Horoscop Sagetator ianuarie 2011

In aceasta luna , ai tendinta de a iesi si mai mult din carapacea ta , gata de a-ti dovedi indrazneala si a actiona potrivit dorintelor si aspiratiilor tale cele mai intime. Jupiter , planeta ta guvernatoare , isi impleteste efluviile cu eliberatorul si inspiratul Uranus , si apoi cu patimasul semn zodiacal al Berbecului. In aceasta conjunctura astrala , ai tendinta de a fi insufletit de impulsuri aproape irezistibile de a aduce schimbari fundamentale in viata ta , iar aceasta energie transformatoare este sprijinita de o mare incredere in tine insuti. Planeta Venus , prezenta in saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , iti vesteste oportunitati nesperate in dragoste.Aspectele financiare par a te acapara intr-o mare masura in ianuarie 2011. Este foarte probabil sa incerci a pune in aplicare cateva noi metode de a face bani care te preocupa de ceva vreme.Ar fi timpul sa preiei controlul asupra finantelor tale si sa te increzi pe deplin in valoarea si soarta ta.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Zodia Sagetatorului si Dragostea

Zodia Sagetatorului.Caracteristici, compatibilitate, zile si numere norocoase

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Sagetator ianuarie 2011 Horoscop Sagetator ianuarie 2011 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 03, 2011 Rating: 5

4 comentarii:

  1. AN NOU FERICIT!
    Citesc de catava vreme articolele tale, Diana. Felicitari, e multa munca aici.

    Intervin acum fiindca in analiza aceasta s-a strecurat o greseala. Citez:
    "Planeta Venus , prezenta in saptea ta casa (casa relatiilor interumane si a parteneriatului) , iti vesteste oportunitati nesperate in dragoste. "

    Planeta Venus nu are cum sa fie in ianuarie in casa a VII- a a Sagetatorilor.

    Sper sa nu fie inoportun comentariul meu. Sunt convinsa ca a fost o neatentie explicabila, dealtfel, in atat de mult material postat.

    Succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un an nou fericit si tie , Lara.Da , ai dreptate, a fost o scapare.De fapt, asa cum am mentionat si in articolul"Evenimente astrale din ianuarie 2011" (publicat in decembrie 2010) , Venus intra in Sagetator (si prima lui casa) pe 7 ianuarie, aducand in acest fel noi oportunitati in dragoste.

    RăspundețiȘtergere
  3. sincer iti admir munca dar de data aceasta de ce nu e un horoscop complet la sagetator? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma astptam sa apara o astfel de intrebare .Nu am nici o scuza , ci doar o explicatie ... Am avut mari probleme cu calaculatorul si nu am putut scrie cateva zile la rand , asa ca am redactat intr-o maniera restransa horoscopul ultimelor zodii pentru luna ianuarie 2011 .Iertare si promit sa nu se mai repete (mi-am isntalat cateva protectii suplimentare la calculator).

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.