Nascut pe 13 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti aniversezi ziua onomastica pe data de 13 decembrie , ziua Sfintei Lucia , esti un Sagetator guvernat de planetele Jupiter si Uranus.

Desi esti extrem de metodic si disciplinat in gandire , ar trebui sa inveti cum sa iti temperezi opiniile si sa te acomodezi si cu punctele de vedere ale celorlalti. Deoarece obisnuiesti sa muncesti din greu , tinzi sa iti depasesti limitele fizice ale trupului si, drept urmare , ai inclinatia sa te supui unei dure autocritici. Esti animat de dorinta de a ajunge cat mai repede la un succes material , dar ar trebui sa nu supraevaluezi importanta implinirilor sociale sau profesionale. Acorda-ti o sansa in investigarea interioritatii tale si in accederea catre dimensiunea spirituala a lumii.

Combinatia de energii furnizate de data ta de nastere arata influenta covarsitoare pe care o are asupra ta Uranus, dar si Dragonul , cunoscut sub numele de Nodul Nord.Aceste efluvii foarte active si frematatoare te pot conduce catre o atitudine neconventionala fata de viata. Totusi , iti poti folosi potentialul conferit de conjunctura ta astrala natala mai curand pentru a a reusi in aspecte consacrate ale lumii, decat daca te-ai aventura pe carari virgine ori neexplorate inca.

Esti inzestrat cu o aura magnetica , care te face foarte atragator nu numai pentru cei de sexul opus.Aceasta calitate te poate ajuta sa reusesti acolo unde altii nu au nici o sansa , putand astfel sa ii impresionezi pe cei din jur.

Culorile tale norocoase sunt : albastrul electric si albul stralucitor.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul Hessonite.

Zilele tale norocoase sunt duminica si marti.

Numerele tale norocoase si anii tai de maxime transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 13 decembrie : Christopher Plummer , Dick van Dyke, Grigore Bajenaru , Henric al IV-lea al Frantei , Heinrich Heine , Ionel Perlea , Nae Leonard , Ovidiu Maitec , Simon Wiesenthal , Vlady Cnejevici.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 11 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 12 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii
Nascut pe 13 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 13 decembrie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on decembrie 12, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.