Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Balantei

In luna noiembrie , Balanta are parte o perioada fertila cu conditia de a se detasa de iluziile romantice infuzate de Neptun. In plan social si profesional, perioadele de creativitate se impletesc in mod fericit cu cele de eficienta si relationare, dand nastere astfel unor perspective destul de optimiste.

Sensibilitatea , dar si senzualitatea transmisa prin toate cele 5 simturi , precum si sentimentul ca esti intr-adevar cu picioarele pe pamant sunt principalele influente transmise de Luna noua aparuta pe 6 noiembrie in Scorpion .Echilibrul si potenta resimtita in urma integrarii complete in lumea fizica te indeamna sa iei un nou start in cursa vietii , astfel incat sa iti atingi telurile stand sub semnul valorilor personale.

Un lung interval al iluminarii creative si stimularii inspiratiei , dar si al aplecarii asupra aspectului romantic al dragostei iti este anuntat de intrarea lui Neptun , in ziua de 7 noiembrie , pe taramurile Varsatorului.

Tranzitul retrograd al lui Venus in Balanta si in prima ta casa te poate coplesi, intre 7 si 17 noiembrie , cu simtamantul necesitatii transformarii aspectului tau exterior.De fapt, dorinta de a te schimba atat din punct de vedere fizic cat si al personalitatii pare sa iti fie favorizata in acest interval.In ultima instanta , “look”-ul poate fi o reflectare a peisajului tau interior , dar si o pregatire in vederea cuceririi sau recuceririi cuiva.

O curiozitate ferventa , indemanarea manuirii cuvintelor si capacitatea de a indeplini simultan mai multe sarcini sunt darurile aduse de tranzitul inceput de Mercur , pe 8 noiembrie, in Sagetator si a treia ta casa ( casa comunicarii si a influentelor de mediu).Ti se deschid o multime de cai de comunicatie , de la telefoane si mailuri , pana la nenumarate contacte sau vizite , dar uneori aceasta agitatie pare a fi degeaba. Este o vreme nimerita pentru a culege cat mai multe informatii utile , iar interesele tale variate te pot “supraincarca” sau distrage de la detalii, asa ca nu este tocmai potrivit sa te focalizezi pe obiective de profunzime.

In ziua de 15 noiembrie , sextilul dintre Marte si Saturn iti da un imbold mai mult decat necesar pentru a face fata stresului cotidian provocat de Mercur , prevestind o scurta perioada de autodisciplinare si automotivare.In acest fel , ai putea sa iti intrevezi cu o mai mare luciditate obiectivele de cursa lunga si sa te concentrezi mult mai eficient asupra lor.

Ai sansa de a descoperi mai multe surse implicite de placere in munca sau studiu gratie tranzitului de lunga durata a lui Jupiter in Pesti , inceput pe data de 18 noiembrie. Acest aspect astral iti poate ameliora abilitatea de a manui detaliile si te poate incuraja sa te perfectionezi in sfera profesionala.

Tot din 18 noiembrie , Venus se reintoarce in aspectul direct , in Balanta , inaugurand o saptamana si ceva de placeri pe care cu greu ti le poti refuza. Vrand-nevrand , treci printr-un interval in care latura copilaroasa , pofticioasa a sinelui tau se deschide catre lume , iar lumea incearca sa iti faca pe plac. Oamenii din jur te gasesc agreabil si sociabil.

Luna plina , rasarita pe 21 noiembrie , in Taur , iti readuce in minte necesitatea echilibrului , a echilibrarii balantei dintre daruire si primire.

Contactul cu realitatea imediata , o implicare sociala efervescenta , curiozitatea si neastamparul , toate acestea tind sa te copleseasca odata cu 22 noiembrie, sub influenta tranzitului Soarelui in Sagetator si a treia ta casa (casa comunicarii si a influentelor de mediu). Probabil ca vei acorda o mai mare atentie oamenilor , observand eforturile lor si strangand legaturile cu ei. Vei fi ocupat mai tot timpul cu drumuri prin oras , telefoane , discutii si mici chat-uri , si iti vei risipi intr-o mai mare masura energia pentru a intelege mediul inconjurator si a te adapta.Plin de resurse , te vei concentra mai ales pe abilitatea de a-ti exprima si comunica ideile si optiunile.

Din 29 noiembrie, Venus se strecoara in Scorpion , o conjunctura fericita , prezenta si de-a lungul lunii decembrie. Placerea , mai ales cea descoperita in lucrurile simple , si familiaritatea pot capata intaietate , devenind , de altfel , si criterii de a alege oamenii din jurul tau.

Efectul plonjarii in viata sociala , provocat de Soare, se poate diminua , incepand cu 30 noiembrie, datorita intrarii lui Mercur in Capricorn .Puterea de concentrare ajunge la cote inalte si ai putea simti nevoia sa te izolezi o vreme de lume pentru a te dedica unei munci mentale, sprijinite si de o mare capacitate de retentie a memoriei. Ratiunea isi spune intr-o mai mare masura cuvantul in acest interval , inclusiv in discutiile si relationarea cu cei apropiati. Casa iti redevine centrul universului, cu atat mai mult cu cat s-ar putea sa ai parte de multi vizitatori sau sa ai de lucru acasa.


Horoscopul dragostei Balantei in noiembrie 2010


Daca , incepand cu 7 noiembrie , Neptun nu ar face altceva decat sa iti inflacareze in suflet aspiratia catre romantism lucrurile s-ar putea mentine in limitele normalului.Dar influenta neptuniana din a cincea ta casa pare a actiona mai profund , determinandu-ne sa vezi intr-o persoana iubita numai ceea ce iti doresti sa vezi. Dragostea este o stare naturala in aceasta conjunctura astrala , dar aspectul ei romantic pare a fi intrepatruns de o senzatie de complexitate sau chiar mister.Te poti indragosti de cine nu trebuie , nu iti poate fi accesibil , care este deja intr-o legatura de cuplu , sau de o persoana care iti pare ca trebuie sa o “salvezi” cu orice pret.Cu atat mai mult trebuie sa iti insotesti ardoarea afectiva cu raceala logicii sau prudentei.O doza de drama poate fi sarea si piperul dintr-o iubire, dar prea mult dramatism iti poate secatui sufletul sau te poate conduce catre sentimente negative extreme.

In 18 noiembrie , Venus isi paraseste aspectul retrograd si isi continua , pana pe 28 noiembrie , calatoria prin regatul Balantei , ocazie de a-ti deschide petalele si a lasa la iveala latura ta receptiva si insetata de placere. Dragostea te invita sa o degusti , iar tu nu te lasi prea mult timp invitat !

Odata cu 29 noiembrie, si pe intinsul lunii decembrie, Venus poposeste in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , un aspect astral favorabil stabilitatii dragostei si relatiilor sentimentale stranse.


Horoscopul carierei si banilor Balantei in noiembrie 2010


Inca de la inceputul lui noiembrie , sfera financiara iti intra in atentie.Gratie Lunii noi din a doua ta casa (casa resurselor si banilor) , esti pe cale sa iti stabilesti obiective financiare realiste si solide si iti este favorizata descoperirea de noi cai de a face bani .

Din 18 noiembrie, parcursul direct al planetei Jupiter in a sasea ta casa (casa sanatatii si muncii) iti poate aduce beneficii mai ales prin recunoasterea eforturilor si capacitatilor tale profesionale , atat din partea colegilor cat si superiorilor.Aproape orice sarcina ti se repartizeaza acum are tendinta de a fi incheiata impecabil.Lucrurile ti se par mai usor de facut decat oricand, iar sansele de a gasi un nou job se pot ivi pe neasteptate.Lucrarile minutioase par a da navala acum peste tine, dar asta nu ti pare a fi o problema, intrucat esti gata sa te dedici lor la fel de pasionat ca si asupra unui careu de rebus. De fapt, cu cat te apleci mai sarguincios si mai entuzist asupra unor sarcini , cu atat mai mult ai sansa de a avea mari beneficii si recunoasteri.

Nevoile tale se impletesc cu cele ale celorlalti datorita Lunii pline din a opta ta casa , incepand cu data de 21 noiembrie. Este un prilej potrivit pentru a-ti achita unele din datorii .In acelasi timp, ai putea fi silit sa inchei niste intelegeri financiare sau sa descoperi ca te-ai bazat prea mult pe sprijinul financiar al cuiva apropiat.

In pofida tentatiilor unor cheltuieli capricioase, din 29 noiembrie traversezi o perioada de stabilitate financiara , gratie parcursului planetei Venus in a doua ta casa. Abilitatea de a te atasa de oamenii potriviti poate aduce castiguri financiare , in special in afaceri.


Horoscopul sanatatii Balantei in noiembrie 2010


Intre 8 noiembrie si 29 noiembrie, reverberatiile mercuriene din a treia ta casa iti aglomereaza mintea si o supun unui flux informational covarsitor , putandu-te conduce pe nesimtite catre oboseala intelectuala sau stres. Sextilul dintre Marte si Saturn din 15 noiembrie iti poate fi de ajutor prin sentimentul de conectare dintre trup si minte , oferindu-ti prilejul extrem de auspicios de a inaugura un program de exercitii fizice.

Odata cu 18 noiembrie , tranzitul lui Jupiter in a sasea ta casa iti prevesteste o lunga perioada de prosperitate fizica , netulburata de boala , in care, daca sunt totusi necesare, tratamentele sau medicatiile au tendinta de a se incheia cu succes.Cu toate acestea, daca nu te supraveghezi, poti lua in greutate cu usurinta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2010 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei pentru luna noiembrie 2010 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Balanta 2011 – Previziuni generale

Zodia Balantei si Dragostea

Horoscop 2010 - Zodia Balantei

Zodia balantei.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase.

Horoscop european 2010 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile
Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Balantei Horoscop lunar noiembrie 2010 – Zodia Balantei Reviewed by Diana Popescu on octombrie 28, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.