Horoscop Taur martie 2011

In luna martie 2011 , Taurul incearca sa gaseasca un echilibru intre lumea exterioara si universul sau interior , astfel incat penduleaza intre o izolare necesara reevaluarii sale si o integrare efervescenta in viata sociala.

Talentul este sadit in aproape orice om, dar putini au curajul sa isi urmeze talentele pana in panzele albe. Sub aceasta deviza pare a se desfasura viata ta incepand cu 1 martie , sub influenta tranzitului inceput de Venus in Varsator. Asadar , nu precupeti nimic si avanta-te catre oportunitatile care iti rasar in cale mai ales in viata profesionala.

Asa cum ne invata Aristotel , omul este un animal social , iar Luna noua rasarita pe data de 4 martie in sectorul Pestilor (si a unsprezecea ta casa , casa prieteniei si sperantelor) nu face altceva decat sa iti readuca in minte si suflet acest lucru. Esti purtat de impulsul de a te centra pe cei din jur, de a te focaliza pe intierea de noi contacte , atat din punct de vedere social , cat si profesional. Poate ca reusesti sa iti convertesti neastamparul interior in relatii utile cu multi oameni influenti. De altfel, ai predispozitia de a-ti aprecia pozitia in viata nu ca individ izolat , ci ca parte a unui grup sau a unei colectivitati.

Din 9 martie, Mercur instalat in regatul Berbecului iti indreapta gandurile catre lucruri trecute si spre viata personala. Nu ne putem schimba trecutul, dar nu este deloc rau sa ne amintim din cand in cand lectiile pe care ni le-a dat , mai ales ca unele invataminte pot fi extrase doar dupa o perioada de mai mare distantare temporala. Intervalul de reflectare inspirat de Mercur iti pune cumva lacat la gura si te impiedica sa te exprimi cu spontaneitate in societate.Pe de alta parte, Taurii daruiti cu harul artei , poeziei sau muzicii se pot bucura de o creativitate iesita din comun. Poti fi atras de singuratate ori izolare , iar discretia de care dai dovada este benefica intrucat aceasta conjunctura astrala este asociata , uneori , cu dezvaluirea unor secrete inconfortabile.

O tentativa adeseori reusita de eliberare fata de obiceiurile tale subconstiente , o efervescenta in viata personala si o serie de coincidente neobisnuite , deloc intamplatoare pot apare incepand cu 11 martie, gratie tranzitului initiat de Uranus in Berbec. Intr-o astfel de conjunctura , nu este exclus sa fii manat de o nevoie iesita din comun de a a-i ajuta pe cei din jurul tau , uneori sub protectia anonimatului. Totodata , continua tendinta de a fi aduse la lumina niste lucruri secrete despre tine , asa ca s-ar putea sa te confrunti cu necesitatea de a-ti ajusta viata in acord cu noua perspectiva pe care le-o infatisezi celorlalti.

Oamenii care nu isi permit sa se lase in voia generozitatii vietii si nu isi ingaduie sa se bucure de placerile ei sunt asemeni foalelor unui fierar ; ei respira dar nu par a trai. Cam asa ar putea suna mesajul pe care ti-l transmite pe 19 martie Luna plina ivita in cerurile Fecioarei. Iti doresti sa te distrezi , sa simti cu intensitate ritmurile existentei, asa ca este posibil sa lasi o vreme deoparte marile tale teluri . Probabil ca , pur si simplu, nu vei avea timp sa faci tot ce iti pui in minte , dar fara o eliberare din chingile conventionalismului si formalismului nu ai cum sa te simti complet.

Odata cu 20 martie, starea de efervescenta iti este nitel astamparata de intrarea Soarelui in Berbec (si a douasprezecea ta casa ), un eveniment concomitent cu echinoxul de primavara. Din nou , ai inclinatia de a te retrage din valtoarea lumeasca , a-ti revizui implinirile si a te pregati pentru un nou ciclu solar. Unii dintre Tauri pot profita din plin de aceasta perioada pentru a-si reincarca bateriile spirituale.Oricum , privirea ta iscoditoare pare a se orienta nu atat in afara cat inspre intimitatea fiintei tale.

Prietenia are capacitatea de a te marca mai profund chiar decat dragostea. Daca iubirea risca sa se preschimbe in obsesie , prietenia nu este nimic altceva decat impartasire. Din 27 martie, ca urmare a parcursului inceput de Venus in Pesti , pari a fi marcat de nevoia de a-ti largi cercul de prieteni , posibil in cadrul unui grup, club sau a unei organizatii. Nu mai esti amator sa te implici in dispute si ai tendinta de a te simti putin detasat din punct de vedere afectiv.

Un sentiment nelamurit pare a se strecura in sufletul tau odata cu 30 martie, sub influenta planetei Mercur intrate in aspect retrograd in Berbec. Astepti parca sa se intample ceva dar nu stii ce anume ... De fapt, multe dintre provocarile destinului se pot tese acum dincolo de cortina evidentei , asa ca nu iti ocupi inca locul pe scena si te multumesti sa te asezi pe unul din fotoliile spectatorilor. Se pot ivi circumstante surprinzatoare, si tot ce poti face este sa iti pastrezi minte si intuitia treze si sa fii gata sa sari din mers intr-unul din trenurile rapide ale oportunitatilor .


Horoscopul dragostei Taurului in martie 2011


Acolo unde isi face aparitia Venus, dragostea trebuie sa se manifeste intr-un fel sau altul.Asadar , prezenta acestei planete in a zecea ta casa (casa carierei si dezvoltarii exterioare) poate facilita , odata cu 1 martie, initierea unei relatii amoroase chiar in locul in care iti petreci cea mai mare parte a timpului, adica la munca sau la scoala. Oricum, ai grija sa nu amesteci ciorba cu compotul , si nici dragostea cu munca.

Aparitia lui Uranus in a douasprezecea ta casa , odata cu ziua de 11 martie , poate insemna o transformare cruciala a unei relatii sau finalizarea uneia care trena de multa vreme. Intr-un fel sau altul, trebuie sa te desparti de tot balastul trecutului care iti impiedica o adevarata avansare spre noi perspective.

Luna plina din a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei) te poate provoca sa apelezi la un taifun si nu la un aspirator pentru a scapa de praful asezat peste viata ta sentimentala. Asadar, incepand cu 19 martie, nevoia de romantism si iubire este gata sa te impinga la gesturi extreme dar frumoase, inspirate si izvoditoare de mari placeri. Poate ca vei simti o nevoie cotropitoare sa iti impartasesti afectiunea partenerului tau de cuplu sau te vei angaja intr-o noua legatura de dragoste , aureolata de un usor idealism.

Dragostea se poate converti sau impleti cu prietenia, din 27 martie, sub efectul tranzitului planetei Venus in a unsprezecea ta casa. Esti insufletit de necesitatea de a-ti impartasi sentimentele dar si ideile ce te framanta de catava vreme. Totodata , esti motivat de dorinta de a discuta cu cineva pe aceeasi limba a pasiunilor si preocuparilor tale , iar aceasta nazuinta iti poate oferi prilejul de a incepe o noua poveste de dragoste.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in martie 2011


Planeta dragostei isi pune , din 1 martie, amprenta asupra celei de-a zecea tale case , oferindu-ti o aura de cordialitate in munca de echipa si bune auspicii la serviciu. Simtul tau de raspundere , precum si autoritatea cu care te impui nu au cum sa nu sara in ochi , iar lucrul asta te poate aduce in relatii apropiate cu sefii. Ambitia care nu iti da deloc pace poate fi satisfacuta mai ales prin demonstrarea unor calitati manageriale sau prin punerea in valoare a unor inzestrari artistice.


Horoscopul sanatatii Taurului in martie 2011


Din 11 martie, parcursul lui Uranus in a XII-a ta casa te indeamna si te ajuta sa te dezbari de un mod de viata nesanatos, sau de o rutina alimentara si fizica care nu iti poate face decat rau.
Odata cu 20 martie, Soarele prezent in a douasprezecea ta casa te sprijina in initiativele legate de sanatate si iti ofera o perioada de respiro, o vreme a relaxarii si regenerarii.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Taur februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscopul anului 2011 - Zodia Taurului
Horoscop Taur martie 2011 Horoscop Taur martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 12, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Mai este caeva pana ibn martie, dar totusi... Good Job

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt in zodia gemeni. Vei posta un articol si despre acesta zodie? As vrea sa vad ce imi prezice horoscopul in luna martie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-o zi , doua , voi publica si horoscopul lunii martie pentru gemeni

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.