Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Varsatorului

In luna iulie, Varsatorul descopera in cei din preajma lui tot atatea oglinzi paralele , apte de a-i redefini sinele si de a-l restabili sufleteste si informational drept un Homo Socialus.

Deschiderea catre noi si neobisnuite idei si perspective , neconventionale dar si lipsite de realism , pare sa te caracterizeze incepand din 5 iulie , cand Uranus devine retrograd in Berbec si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu) .Nevoia de dialog devine compulsiva , iar o calatorie ivita pe nepusa masa iti poate prilejui intalnirea unor persoane sau locuri inedite.

Pe 8 iulie, conjunctia dintre Mercur si Neptun iti deblocheaza izvoarele inspiratei creative si intuitive. Visarea neptuniana te poate indeparta de realitate , si te face neincrezator in eficienta comunicarii , dar imaginatia si darul vorbirii pot compensa destul de usor lucrul asta. Realitatea cruda si rutina nu iti mai satisfac nici o placere , atata timp cat ai tendinta de a pluti printre inaltele sfere celeste.

Tendinta de a pune in balanta argumentele pro si contra , de a cantari in minte nevoiele tale si ale celor din jur este o constanta a etapei initiate pe 9 iulie de Mercur in tranzitul sau prin Leu. Aceste evaluari isi pot pune amprenta pe puterea ta de decizie, intrucat vei fi tentat sa dai dreptate unei multitudini de perspective. Nevoia de a te inconjura de oameni si de a-ti clarifica gandurile prin dialogul cu ei poate deveni o prioritate. Simtul diplomatiei iti va fi extrem de ascutit , asa ca ai putea sa mediezi si sa impaci conflicte ivite prin preajma .

Incepand cu 10 iulie , parcursul lui Venus in teritoriile Fecioarei iti daruieste armonie si bucurie atat in plan afectiv , cat si material.

Luna noua si eclipsa de Soare din ziua de 11 iulie au loc amandoua in Rac , un eveniment astrologic care te predispune catre analiza si evaluare, cu atat mai mult cu cat , in aceasta perioada, spiritul tau critic ar putea avea o rezolutie de microscop. Ai putea , de asemeni, sa fii animat de dorinta de a sorta lucrurile din viata ta , dar si de a te dedica ajutorului celor apropiati.

O rasturnare de situatie spectaculoasa poate fi prilejuita de tranzitul inceput pe 21 iulie de catre Saturn in contradictoria Balanta si in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) . Dintr-o data , multe din idealurile si obiectivele tale spirituale pot sa para superficiale sau lipsite de valoare. La finalul acestui tranzit saturnian , vei fi , insa, reimprospatat si invigorat de o mai atractiva perspectiva despre destin si rolul pe care trebuie sa ti-l asumi in viata.

Nevoia de a-ti reincarca bateriile sufletesti in compania altor persoane si de a te integra intr-o colectivitate iti este starnita de patrunderea Soarelui , in data de 22 iulie, in regatul impresionant al leului. Popularitatea ta in plan social poate capata amploare , in special datorita abilitatii de a armoniza si a coopera.In acest interval de timp vei pune mai presus de toate felul in care te apreciaza cei din jur , si nu egocentrismul legat de persoana ta.

Din 23 iulie tranzitul retrograd al planetei Jupiter in Berbec si a III-a ta casa (casa influentelor de mediu si a comunicarii) prefigureaza un interval de timp al dezorientarii sau stangaciei in relatiile sociale .Ai putea astepta in zadar ca lumea sa vina la tine, cand, de fapt, tu ar trebui sa faci pasi hotarati catre ea. Reconsiderarea mijloacelor tale de comunicare si a eficientei acestora ar putea sa fie o preocupare benefica , la fel ca si apropierea de prieteni sau rude neglijate de catva timp.

Sensibilitatea senzoriala si intuitia par a fi instrumente tale cele mai de pret in abordarea lumii incepand cu 27 iulie, ziua in care se da startul tranzitului lui Mercur in Fecioara. Ai ocazia acum sa citesti printre randuri , ca pe o carte deschisa , intentiile si orientarile oamenilor din jurul tau. Ti se ofera cateva oportunitati demne de luat in seama prin intermediul unor dialoguri deschise cu persoane influente.

Marsul razboinicului Marte in Balanta si a noua ta casa (casa explorarii si filozofiei) , inaugurat pe 29 iulie si finalizat la sfarsitul lunii august , iti pune sangele in miscare, si te daruieste cu un mai mare entuziasm si indrazneala , iti da o stare de neastampar si un indemn spre aventura. Energia care iti clocoteste febril in vene se poate canaliza cu succes in orice tip de activitate , indiferent daca este vorba de munca , studiu sau calatorii. O latura negativa ar putea fi pornirea nestapanita de a-ti afirma parerile si iritabilitatea gata sa erupa in orice moment.

Horoscopul dragostei Varsatorului in iulie 2010

Ziua de 8 iulie da prilejul unei opozitii intre Venus si Neptun , care te invaluie intr-o aura de romantism si iubire. Poti fi acum strabatut de o influenta duala , contradictorie : capacitatea de a ierta sau a trece cu vederea aproape orice face partenerul tau , dar si o visare fantezista despre dragoste care te poate arunca usor in pragul unor deceptii sentimentale.
Daca totul va fi OK , ai putea fi stapanit de un sentiment de iubire capabil sa miste muntii din loc.

Tranzitul isipititoarei Venus in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) te poate determina sa lasi de la tine si sa acorzi partenerului tau de cuplu mai multe privilegii , atat din punct de vedere afectiv, cat si financiar. De fapt, atat tu , cat si iubitul tau / iubita ta aveti pornirea de a va impartasi cat mai profund iubirea.

Mai mult decat in orice alta vreme a anului, ai putea fi stapanit de nevoia de a fi alaturi de o persoana apropiata.Aceasta orientare , insuflata de prezenta Soarelui in saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) este extrem de benefica , intrucat un partener afectos iti poate servi drept o oglinda a redescoperirii tale. Intregul tau potential are sansa de a fi pus acum in valoare doar prin mijlocirea unei fiinte iubite.

Din 27 iulie , mercantilul Mercur se strecoara in a opta ta casa, si te indeamna sa privesti cu mai multa luciditate relatia ta de cuplu sau iubire. O fi bine , o fi rau ? Aceasta noua perspectiva are , uneori, capacitatea de a da nastere unor amare deceptii.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in iulie 2010


Opozitia planetara din 8 iulie poate avea efecte asupra finantelor. Usurinta cu care tratezi latura practica a vietii in aceasta perioda este capabila sa provoace pierderea sau cheltuirea nesocotita a unor bani. Atentie la posibilitatea de a ajunge in incapacitate de plata fata de unele datorii, inclusiv bancare !

Din 10 iulie, prezenta planetei Venus in a VIII-a ta casa iti anunta un posibil mare castig financiar, inlesnit de o asociere. In cazul in care lucrezi intr-un parteneriat cu cineva , vei fi inclinat sa-i acorzi acestuia mai multe concesii pentru a asigura functionalitatea colaborarii voastre.

Luna noua din 11 iulie , rasarita in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) semnaleaza un nou avant in sfera profesionala si o marire a eficientei prin aplecarea asupra aspectelor de detaliu si de reorganizare.


Horoscopul sanatatii Varsatorului in iulie 2010


Dubul eveniment astrologic din 11 iulie marcheaza profund casa sanatatii tale , anuntand un timp in decursul caruia exercitiile de intretinere, dietele sau regimurile pot sa dea rezultate extrem de benefice. Exista acum o legatura stransa intre sanatate si munca , astfel incat ar fi necesar sa acorzi o mai mare atentie aspectelor de protectie fata de accidentele posibile la lucru , dar si crearii unei atmosfere armonioase , de colaborare , la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Varsatorului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Varsatorului

Zodia varsatorului - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Varsatorului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Varsatorului Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.