Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Balantei

In luna octombrie , Balanta isi imbraca , sigura pe sine, armura gandirii si personalitatii , si se inscrie in turnirul afirmarii in lume pentru a castiga mai curand trofeul banilor si gloriei decat inima domnitei din tribune , care il urmareste cu sufletul la gura.

Ganduri adanc ingropate in suflet sau ferecate cu zece lacate sunt gata sa fie dezvaluite celor apropiati , cu atat mai mult cu cat inspiratia te ajuta sa le exprimi intr-un mod elocvent. Acesta este efectul unei minti mai lucide si intelectuale conferit de tranzitului lui Mercur in cea dintai casa a ta ( casa aspectului exterior si al vietii personale) , inceput in ziua de 3 octombrie. Relatiile cu oamenii care au insemnat sau inseamna ceva in destinul tau , precum rude, fosti colegi si prieteni apropiati devin mai stranse si mai profunde.
In acelasi timp , nu mai ai rabdare sa astepti ca lumea sa vina la tine , ci iesi din gaoace si te indrepti tu catre ea , gasind in diversitatea semenilor o cale de a-ti confirma sau cerceta ideile. Magia vorbelor pare sa-ti dea un sprijin nepretuit in acest interval.

Opozitia dintre Mercur si Venus , din 3 octombrie , iti insufla o si mai mare pasiune a gandurilor care te anima , ducandu-te catre extreme , fara a mai tine cont in nici un fel de parerile celorlati. Egocentrismul ce te poate insufleti in aceasta perioada nu iti recomanda sa te dedici vreunei analize aprofundate sau unui plan necesitand obiectivitate.

Nevoia de a te reinventa , de a-ti pune in valoare abilitatile , prezenta exterioara sau modul de a te exprima capata amploare din 7 octombrie, cand Luna noua rasare deasupra semnului tau zodiacal , Balanta. Aceasta transformare selenara nu trece neobservata , iar oamenii din jur pot fi atrasi cu usurinta de aura ta de energie si entuziasm.

In ziua de 8 octombrie , Venus in aspect retrograd se strecoara in Scorpion si cea de-a doua ta casa , si iti atinge coarda sensibila a nemultumirii fata de ceea ce ai sau primesti.Parca ti-ai fi dorit mai mult de la actuala ta situatie sau de la aspectul tau fizic … Ai putea sa te intrebi ce vrei cu adevarat si ce anume crezi ca ar trebui sa iti furnizeze stadiul tau actual in viata . In final , ai putea descoperi ca exista o persoana apropiata care se opune partial destinului aspirat sau ca ar fi necesar sa iti schimbi atitudinea fata de lume. Luciditatea iti poate izbandi intr-o astfel de ocazie numai daca ai curajul de a nu gandi prin jumatati de masura.

Conjunctia dintre Mercur si Saturn din din 8 octombrie este un aspect important , chiar decisiv pentru Balante , deoarece ambele planete sunt situate in acest semn zodiacal. Aceasta influenta iti poate furniza niste raspunsuri fertile la intrebarile anterioare , intrucat esti traversat acum de o profunda putere intelectuala si de concentrare , dar si o majora disciplina mentala. Respingi aproape instinctual lucrurile superficiale , iar tendinta de catre securitate in viata pare a-si gasi loc in orice situatie.

Darul de a vedea lumea de sus si a-i intelege mecanismele subtile iti este adus pe 17 octombrie de conjunctia lui Mercur cu Jupiter. Sunt mari sanse de a pleca intr-o calatorie de placere sau in interes profesional , iar optimismul si puterea de convingere iti deschid porti inaccesibile altadata.Este un interval mai mult decat potrivit pentru a cere lumii ceva care iti doresti cu adevarat , eventual o promovare , un favor de la o persoana sau o aplicatie pentru un job.

O mai mare aplecare catre valoarea materiala si aspiratia de a te bucura in mod confortabil si sigur de placerile vietii par a se aseza in sufletul tau odata cu 23 octombrie, ziua debutului parcursului Soarelui in Scorpion si a doua ta casa. Existenta de zi cu zi se inalta arareori deasupra banalului, intrucat ai predispozitia de a te agata de zidul ferm la sigurantei , departe de iedera inselatoare a riscurilor.

Tranzitul planetei Marte pe taramurile Sagetatorului iti deschide , din 28 octombrie , mintea catre multiple posibilitati , lucru ce tinde a-ti risipi energia fara prea mari foloase. Comunicatiile si drumurile in interes profesional sau personal iti vor ocupa o mare parte a timpului , iar neastamparul limbii si convingerile ferme te pot arunca in mijlocul unor discutii aprinse , gata oricand de a se transforma in cearta.


Horoscopul dragostei Balantei in octombrie 2010


Atractivitatea iti straluceste in ochi , iar aventura sau explorarea unor noi potentiale iubiri devin favorizate gratie Lunii noi , care isi revarsa razele asupra intaii tale case in ziua de 7 octombrie. Ispita te indeamna , dupa aceasta data , sa te apropii de persoane de sex opus pe care le-ai remarcat de mult, dar marul dragostei pe care esti gata sa il oferi nu este la fel de gustos precum arata pe dinafara , pentru ca nu te deschizi cu toata sinceritatea.

Dupa atata ratacit in lumea infrigurata a singuratatii ori individualismului, Luna plina din 23 octombrie iti da impulsul de te legana pe balansoarul dragostei sau parteneriatului. Selena lumineaza asupra casei a saptea , prevestind o importanta relatie in doi , fie ca este vorba despre un partener de casatorie sau unul al unei iubiri trecatoare. Daca faci parte deja dintr-un cuplu , influenta lunara te indeamna sa apelezi la compromis fata de orice neintelegere , mai ales pentru ca partenerul te poate supune unor teste prin care te provoaca sa dezvalui involuntar cat de mult inseamna el pentru tine.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in octombrie 2010


Mercur in conjunctie cu Saturn te sprijina , din 8 octombrie , in activitatea profesionala , in studiu sau invatare. Perseverenta reinvigorata , autocontrolul si o mare ambitie te atrag atat catre munca in sine , cat si spre beneficiile aduse de ea. Regulile nu mai par a te incorseta , puatnd descoperi avantaje in rigiditatea si esenta lor. In aceasta perioada poti obtine cele mai mari rezultate mai ales prin lucru sau studiu individual.

Tranzitul lui Mercur in Scorpion si a doua ta casa ( casa resurselor si banilor) iti vesteste , din 20 octombrie , o vreme a analizei situatie financiare , a felului in care primesti si cheltuiesti banii. Ratiunea care se alatura acum simtului tau mercantil iti poate scoate la iveala noi mijloace de a face bani , in viitorul apropiat sau indepartat. Pe de alta parte , castigurile financiare au sansa de a se aseza in buzunarul tau mai ales prin intermediul comunicarii. In acelasi timp, exista posibilitatea sa iti desfaci mai larg punga decat iti poti permite.

Fosnetul subtil al bancnotelor este o muzica ce iti incanta si mai mult simturile odata cu tranzitul initiat de Soare in a doua ta casa , in ziua de 23 octombrie. Aproape toata energia ti se canalizeaza catre munca si bani .Daca esti tentat de vreo cumparatura extravaganta , avarul din sufletul tau iti sopteste imediat in ureche ca exista si cai mai ieftine de a te bucura de existenta.

Din 28 octombrie , pasiunea si vigoarea te sprijina in activitati necesitand har intelectual. O influenta benefica a parcursului lui Marte in a treia ta casa (casa influentelor de mediu si comunicarii) , care poate fi umbrita insa de nevoia de a-ti impune cu orice pret opiniile personale, chiar si atunci acestea nu isi au locul sau timpul potrivit.


Horoscopul sanatatii Balantei in octombrie 2010


Desi starea de sanatate nu pare a-ti fi influentata major de configuratia astrala , spre sfarsitul lunii octombrie , tranzitul mercurian in a treia ta casa iti poate creea o prea mare nerabdare sau impulsivitate atunci cand sofezi sau practici o munca manuala , lucru care favorizeaza accidentele nedorite.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna octombrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Balantei Horoscop lunar octombrie 2010 - Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on septembrie 20, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.