Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Capricornului

In luna iulie , Capricornul nu mai catadicseste sa paseasca in mocirla vietii cotidiene, asa ca imprumuta aripile lui Pegas si face o excursie prin ceruri, intorcandu-se din cand in cand pe pamant pentru a-si regla conturile cu dragostea si cariera.

Probabil ca are loc o schimbare in interactiunea ta cu familia , datorita adoptarii unor noi standarde , specifice generatiei ori unui nou trend , odata cu inceperea tranzitului retrograd al lui Uranus in Berbec si a patra ta casa (casa radacinilor si familiei) , din ziua de 5 iulie.

Intuitia iti poate deveni covarsitoare , sprijinindu-te sa distingi realitatile ascunse in spatele aparentelor si a comportamentului oamenilor incepand cu ziua de 8 iulie si intrarea mercantilului Mercur in regatul Leului.Intr-o astfel de conjunctura astrala ti se deschide posibilitatea de a juca cu cartile pe masa si a aborda subiecte delicate , acoperite pana acum de tacere. Totodata , ai inclinatia de a evalua relatia ta de cuplu printr-o prisma mult mai logica sau mai realista.

Din 10 iulie , Venus se strecoara in lumea inocenta a Fecioarei si te inzestreaza cu un gust pentru insolit sau exotic. Ai pornirea sa te desfeti cu orice iti largeste orizonturile , atat din punct de vedere mental , cat si fizic. Probabil ca te vei simti mai atras ca niciodata de oameni straini sau locuri indeparate. Poti avea sansa sa pornesti intr-o calatorie, pe parcursul careia sa faci cunostiinta cu multi oameni, in special femei.

Conjunctia lui Mercur cu Pluton , din ziua de 11 iulie , te poate avantaja in descoperirea unor informatii valoroase sau in sensibilizarea abilitatii de intelegere a celor din jur. Mintea ta cunoaste o efervescenta care te indeamna sa dai la o parte straturile superficiale ale lucrurilor si sa ajungi in miezul lor. Lucrurile marunte sau balivernele cotidiene iti repugna acum mai mult ca niciodata.

Luna noua rasarita in Rac pe data de 11 iulie iti poate scoate la suprafata calitatile de diplomat si negociator , si te face mult mai intelegator fata de problemele celor din jur. Este o perioada propice intierii unor contacte sau implicarii in chestiuni publice.

Eclipsa de Soare din aceasi zi de 11 iulie , aflata sub acelasi semn al Racului , iti amplifica tendintele anterioare , focalizandu-te catre comunicarea la nivel intim sau la cea din afaceri. Un sentiment de neintregire poate determina unii nativi din Rac sa caute aliante care sa le mareasca stima de sine. Cele mai semnificative uniuni de acest fel pot fi casatoriile si parteneriatul in afaceri. Eclipsa de Soare are capacitatea de a intari si mai mult relatiile deja solide si a le destrama cu totul pe cele fragile sau neechilibrate.

Incepand cu 21 iulie , Saturn isi incepe tranzitul pe meleagurile contradictorii ale Balantei si semnaleaza nativilor din Rac faptul ca poti gasi libertate in limitare.
De fapt , aceasta planeta a realismului ne propune sa ne reevaluam persoana si actiunile noastre , pozitia noastra in lume si ne pune in fata alternativei de a munci si a persevera pentru a obtine satisfactii sau a ne culca pe o ureche , fara sa mai putem pretinde vreo recompensa din partea destinului.

Parcursul Soarelui in Leu debuteaza pe 22 iulie si are darul de a te ridica deasupra impurelor probleme practice sau a aspectelor vulgare. Abilitatile tale innascute si talentul de psiholog par a capata amploare si te insotesc in dorinta de a face o schimbare de profunzime a sinelui tau sau o purificare la nivel spiritual.

Aspectul retrograd al lui Jupiter in Berbec incepe sa isi faca efectele din ziua de 23 iulie , asezand o umbra deasupra casei si familiei. Pot interveni certuri cu cei apropiati , in care sa ti se reproseze dezinteresul fata de ei sau de camin.

In ziua de 25 iulie , cuadratul dintre Jupiter si Pluton iti marturiseste despre finalizarea unei etape a vietii care ti-a adus roadele visate si necesitatea de a-ti fixa noi obiective sau tinte de atins.

Lasi deoparte aspectele mundane ale vietii si te simti inaltat la ceruri de o viziune globala asupra vietii incepand din 27 iulie , cand Mercur intra pe domeniile Fecioarei si in a noua ta casa (casa transfomarilor) . Se reia sau se initiaza o legatura cu cineva aflat pe alte meridiane .Tendinta ta de a pasi pe nori te poate distrage fata de angajamentele sau detaliile cotidiene.

Dorinta ori ambitia de a ti se recunoaste meritele reprezinta darul pe care ti-l aduce Marte in tranzitul sau prin Balanta. Indiferent daca este vorba despre aspectul profesional sau cel personal , ai putea sa arzi de nerabdare sa fii luat in seama sau sa pasesti in lumina reflectoarelor.


Horoscopul dragostei Capricornului in iulie 2010

Tranzitul frumoasei Venus in a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) te face expansiv si generos in dragoste. Poti fi atras intr-o relatie de iubire alaturi de cineva pe care anterior nu prea il placeai sau care provine dintr-o sfera sociala cu totul diferita. De asemeni, este posibil sa intalnesti un nou partener in timpul unei calatorii.
Planeta Venus te inconjoara cu o aura de atractivitate si farmec si iti poate mari popularitatea printre amici si cunoscuti.

Inceperea unei noi legaturi de dragoste sau reformularea uneia mai vechi sunt influentele aduse de Luna noua luminand a saptea ta casa (casa parteneriatului si relatiilor interumane) in ziua de 11 iulie. Impartasirea tuturor aspectelor vietii cu un partener poate ajunge sa fie prioritara.

Odata cu 22 iulie , Soarele strabate a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) si te imbie catre aprofundarea unei relatii de intimitate cu persoana iubita , intr-o uniune in care erotismul devine doar un mijloc de redescoperire reciproca.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in iulie 2010


Din 10 iulie, prezenta lui Venus in a IX-a ta casa iti favorizeaza aproape toate telurile legate de cariera , indiferent daca este vorba despre relatiile cu publicul sau o promovare. Punctul tau forte din acest interval de timp consta in continutul si forma comunicarii tale.

Luna noua in a VII-a ta casa te predispune , odata cu ziua de 11 iulie , unor noi parteneriate de afaceri sau din sfera profesionala. Asocierea pare a fi cheia tuturor problemelor din munca in aceasta etapa.

O perioada fericita pentru a scapa de niste obiceiuri costisitoare si a crea un nou plan finaciar este prezisa de tranzitul Soarelui in a opta ta casa , incepand cu 22 iulie . Pot apare oportunitati banesti in urma unor asocieri.

Desi te indeamna sa iesi in evidenta, influenta tranzitului lui Marte in zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii personale) , simtita incepand cu 29 iulie si pana la sfasitul lunii august , ar putea sa iti transmita o prea mica cantitate de energie in eforturile tale de a avansa .Sunt posibile , de asemenea , conflicte cu superiorii.


Horoscopul sanatatii Capricornului in iulie 2010


Capricornul traverseaza o luna echilibrata din punct de vedere al vitalitatii si sanatatii. Cu toate acestea , solicitarea intelectuala din iulie te poate predispune catre surmenaj sau stres.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop lunar Diana iulie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Capricornului Horoscop lunar iulie 2010 - Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.