Horoscopul anului 2011 – Zodia Sagetatorului

Una din cele mai energetice semne zodiacale ale horoscopului, Sagetatorul confera oamenilor nascuti sub semnul sau o personalitate pozitiva si foarte dinamica. Ei sunt pasionali si gata mereu de a se implica in provocarile vietii .Prefera sa isi desfasoare activitatea in aer liber si nu in inchisoarea unei munci de birou , asa ca au mai mari sanse de reusita in domenii profesionale necesitand munca sub cerul liber. Firea lor aventuroasa ii indeamna sa cutreiere pamantul , sa se indrepte mereu catre noi destinatii , sa calatoreasca si sa exploreze. Cu toate acestea , sub influenta lui Jupiter , planeta lor guvernatoare, Sagetatorii sunt foarte echilibrati in abordarea vietii , dand adesea dovada de adaptabilitate, exigenta si rigurozitate.


Horoscop Sagetator 2011 – Previziuni generale


Horoscop dragoste 2011 - Zodia Sagetatorului


Horoscopul carierei si banilor Sagetatorului in 2011


Viata profesionala este incarcata de bune auspicii in noul an, favorizand succese de proportii si perfectionarea abilitatilor si talentelor. Este timpul sa iti ajustezi capacitatile si sa dai intreaga masura a potentialului tau.Cu toate acestea, nu este indicat sa fortezi nota si sa te concentrezi intr-o prea mare masura intr-o anumita directie.Eforturile prelungite te pot epuiza, asezand peste tine o stare de sastisire sau negativism. Creativitatea este pe cale sa iti fie rasplatita in mod neasteptat si intr-un fel aproape surprinzator. Probabil ca vei fi strabatut mereu de incredere in tine si de optimism in activitatea de zi cu zi , iar conjunctura astrala pare a te sprijini in initierea unei proprii afaceri sau a unei actiuni independente. Mare parte din implinirile din domeniul profesional par a fi totusi conditionate de colaborare sau munca in echipa, de sfatul si interactiunea cu colaboratorii.
Povara financiara iti va pare mult mai usor de purtat in 2011. Proaspete oportunitati au tendinta de a te scoate din impasuri la momentul potrivit , oferindu-ti alternative acolo unde altadata nu era decat o singura cale de urmat. Se anticipeaza multe cheltuieli , dar si venituri capabile sa le sustina. Mari castiguri financiare sau o avansare sunt de natura a apare in a doua jumatate a anului.


Horoscopul sanatatii Sagetatorului in 2011


Conjunctura astrala pare a te tine in sah , indreptandu-te catre neastampar si stari capricioase .Acest an va fi pe masura eforturilor pe care ti le solicita. O multime de activitati si responsabilitati isi vor cere rezolvarea , asa ca va trebui sa faci apel la un potential energetic aproape maxim. Saturn te va calauzi catre schimbari benefice pentru starea ta de sanatate , dar te va lasa si in voia unei inertii specifice naturii tale .Ultimele trei luni ale lui 2011 te vor pune in fata unor efluvii energetice intense , ce te vor sprijini in eforturile de a-ti materializa ambitioasele obiective. Esti predispus unor afectiuni legate de sistemul muscular sau osos , asa ca ar fi indicata o cura de calciu.


Copyright © godessdiana88@yahoo.com . 2010

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscopul anului 2011 – Zodia Sagetatorului Horoscopul anului 2011 – Zodia Sagetatorului Reviewed by Diana Popescu on decembrie 18, 2010 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.