Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Racului

In luna octombrie , Racul are pornirea de a se dedica intru totul vietii de familie , dar nu poate rezista tentatiilor lui Cupidon si se joaca o vreme cu focul dragostei. In a doua parte a lunii , spontaneitatea si pofta de viata il pot aduce sub lumina reflectoarelor , gata sa paseasca pe o noua treapta a evolutiei personale.

O perioada dedicata familiei si celor dragi debuteaza din 3 octombrie, odata cu inceperea tranzitului lui Mercur in a Balanta .Aceasta influenta astrala te incarca cu o mare putere de concentrare care , pentru a fi valorificata , te poate indemna sa iti rezervi cateva intervaluri de izolare. De fapt, chiar si memoria iti absoarbe cu sete tot ce ai sa ii oferi , asa incat poate fi o vreme fertila sau marcata de succese pentru cei ce au de sustinut examene sau teste. Probabil ca preocuparile ti se vor orienta cu prioritate catre problemele domestice sau spre locuinta , cu atat mai mult cu cat este posibil sa iti iei ceva de munca acasa sau vei avea de facut fata la mai multi musafiri decat de obicei.

Luna noua din 7 octombrie isi face aparitia deasupra aceluiasi semn zodiacal al Balantei , intetind tendintele anterioare. Simtamintele de atasament si apartenenta fata de familie infloresc si dau nastere grijii pentru siguranta materiala a celor apropiati. Este un interval potrivit planurilor de perspectiva pentru casa si familie , dar si a reorganizarii din acest domeniu .

Incepand cu 8 octombrie , Venus traverseaza in aspect retrograd teritoriile Scorpionului , determinandu-te sa iti reevaluezi felul in care te exprimi ca personalitate , mai ales in dragoste , dar infuzandu-ti si o pofta de joaca care iti da satisfactii inclusiv in viata amoroasa.

Inspiratia , spontaneitatea, creativitatea sunt semnele sub care isi incepe tranzitul Mercur in Scorpion odata cu ziua de 20 octombrie. Ideile tale te fac sa te simti mandru , iar felul in care le exprimi iti captiveaza interlocutorii. Efervescenta intelectuala te provoaca sa te avanti in teorii ingenioase pe care ai vrea sa le pui si in practica.

Odata cu 23 octombrie , Soarele in Scorpion se aliaza cu Mercur in a-ti sustine afirmarea in viata si efuziunea emotionala , dar si creativa. Spontaneitatea ti se revarsa prin totii porii si iti insufleteste aproape toate aspectele existentei , canalizata de dorinta de delectare si nevoia de autoexprimare. Asemeni unui fluture in primavara , esti dornic sa iti expui lumii toate culorile proaspete ale aripilor. Iti doresti sa atragi atentia si esti mult mai sensibil la ce gandesc si ce spun ceilalti despre tine. In acest interval , ai pornirea de a-ti elibera catre exterior copilul din suflet , dar se poate sa dai dovada si de nitel cabotinism.

Aspiratia de a iei in evidenta iti este implinita gratie Lunii pline rasarite in Sagetator in aceeasi zi de 23 septembrie .Nu mai ai cum sa treci neobservat , toata lumea iti acorda atentie , dar trebuie sa nu calci cu infatuare peste capetele celorlalti intrucat , mai tarziu, s-ar putea sa regreti.

Sagetatorul este vizitat si de Marte din ziua de 28 octombrie , un eveniment astral avand predispozitia de a te tensiona , transmitandu-ti o iritare care , la extrem , te poate face sa iti sara tandara cand iti este lumea mai draga.


Horoscopul dragostei Racului in octombrie 2010


Tranzitul mercurian din a patra ta casa (casa radacinilor , caminului si emotiei) te deschide intru totul inspre cel iubit din 3 octombrie, mai ales daca esti casatorit sau esti implicat intr-o relatie de cuplu pe termen lung. Oricum , atitudinea rationala pare sa prevaleze asupra impulsurilor sentimentale.

Incepand cu 8 octombrie Venus este retrograda in a cincea ta casa , casa dragostei , romantismului si distractiei. Poate ca a venit timpul sa iti acorzi mai mari sanse in aceste privinte. Pe de alta parte , influenta venusiana te poate face sa navighezi in niste ape foarte inselatoare pentru relatiile afective , asa ca ar trebui sa iti mentii mereu calmul si simtul umorului. Poate ca partenerul tau de cuplu sau persoana careia ii bati la portile dragostei are tendinta de a-ti intelege gresit gesturile romantice … In acelasi timp, se pare ca acest tranzit poate aduce surprize placute femeilor care asteapta sa ramana insarcinate.

Gandurile ti se indreapta intr-o mai mare masura catre placere si dragoste gratie parcursului lui Mercur in a cincea ta casa ( casa creativitatii si iubirii) , initiat pe 20 octombrie. Totodata, simtul umorului si nevoia de exprimare intelectuala te atrage catre parteneri ceva mai cerebrali , capabili sa apreciezea finetea sau subtilitatea ideilor tale.

Stralucirea Soarelui din a cincea ta casa te incalzeste pana in strafundurile fiintei si te face sa-ti dai frau liber dorintei de a te bucura si gusta din fructele dulci (uneori interzise) ale dragostei. Modul liber in care iti exprimi bucuria de a trai atrage sexul opus catre tine asemeni moliilor indragostite de lumina.Flirturile tale jucause te pot aduce insa in fata unor urmari pe care nu ti le doresti. Ai tendinta de a-ti insufla viociunea trairii partenerului de cuplu, dar se poate sa fii cumva superficial in dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Racului in octombrie 2010


Din 20 octombrie, influenta mercuriana din a V-a ta casa iti pune pe jar ingeniozitatea , astfel incat s-ar putea sa te simti tentat sa aplici niste scheme speculative in scopul de a face niste bani gramada.

Spiritul inovator si mintea-ti zburdalnica pot face minuni la serviciu, mai ales daca lucrezi intr-un sector care necesita creativitate.Aceasta este influenta Soarelui in tranzit prin a cincea ta casa incepand din 23 octombrie , o influenta care te poate provoca sa iti afirmi cu tarie meritele din sfera profesionala si sa iti pui in practica niste idei foarte eficiente. Atentie ! Optimismul si lejeritatea cu care impartasesti tot ce te anima iti poate lasa descoperite niste parti slabe ce pot fi atacate de rivalii mai mult sau mai putin declarati ! Pe de alta parte , poti fi tentat sa te joci prea mult cu soarta, inclusiv in domeniul financiar .

Multumita Lunii pline din a sasea ta casa , in ziua de 23 septembrie sau imediat dupa aceea , ai sansa de a fi chemat insistent la rampa , o ocazie pe care nu trebuie sa o ratezi cu nici un pret , asa ca este necesar sa iti pastrezi sangele rece si sa dai tot ce ai mai bun din tine. Este probabil sa se iveasca o neastepta oportunitate la serviciu sau un sprijin surprinzator din partea cuiva .

O mai intensa energie , asezata in slujba treburilor zilnice dar si a activitatii profesionale , se instaleaza in fiinta ta din 28 octombrie , odata cu trecerea planetei Marte in a sasea ta casa. Poate ca vei avea mai mult de lucru decat de obicei , astfel incat , solicitarea repetata , suprapusa peste starea de nervozitate care te stapaneste acum , te poate face sa explodezi in fata colegilor si superiorilor.


Horoscopul sanatatii Racului in octombrie 2010


Daca aproape toata luna octombrie sanatatea nu iti provoaca nici un fel de ingrijorari , data de 28 octombrie, marcata de tranzitul lui Marte in a VI-a ta casa , inaugureaza o perioada propice acordarii unei mai mari atentii fata de starea ta fizica si mentala . In caz ca vor apare totusi unele probleme , ele se vor manifesta mai ales prin febra sau infectii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Rac 2011 - Previziuni generale

Zodia Racului si Dragostea

Horoscopul anului 2010 - Zodia Racului

Zodia racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Racului Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Racului Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.