Horoscop zilnic 22 februarie 2011 | Horoscop azi 22.02.2011

"Cine forteaza timpul , se descopera impins inapoi de catre timp ; cine ii permite timpului sa fie el insusi, are timpul ca bun tovaras in viata."
Talmudul

Berbec

Responsabilitatile legate de munca capata prioritate si nu este exclus sa faci niste ore suplimentare.Dificultatile , piedicile , problemele par a-si gasi rezolvari gratie , mai ales , bunelor auspicii ale legaturilor sociale si / sau sentimentale. Ai putea fi inspirat in a crea partenerului tau senzatia ca el este acela care rezolva o chestiune comuna foarte complicata. Desi sarcinile din sfera profesionala iti lasa foarte putin timp , esti capabil sa iti dai seama cat de mult ai progresat.Oamenii care intra acum in viata ta se pot dovedi de nadejde in viitor, iar viata amoroasa este pe cale sa capete noi si fericite semnificatii.

Taur

Verifica-ti la sange starea financiara si facturile ! Este foarte probabil sa se fi strecurat o greseala ce te poate afecta intr-un mod dramatic. Proaspete provocari apar la serviciu, dar drumul catre succes pare a se deschide larg in fata. Un parteneriat de afaceri sau profesional este cat pe ce sa se parafeze , dar trebuie sa iti verifici cu grija , din toate punctele de vedere , viitorul asociat. Catre sfarsitul lunii se anunta un mare castig financiar, datorat unei prevederi legislative sau unei persoane mai varstnice.

Gemeni

Este extrem de important sa te concentrezi asupra proiectelor in curs. Cineva te observa indeaproape si iti urmareste evolutia .Este o zi buna pentru a finaliza niste lucrari incepute de ceva vreme , mai ales ca esti binecuvantat cu o sporita capacitate de a face fata efortului.Se poate ca cineva sa iti faca o oferta spectaculoasa de a face niste bani in plus, dar trebuie sa verifici cu grija daca lucrurile sunt asa de roze cum par la prima vedere. Un vechi prieten sau coleg isi face aparitia in viata ta , asa ca diseara ai putea sa te bucuri de rememorarea unor trecute evenimente.

Rac

O persoana suspusa este cat pe aci sa iti furnizeze niste informatii ce te pot ajuta sa iti maresti veniturile , dar poate sa iti sugereze si ca ti-ai fixat niste idealuri prea mari, cel putin in contextul actual. Se intrevad niste oameni sau energii benefice ce te ajuta sa faci niste schimbari pozitive in viata. Desi ai putea auzi unele zvonuri ingrijoratoare, ramai calm si asteapta sa vezi in ce masura se adeveresc. Unelor persoane din imediata ta apropiere nu le plac transformarile , dar asta nu inseamna ca trebuie sa le dai ascultare si sa iti refuzi niste noi oportunitati.

Leu

O multime de treburi trebuiesc duse pana la capat astazi, dar ai sansa de a fi apreciat pentru dedicarea de care dai dovada. In acest fel, ti-ai putea crea prilejul de a evolua pe plan profesional. Dupa amiaza , poti fi antrenat intr-un mic dar fermecator prilej romatic sau catre o stare emotionala de exceptie. Oricum , optimismul si rabdarea te sprijina in tot ce este legat de viata amoroasa.

Fecioara

Nerabdarea si neastamparul gandurilor te pot conduce catre niste idei gresite. Atmosfera este incarcata dimineata si sunt posibile niste dispute cu superiorii. Chiar daca ai dreptate , gandeste-te in ce masura pot fi acceptate sugestiile tale. Realizarile profesionale, statutul social si respectul sunt telurile aflate pe ordinea ta de zi. Dupa amiaza ai putea avea parte de placere si relaxare, mai ales gratie muzicii sau a ceva legat de aceasta.

Balanta

Starea emotiva iti rezoneaza cu o mare sensibilitate si esti cat pe ce sa cazi prada nostalgiei. Desi esti capabil sa impresionezi prin eficienta , esti marcat de unele dificultati in comunicare. Esti inspirat fata de orice are legatura cu munca si, cu atat mai mult, ai putea sa ramai peste program pentru a duce la capat un proiect important. Oricum , finalizarea unui lucru de durata este pe aproape si , in curand, te vei bucura de apreciere. Priveste viata cu optimism si simt al umorului si vei evita sa iti faci sange rau din cauza unor chestiuni marunte.

Scorpion

A sosit vremea sa iti recunosti tendintele subconstiente care te trageau inapoi si sa le arunci cat mai departe de drumul tau in viata. Daca iti dai seama ca singurul lucru pe care il poti controla cu adevarat este sinele tau, ai prilejul de a face niste mari pasi spre afirmare. Nu te sfii sa iti demonstrezi talentele si sa profiti de avantajele tale personale. Niste sanse legate de bani se pot ivi in a doua parte a zilei. Nu da inapoi si, dupa ce verifici credibilitatea informatiilor primite , ofera-ti o sansa in plus catre un alt standard de viata. Intelegerea persoanelor din jurul tau este din ce in ce mai mare , asa ca ai ocazia de a petrece , diseara, momente foarte placute alaturi de o fiinta draga.

Sagetator

Esti gata sa intelegi si sa iti aduci aportul vizavi de niste subiecte foarte delicate. Ai grija cum iti cheltuiesti sau investesti banii si nu te mai lasa strabatut de o prea mare generozitate. Uneori este mai bine sa intinzi o mana de ajutor decat sa oferi ori imprumuti niste bani. Un prieten vechi iti va fi pe aproape si isi va dovedi loialitatea.Camaraderia este calea de a relansa o legatura amoroasa. Poate ca ar trebui sa iti revizuiesti obiectivele pe termen lung si sa le reactualizezi.

Capricorn

Posezi o mare energie pentru munca astazi, dar un efort supradimensionat te poate aduce im preajma unui colaps.Sinceritatea si onestitatea care stateau la bazele unei prietenii pot fi puse la indoiala. Desi esti tentat sa faci o speculatie finaciara , nu este momentul potrivit pentru asa ceva. Mai curand sunt favorizate relatiile sociale, dar si cele sentimentale. Problemele celor din jur s-ar putea sa te covarseasca, asa ca pastreaza-ti rabdarea si taria de a fi tu insuti.

Varsator

Semnele oboselii sau stresului sunt cat pe ce sa te marcheze , mai ales la serviciu .Incearca sa te mentii deasupra liniei de plutire si cauta sa descoperi o benefica cale de mijloc intre viata profesionala si cea familiala. Desi ai predispozitia de a iti afirma cu tarie dorintele, ramai ancorat in realitate si nu te lasa purtat de efervescente impulsuri interioare. In acest fel, vei avea numai de profitat. O stare de vis cu ochii deschisi ori unele ispite greu de rezistat par a interfera cu viata ta sociala si profesionala, actionand negativ asupra capacitatii tale de concentrare.

Pesti

Astazi si maine sunt niste zile favorabile pentru bani , in special pentru obtinerea unui imprumut in conditii avantajoase. Problemele ce te pun la incercare sunt pretuite mai ales din perspectiva invatamintelor pe care ti le aduc. Daca exagerezi dificultatea piedicilor ivite inaintea ta , poti trece prin niste esecuri financiare. Ambitia te mobilizeaza si te determina sa iti accepti cu inima usoara responsabilitatile .Daca te dedici muncii , poti avea castig de cauza in fata unor competitori si ai ocazia de a fi apreciat si premiat. Unii oameni par a pune stapanire pe o mare parte a timpului tau, asa ca incearca sa pastrezi un echilibru intre nevoile tale si cele ale persoanelor din jur.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop zilnic 20 februarie 2011 | Horoscop azi 20.02.2011

Horoscop zilnic 21 februarie 2011 | Horoscop azi 21.02.2011

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii
Horoscop zilnic 22 februarie 2011 | Horoscop azi 22.02.2011 Horoscop zilnic 22 februarie 2011 | Horoscop azi 22.02.2011 Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.