Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Sagetatorului

In septembrie, Sagetatorul porneste prin a-si examina la microscop telurile si felul in care este pregatit pentru a si le implini , are tendinta de a se apleca prea mult asupra carierei ori muncii , asa ca se indreapta din nou catre prietenie si dragoste in cea de-a doua parte a lunii.

Un interes redesteptat pentru pozitia in societate si obiectivele majore fixate in evolutia ta se configureaza drept tendinte majore incepand cu 8 septembrie, datorita Lunii noi din Fecioara. Este vreme sa te concentrezi asupra acelor aspecte ale personalitatii tale care iti pot inlesni drumul in plan social si profesional.

Din 9 septembrie , Jupiter retrograd in Pesti si a patra ta casa ( casa caminului, familei si radacinilor) iti poate scoate in cale evenimente deloc placute , avand menirea de a-ti atrage atentia asupra individualismului tau , a tendintei de a fi autoritar si a nu asculta pasurile celorlalti , mai ales a celor apropiati , din casa sau familie , dar si a celor care au contact direct cu tine in sfera profesionala sau sociala.

Incepi sa iti iei mai in serioas slujba incepand din 12 septembrie, cand Mercur isi incepe tranzitul direct in Fecioara. Nu prea iti mai arde de gluma , si incerci sa te concentrezi intru totul asupra chestiunilor vitale ale existentei.

O parte a valorilor tale , atat materiale , cat si spirituale, sunt pe cale sa se duca pe apa sambetei, din cauza tranzitului lui Pluton in Capricorn , odata cu data de 14 septembrie .Trebuie sa acorzi o atentie speciala preturii si respectului fata de tine , sau lucrurilor care inseamna mult in ochii tai , intrucat anumite conjuncturi ale vietii le vor pune in pericol.

Dupa Luna noua din Fecioara , un alt eveniment astral iti favorizeaza o vreme a reflectiei si redefinirii telurilor : tranzitul lui Marte in Scorpion si a douasprezecea ta casa ( casa constrangerilor si sacrificiilor) , demarat pe 14 septembrie. Evenimente trecute revin in actualitate si iti solicita si ele reexaminarea. O mare parte a energiei iti va fi directionata catre viata personala sau in ascunderea fata de ceilalti a adevaratelor tale preocupari. Oricum , acum ai tendinta de a lucra de unul singur, si nu ai cum sa faci mare lucru in munca de echipa.
Perseverenta si spiritul de initiativa iti pot fi afectate de puternice impulsuri inconstiente. Unii Sagetatori pot trece prin stari de insomnie , mai ales aceia care nu vor sa isi asculte indemnurile intuitiei si isi refuleaza pornirile originare ale sufletului. Alti nativi din Sagetator se pot surprinde visand cu ochii deschisi, un lucru nu chiar atat de rau, intrucat imaginatia le poate furniza solutii pentru problemele din viata de zi cu zi.

Din fericire, Soarele isi arunca lumina asupra Balantei si a celei de-a unsprezecea tale case ( casa prieteniei si sperantei) incepand cu ziua de 18 septembrie. Seninatatea iti revine pe fata si in ganduri , si te amesteci cu inima usoara printre oameni si evenimente. Aderarea la un grup sau o colectivitate iti poate acapara atentia si timpul. A fi parte a unui grup de oameni asemanatori tie sau a-ti construi o retea sociala solida devin prioritatile zilei.
Gandirea capata nuante mult mai neconventionale si te avanti in viata calauzindu-te dupa reperele obiectivelor si idealurilor tale.

Credinta fata de telurile tale pare sa se inmoaie putin din 23 septembrie, cand Luna plina isi arata fata pe bolta Berbecului. Simti nevoia sa te distrezi , iar perseverenta ia o mica pauza , lasandu-si locul adastarii in placere. Semintele creativitatii explodeaza in lastari proaspeti , iar joaca de-a creatia da un sens vietii tale. Este posibil sa fii implicat intr-un proiect necesitand imaginatie si inspiratie.


Horoscopul dragostei Sagetatorului in septembrie 2010


Venus isi face aparitia in Scorpion si a XII-a ta casa in ziua de 8 septembrie, dar o face penttru a se odihni si a trage un pui de somn.Asta nu inseamna ca viata amoroasa va fi si ea adormita , dar este probabil ca ea sa se ascunda de ochii lumii. Atractia catre secrete isi poate pune amprenta pe tot ce faci , iar framantarile in iubire se pot ivi sub forma unor certuri sau despartiri. O timiditate itita de nu se stie unde te poate coplesi , invitandu-te catre singuratate sau frustrari.

Relatia cu cei iubiti sau partenerul de cuplu devine mult mai distractiva , dar si putin impersonala , gratie parcursului Soarelui in a XI-a ta casa , odata cu ziua de 22 septembrie.

O nevoie coplesitoare de a-ti deschide inima unei persoane care te iubeste pare a se strecura in sufletul tau gratie Lunii pline rasarite in Berbec pe 23 septembrie. Pe de alta parte , este posibil sa te implici intr-o poveste de dragoste oarecum desprinsa de pe pamant , cumva platonica sau spirituala.


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in septembrie 2010


Luna noua rasarita in a zecea ta casa pe 8 septembrie iti semnaleaza o perioada propice initierii noi proiecte sau planuri de afaceri , reinvigorarii obiectivelor fixate in cariera. Se anunta o etapa incarcata in plan profesional sau public.

Acorzi o mai mare atentie carierei si finantelor , dar esti nevoit sa iti intensifici si comunicarea , datorita parcursului lui Mercur in a zecea ta casa ( casa carierei si personalitatii exterioare) , incepand cu ziua de 12 septembrie. Totodata , esti mai atent la felul in care iti transmiti intentiile si provocarile. Ideile tale pot ajunge pe arena publica , iar forta discursului tau are capacitatea de a-I marca pe cei puternici. Este o perioada excelenta pentru punerea in practica a unor planuri si strategii legate de cariera profesionala. Poti fi solicitat sa iti dai cu parerea sau sa consiliezi in privinta unor chestiuni vitale. Vei avea , oricum, tendinta de a te gandi intr-o mai mare masura la pozitia ta pe scara ierarhica si la gradul tau de pregatire profesionala.

O mai mare prudenta fata de felul si masura in care iti cheltuiesti banii ar trebui sa te stapaneasca din 14 august , data fatidica a intrarii lui Pluton in sectorul celei de-a doua tale case (casa banilor si resurselor). De asemeni, este necesar sa iti controlezi pornirea de a produce bani prin mijloace obscure sau care ating limita ilegalitatii.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in septembrie 2010


Sanatatea nu iti este influentata de nici un major eveniment astral , asa ca nu ar trebui sa iti faci mari griji in aceasta privinta. Cu toate acestea, o perioada de timp, dupa 12 septembrie , esti solicitat intens pe plan psihic si mental, asa ca ar trebui sa eviti pe cat posibil efectele stresului prin recreari mai dese in mijlocul naturii, mai ales in decursul weekend-urilor.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna august 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Sagetatorului

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Sagetatorului Horoscop lunar septembrie 2010 - Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.