Horoscop Gemeni februarie 2011

In luna februarie 2011 , Gemenii se satura sa mai pescuiasca in ape tulburi si sunt gata sa treaca prin ciur si darmon pentru a scoate capul in lume si in profesie, astfel incat sa fie remarcati si admirati de toata lumea.

O stare de neliniste , agitatie sau lipsa de satisfactie fata de viata cotidiana pare a fi preponderenta din 3 februarie, ca urmare a Lunii noi ivite in Varsator si a noua ta casa (casa filozofiei si explorarii) .Probabil ca vei face un efort in plus catre initierea unor noi activitati sau proiecte prin care sa iti extinzi perspectivele despre lume si sa iti potolesti apetitul pentru fantezie.Poate ca vei acaparat de o proaspata vizune asupra destinului tau , mai ales prin prisma filozofiei ori spiritualitatii , si vei fi isipitit sa te lansezi in promitatoare aventuri.

Incepand cu 4 februarie, Venus paseste in Capricorn si iti inlesneste drumul spre o autentica dragoste , oferindu-ti si cateva promisiuni financiare.

Intr-o mai mare masura decat in restul anului , din 18 februarie ai tendinta de a te focaliza asupra rolului tau in societate si a prestigiului tau social. Aceasta tendinta , provocata de tranzitul Soarelui in Pesti , te ambitioneaza si te stimuleaza sa duci pana la capat un proiect foarte important.

Daca in ultima vreme ai incercat sa evadezi sau sa te ridici deasupra cotidianului, Luna plina din Leu , aparuta in aceeasi zi de 18 februarie , te arunca din nou in valtoarea obligatiilor si indatoririlor zilnice. Intr-o astfel de situatie poti simti nevoia de a descoperi un echilibru intre lumea dinafara si cea dinlauntrul tau.

Pe 21 , respectiv pe 22 februarie, in sectorul Pestilor patrund, pe rand, Mercur si Marte , ambele planete provocandu-te sa iti incerci puterile in cu competitorii si sa iesi in fata cu aproape orice pret. Indiferent daca este vorba de viata sociala, profesionala sau personala, nimic nu pare a te satisface mai mult acum decat sa te faci remarcat si sa ajungi sub lumina reflectoarelor.


Horoscopul dragostei Gemenilor in februarie 2011


O vindecare a suferintelor trecute , a dezamagirilor sau neimplinirilor in iubire pare a-ti promite , din data de 4 februarie, Venus strecurata in cea de-a opta ta casa ( casa transformarii si sexualitatii). O relatie extrem de intima si de profunda , plina de daruire si impartasire , iti marcheaza viata amoroasa , inaltandu-le in cel de-al noulea cer.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in februarie 2011


Odata cu 4 februarie , prezenta planetei Venus in a opta ta casa iti favorizeaza mari avantaje financiare sau castiguri mai ales prin mijlocirea partenerului tau.

Aflat sub lumina cruda si oportuna a Soarelui in cea de-a zecea ta casa , din 18 februarie ti-ai putea dori sa iesi cat mai mult in evidenta si sa dai adevarata masura a competentei tale in sfera profesionala. Viziunea ta despre viata devine extrem de pragmatica si arzi de nerabdare sa vezi rezultatele concrete ale eforturilor tale. Contactele cu superiorii sau persoane aflate in pozitii de putere au mai mari sanse de a se materializa , iar recunoasterea meritelor are o mare probabilitate de a apare , chiar atunci cand nu te astepti.

Nu toate avantajele de mai sus iti sunt servite pe tava , fara a fi nevoie sa misti vreun deget. Tot pe 18 februarie, Luna plina din a treia ta casa iti vesteste o perioada de agitatie la serviciu, de aglomerare a sarcinilor si responsabilitatilor .Nu este deloc exclus sa ajungi in posesia unui act de o importanta vitala sau sa fii nevoit sa faci cateva drumuri ori calatorii in interes profesional.

Din 21 februarie, ca urmare a tranzitului inceput de Mercur in Pesti si a zecea ta casa , te poti adanci si mai mult in preocuparile legate de cariera iar viata profesionala iti necesita o si mai mare concentrare asupra comunicarii. Esti sprijinit din plin , in continuare , in implinirea telurilor profesionale , iar talentul tau de a manui vorbele si a-ti afirma autoritatea iti mareste vizibil sfera de influenta.,

Orgoliile iti sunt puse si mai mult pe jar sub impactul tranzitului initiat pe 22 februarie de catre planeta Marte in aceeasi a zecea ta casa. Se anunta o perioada norocoasa pentru nativii din Gemeni ce indraznesc sa munceasca pe cont propriu sau se lanseaza intr-o noua afacere.


Horoscopul sanatatii Gemenilor in februarie 2011


Desi nu exista infleunte notabile ale conjuncturii astrale asupra starii tale de sanatate , mobilizarea continua careia te supui in permanenta , manat de ambitie si dorinta de afirmare, te poate aduce pe nesimtite in pragul stresului sau a unei oboseli cronice. Economiseste-ti energia si acorda-ti un mai mare ragaz pentru relaxare.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Februarie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Gemenilor

Zodia gemenilor.Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Zodia Gemenilor si Dragostea

Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui
Horoscop Gemeni februarie 2011 Horoscop Gemeni februarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 17, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.