Horoscop dragoste 2011 - Zodia Scorpionului

In anul 2011 , nativii din Scorpion au parte de o viata amoroasa plina de tumult si pasiune , de-a lungul careia pot apare cateva piedici dramatice ce pot fi depasite numai prin tact si impartasire neingradita a afectiunii reciproce.

Luna ianuarie debuteaza sub semnul dorintelor confuze in dragoste.Mirajele pot lua pe nesimtite locul realitatii , iar ceea ce ai in fata pare a fi adesea imaginea a ceea ce vrei sa vezi. Relatiile de cuplu pot incepe furtunos sau extrem de frumos in acest interval, dar sunt de multe ori sortite destramarii , respingerii sau dezamagirii. Cei angajati intr-o durabila legatura amoroasa pot depasi cu usurinta aceste dificultati , bucurandu-se de stabilitate si armonie.

Putin cate putin , luna februarie te desparte de tendintele paguboase anterioare si te poarta spre comunicarea neingradita in cuplu si catre o netezire a asperitatilor ivite in iubire. De fapt, in a doua parte a lunii lui Faurar , esti strabatut de o energie benefica care te indeamna catre placere si amuzament. Spontaneitatea iti daruieste expresivitate si farmec , pasiunea nu te ocoleste , iar partenerul tau se simte mai bine ca niciodata alaturi de tine. Nevoia de joaca si atractivitatea renascuta te ispitesc catre o multime de flirturi .Atentie ! Adeseori, atunci cand te joci cu focul , risti sa te arzi !

Daca in cea dintai parte a lunii martie , neastamparul face loc nevoii de stabilitate si reculegere alaturi de fiinta iubita, oferind un teren fertil tandretii sau nostalgiei , in cea de-a doua parte Venus te copleseste cu un sex-appeal sau un magnetism aparte.Fluturii de noapte atrasi de lumina ta orbitoare te invaluie si iti solicita atentia , fara a trebui sa faci nimic altceva decat sa arunci momeala stralucirii tale. Povestile de dragoste incepute in aceasta magica conjunctura astrala nu pot evolua decat spre implinire si fericire.

In aprilie , viata ta amoroasa este invadata de un romantism dulce, dar sentimentalismul extrem si imbietor se poate impleti cu autoinselarea ori lipsa de discernamant. Se poate intampla , de exemplu, sa te indragostesti de cine nu trebuie, de o persoana interesata sau casatorita !
Spre finalul lui aprilie, nativii singuri din Scorpion pot fi strafulgerati de o dorinta amarnica de a isi impartasi fiinta cu cineva drag , iar cei aflati deja intr-o relatie de cuplu au tendinta de a pune mai mult in cumpana necesitatea de renunta la o parte din viata sociala pentru a fi intr-o mai mare masura in compania partenerului. Unii Scorpioni pot traversa o perioada de logica si materialism, in care afectiunea are predispozitia de a ceda teren sau se poate orienta catre o persoana avand legaturi cu sfera profesionala.

Catre jumatatea lunii mai este posibil ca viata amoroasa sa navigheze pe o mare furtunoasa, in care talazurile egoismului sau frustrarii au capacitatea de face ravagii.Certurile se pot intercala fulgerator cu dulci impacari, dar nevoia de reciprocitate pare a restabili in cele din urma armonia in relatia de cuplu.
Finalul lunii Florar anunta o parguire ademenitoare a fructelor dragostei .Exista posibilitatea aparitiei unei dorinte irezistibile de a te retrage din tumultul vietii si de a poposi intr-o izolare romantica, dand frau liber fiorilor senzualitatii si ispitelor sexualitatii.

Luna iunie debuteaza cu o focalizare asupra impartasirii la toate nivelurile cu iubitul/iubita si cu o intensificare a sensibilitatii senzoriale reflectate cu precadere asupra sexualitatii. Nu este exclusa si o nevoie nu neaparat contrara , de spiritualizare sau de idealizare a iubirii .Te-ai putea bucura de a invata cu si prin partenerul tau sau de avea si alte benefici, colaterale, din relatia ta de dragoste. Scorpionii solitari au mari sanse de a inchega o legatura de iubire cu o persoana deosebita, capabila sa le largeasca orizontul cultural sau spiritual. Aceasta fericita perioada sta sub semnul unei profunde si intime conexiuni in dragoste, asa ca ai face aproape orice pentru a o mentine cat mai mult.

Pe parcursul lunii iulie , dezgustul fata de rutina cotidiana te-ar putea impinge sa explorezi taramuri virgine ale iubirii , sau , daca esti singur, sa te aventurezi intr-o aventura amoroasa cu cineva dintr-un cu totul alt mediu cultural sau social. Aceasta tendinta plina de febrilitate te poate face sa descoperi totusi ineditul si senzationalul chiar in preajma ta , intr-o persoana ce parea lipsita de sare si piper la prima vedere.

Luna august pare a fi dedicata prieteniei si unor relatii de cuplu mai curand tovarasesti sau amicale, insufletite mai ales de idei decat de sentimente comune. Gustar se incheie totusi cu un gust amar, datorat unei infidelitati sau lipse de sinceritate in viata amoroasa.

In septembrie , iubirea se furiseaza in pasi usori prin cotloane sau sau ascunzisuri tainice , la adapost de ochii curiosi ai celor din jur.

Zalele inchistarii si superficialitatii ti se destrama de pe suflet in luna octombrie , si esti gata sa te deschizi intru totul catre fiinta iubita .Cei singuri sunt sprijiniti din plin in lansarea promitatoare catre un nou inceput in aproape toate aspectele vietii, inclusiv in dragoste.Graba este cat pe-aci sa strice treaba la finalul lui octombrie, sub influenta nefasta a unei fantezii bolnavicioase, apte de a amesteca minciuna cu adevarul.

Un interval de liniste si stabilitate in dragoste se prefigureaza in luna noiembrie. Poti fi totusi tentat sa iti asumi un rol oarecum tiranic in viata de cuplu , dar, din fericire , catre sfarsitul lunii , bucuria apropierii de fiinta iubita se impleteste cu un simt diplomatic de invidiat.

Armonia continua sa domneasca si pe parcursul lunii decembrie , sprijinita de o redesteptare a simtului tau de responsabilitate fata de partener si de o marita receptivitatea la sugestiile uneori implicite ale acestuia. La sfarsitul anului 2011 , ai oportunitatea de a te bucura in continuare de o fericita impartasire a afectiunii.Scorpionii singuri care pornesc pe un nou drum al iubirii in aceasta perioada au mari sanse de a-si permanentiza relatia intr-un viitor apropiat.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2011 – Previziuni generale

Zodia Scorpionului si Dragostea

Zodia Scorpionului.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase
Horoscop dragoste 2011 - Zodia Scorpionului Horoscop dragoste 2011 - Zodia Scorpionului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 01, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.