Horoscop lunar august 2010 - Zodia Capricornului

In luna august , Capricornul ajunge la o rascruce importanta din viata , fiind pus sa aleaga intre autenticitate si comoditate , intre aventura si siguranta.Framantarile din aceasta luna sunt in cele din urma aplanate de bucuria de a trai si a face dragoste.

Intreaga ta perspectiva despre lume, despre ce speri sa obtii in viata si despre valorile tale personale pot trece printr-o schimbare odata cu cuadratul dintre Jupiter si Pluton din ziua de 3 august. Totul depinde de parcursul tau de pana acum. Daca ai actionat potrivit credintelor tale , religioase sau nu , iti vei continua traseul din viata , ridicandu-te catre o noua treapta existentiala sau chiar materiala . Daca , din contra , tot ce ai facut pana in prezent a fost in conflict cu credinta ta fundamentala , vei avea parte de o perioada tensionata , in care va trebui sa ajungi la un echilibru , fie prin transformarea ideilor care te calauzesc , fie prin reorientarea destinului tau.
Conform unei alte interpretari a acestui cuadrat , te poti simti limitat in viata , de conjunctura si actuala stare materiala. Acum ar fi momentul potrivit sa iti intinzi aripile si sa indraznesti sa zbori , dar trebuie sa fie precaut fata de riscurile majore pe care ti le asumi sau la false promisiuni de prosperitate , libertate ori aventura.

Un alt cuadrat , dintre Marte si Pluton , din data de 4 august , te imbie sa iti impui cu orice pret personalitatea in fata celorlalti , fapt de natura a genera certuri si tensiuni serioase .Desigur aceasta tendinta iti este sadita in mod subconstient in minte , dar o poti contracara recurgand la stapanirea de sine si gandirea rationala.
Pe de alta parte , este posibil sa te simti manat de o extrema dorinta de a-ti transpune in realitate fantezii si visuri la care altii abia indraznesc sa se gandeasca. Culmea este ca ai mari sanse de a ti le pune practica !
Capricornii implicati in domenii artistice au norocul de a obtine cateva mari succese, inclusiv in plan material.

O perioada de reinvigorare spirituala , de concentrare asupra vietii intime si a dezvoltarii abilitatilor personale este prevestita de Luna noua rasarita pe 10 august in Leu si a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) .Este probabil sa descifrezi mai profund ce se ascunde in spatele aparentelor celor din jur si sa iti examinezi cu atentie motivatiile tale cele mai adanci.

Idei stralucitoare si neconventionale , dar greu de pus in aplicare pot da navala peste tine odata cu 13 august , ziua debutului tranzitului retrograd al lui Uranus in Pesti. Oricum , vei trece prin schimbari radicale ale procesului de gandire si comunicare. , iti vei dori sa te eliberezi de caile restrictive de analiza a lumii inconjuratoare si ai putea fi atras de un sistem alternativ de interpretare a lumii precum Yoga , ocultismul sau astrologia.
Pot apare , de asemeni, evenimente neasteptate in relatiile cu prietenii sau vecinii. Cei care au de trecut teste sau examene vor fi norocosi , iar Capricornii plecati in calatorii au sansa de a-si incrucisa pasii cu persoane sau evenimente iesite din comun.

Noi obstacole se pot ridica in calea ta si sporite responsabilitati au capacitatea de a-tit impiedica dezvoltarea datorita cuadratului dintre Saturn si Pluton din ziua de 21 august.
In plan personal , simtul tau de raspundere si perseverenta nu se mai impaca cu emotivitatea sau aparenta ta slabiciune sufleteasca .Este prilejul unei batalii interiore in care victoria poate fi adusa doar de compromis.

In fine , framantarile tale interioare par sa inceteze si te poti revarsa navalnic in viata exterioara , gratie tranzitului Soarelui in Fecioara si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) , initiat pe data de 23 august. Starnit de dorul aventurii , ai putea avea tentatia de a da o pauza preocuparilor tale serioase , gata sa te avanti in actiuni care sa sfideze insipidul vietii cotidiene. Te atrage orice iti poate extinde experienta de viata si iti poate transmite un nou inteles despre viata.
Poate ca ar trebui sa pleci intr-o vacanta , daca se poate , intr-o zona cat mai exotica. Cu atat mai mult cu cat ai putea avea predilectia de a-ti neglija interesele sau afacerile.

O vreme a cufundarii in placere , a comoditatii si delectarii senzitive este vestita de Luna plina ivita deasupra Varsatorului in 24 august. A sosit timpul sa iti satisfaci din plin propriile nevoi, fara a le neglija insa pe cele ale oamenilor apropiati.


Horoscopul dragostei Capricornului in august 2010


Cuadratul din 4 august dintre Marte si Pluton te-ar vrea stapan absolut si in dragoste. Poti fi patruns mai mult ca niciodata de natura ta posesiva si tiranica , mai ales in privinta sexualitatii. De fapt , in aceasta etapa , aproape ca nu poti concepe dragostea fara sex. Dorinta ta sexuala ajunge la un maximum , iar atractivitatea te poate ajuta sa faci cuceriri amoroase aproape fara a misca vreun deget. Oricum , ar trebui sa iti supraveghezi agresivitatea crescanda din viata sexuala.

Din 10 iulie , Luna noua aparuta in a VIII-a ta casa favorizeaza impartasirea dragostei la un nivel profund , dar si deliciile intrepatrunderii dintre iubire si sexualitate.

Luna plina din 24 august , rasarita deasupra celei de-a doua tale case , iti redeschide portile spre delectarile intimitatii si sexualitatii , aducand in relatia ta de cuplu magia autenticei reciprocitati. Dragostea isi arata acum adevarata ei fata , invatandu-te ca placerea are darul de a te patrunde atunci cand daruieti la fel de mult ca si in cazul in care primesti.



Horoscopul carierei si banilor Capricornului in august 2010


Cuadratul dintre Jupiter si Pluton din 3 august te poate aduce intr-o situatie delicata.Pe de o parte , te poti simti mai mult decat tentat , datorita dorintei de a-ti trai viata cu adevarat , de a renunta la actuala cariera.Pe de alta parte, daca iei in considerare in mod rational ta situatie materiala de acum , cumva sigura si comoda, poti sa renunti la ispita de a-ti schimba radical viata si a porni pe o cale a incertitudinii.

Daca ai o functie de conducere , mai mica sau mai mare, subordonatii tai ar face bine sa calce pe oua in preajma ta dupa ziua de 4 august.Cuadratul Marte-Pluton iti confera o atitudine mai mult decat autoritara si neiertatoare.Vai de cel care face cea mica greseala acum ! Atmosfera tiranica creata astfel nu este deloc productiva , asa incat ar trebui sa iti calci pe inima si sa dai o sansa colaborarii si cooperarii.

Tranzitul lui Venus in Balanta si a zecea ta casa ( casa carierei si dezvoltarii exterioare) , inceput pe 6 august , te aduce de la o extrema la cealalta . In timpul acestui ciclu guvernat de planeta dragostei , farmecul si calitatile personale ii impresioneaza pe toti cei de la serviciu. Responsabilitatea si autoritatea ta devin calitati apreciate de superiori care te introduc in sferele inalte ale puterii. Ambitiile tale profesionale sau sociale se bucura de succes , mai ales gratie abilitatii tale manageriale sau unui talent artistic. Cumea culmilor , ca o incununare a acestor situatii favorabile , poti avea parte de un episod amoros legat de sfera profesionala.

Luna noua din 10 august anunta un timp propice pentru demararea unui plan financiar sau de economisire , pentru primirea unui imprumut ori consolidarea situatiei financiare.


Horoscopul sanatatii Capricornului in august 2010


Cu atatea provocari prilejuite de viata interiora si cea exterioara , starea ta buna de sanatate ar putea fi supusa unor tensiuni nervoase reflectate si in plan fiziologic. Relaxarea, dar mai ales practicarea unor exercitii fizice , excelente pentru detensionarea mentala , sunt practici mai mult decat benefice in aceasta perioada.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Capricorn 2011 – Previziuni generale

Zodia Capricornului si dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Capricornului

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Zodia Capricornului - Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar august 2010 - Zodia Capricornului Horoscop lunar august 2010 - Zodia Capricornului Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.