17 august: Ziua Nonprofit

 Ziua Nonprofit sau Fără Profit este comemorată an de an pe 17 august, în semn de recunoaștere și apreciere a eforturilor constante ale organizațiilor nonprofit în slujba comunităților locale.


Organizațiile nonprofit sunt angajate în promovarea, conștientizarea și afirmarea de asistență unor oameni care, altfel, nu ar putea să și-o permită. Activitățile lor contribuie la dezvoltarea societății noastre și la furnizarea de speranță pentru un viitor mai luminos multor persoane.              

   

17 august: Ziua Nonprofit

Sherita J. Herring, un respectat vorbitor american, a luat decizia de a lansa Ziua Nonprofit. Țelul ei a fost ca oricine să fie educat și împuternicit să se înscrie în schimbarea pe care vrem să o vedem în lumea noastră. Recunoșterea faptului că în mijlocul nostru sunt persoane care au nevoie de ajutor este primul pas către o transformare pozitivă a societății noastre. 


16 august 2023: Ziua Mondială a Caligrafiei


Organizațiile caritabile au avut un rol important în eliminarea diferențierilor uriașe în privința veniturilor oamenilor. Ele reprezintă forme prin care pot fi sprijiniți cei sărmani, fie direct, fie prin donații.


Astfel de organizații au un rol vital în dezvoltarea comunităților, prin oferirea de hrană și locuințe accesibile, îngrijire medicală, consiliere legală și educație accesibilă. 


17 august: Ziua Magazinului de Mâna a Doua


17 august: Ziua Nonprofit 17 august: Ziua Nonprofit Reviewed by Diana Popescu on august 16, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.