Viata dupa moarte ? | Poti trai etern printr-un avatar !

Ti-ai dorit vreodata sa vorbesti cu o persoana draga plecata din aceasta lume ? Sau ca cineva care nu mai este viu sa iti raspunda la niste intrebari pe care nu ai apucat sa i le mai pui ? Sau poate ca iti doresti , dupa moarte , sa le transmiti mai mult decat cateva cuvinte celor iubiti sau sa le relevi orice lucru pe care si-ar fi dorit sa il stie despre tine ?

O companie americana poate sa iti indeplineasca aceste dorinte, dar nu chiar in aceasta clipa , ci peste cativa ani ! Societatea din SUA , numita "Intellitar" , isi lanseaza zilele acestea noul produs , "Virtual Eternity" (Eternitate virtuala).Este vorba despre un concept de transmitere peste timp a unei personalitati, prin utilizarea mai multor tehnologii disponibile in zilele noastre, astfel incat sa se creeze o clona digitala a unei fiinte umane , accesibila prin intermediul computerului.

Promotorii ineditului proiect declara ca isi doresc " sa daruiasca utilizatorilor un dar al imortalitatii , prin transmiterea catre noile generatii a unui simtamant de conexiune cu radacinile lor".
Vocea "clonei digitale" nu va fi doar o inregistrare a vocii unei persoane anume, ci va fi sintetizata , astfel incat sa genereze raspunsuri pentru orice fel de intrebare. De fapt, in spatele vocii se va ascunde o inteligenta artificiala , avand capacitatea de a retine o cantitate nelimitata de informatie sau continut.
Initiatorii acestui avatar "inteligent" spun ca , intr-o faza intiala, sunt de ajuns doar patru ore pentru a se sintetiza o voce umana particulara si doar cateva minute pentru a se crea imaginea perfecta a unei persoane anume. Un astfel de avatar poate arata ca tine, actiona ca tine si iti poate intrupa personalitatea. Daca cineva ii pune o intrebare "Intellitar"-ul tau , acesta ii va replica cu vocea ta si va sti cu siguranta raspunsul potrivit.De fapt , avatarul tau se va dezvolta de-a lungul vietii tale , putand sa ii imbogatesti zi de zi cunostiintele si sa ii incarci memoria cu parerile, ideile si conceptiile tale , de la cele mai mici pana cele mai vizionare sau mai cuprinzatoare.

Asta nu este , insa tot ! In conceptia realizatorilor, un manager va economisi timp si energie, avatarul sau "Intellitar"-ul sau fiind capabil sa dea indicatiile potrivite unui angajat , iar copiii vor putea primi lectii de la clonele virtuale ale celor mai vestiti profesori sau oameni de stiinta. Desigur, pentru un anume pret ! Daca cineva isi va dori sa devina un maestru al pescutului , tot ce va avea de facut va fi sa cumpere un "creier" al unui expert in aceasta arta ! Ca sa nu mai vorbim despre o solutia inedita de a fi in doua locuri deodata in aceasta lume din ce in ce mai solicitanta si mai mai acaparatoare. Atentie ! In acest fel pot apare si noi modalitati de a-ti insela partenerul de cuplu sau , cel putin, de a-i starni gelozia !


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Personalitatea si temperamentul uman.Cine sunt eu cu adevarat ?

Culoarea masinii si personalitatea soferilor

Culoarea ochilor iti dezvaluie personalitatea
Viata dupa moarte ? | Poti trai etern printr-un avatar ! Viata dupa moarte ? | Poti trai etern printr-un avatar ! Reviewed by Diana Popescu on octombrie 19, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Buna Ziua!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
    Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
    Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Multumesc,Cu stima Vlad!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.