si pe cuprinsul lunii august , bataiosul Marte tranziteaza a VIII-a ta casa si te incarca cu o energie negativa ce te starneste catre conflicte , avand la mijloc proprietati ori bani , cu rude sau parteneri de afaceri .


Horoscopul sanatatii Pestilor in iulie 2010


Incepand cu 9 iulie , tranzitul planetei Mercur in casa sanatatii tale te poate determina sa te gandesti mai mult la acest aspect si sa faci apel la medic in vederea unor controale de rutina sau pentru un sfat legat de noi metode de a-ti fortifica starea de sanatate.

Soarele straluceste deasupra casei sanatatii tale incepand cu 22 iulie , dandu-ti motive de satisfactie pentru obiceiurile sanatoase pe care ti le-ai creat sau pentru starea ta fizica generala. Poate sa apara , totusi, o preocupare legata de conexiunea dintre minte si trup.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscopul anului 2010 - Zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Pestilor Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.