Nascut pe 3 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseza ziua de nastere pe data 3 februarie fac parte din zodia Varsatorului si sunt guvernati de catre Uranus si Jupiter.

Beneficul Jupiter isi reverbereaza energiile catre natura ta spirituala si morala. Posezi standarde foarte inalte si aspiri sa te conformezi unor ideale principii de integritate si oanestitate in viata. Dai dovada de o mare empatie , compasiune si grija fata de oamenii din jur , dar esti capabil , in acelasi timp , sa iti exerciti fara ezitare indatoririle de lider. Esti echilibrat in spirit si judecata , lipsit de ocolisuri in tot ceea ce faci , increzator in tine insuti si cunoscut ca un om jovial sau exuberant.
Atitudinea ta optimista si pozitiva nu iti creaza probleme in integrarea sociala. Domeniile care solicita comunicarea sunt mai mult decat potrivite personalitatii tale efervescente , iar influenta lui Jupiter iti da tendinta de a nu cobori stacheta si a nazui mereu catre mai mari impliniri. In astfel de conditii, tot ce trebuie sa faci este sa dai tot ce ai mai bun in tine. In acelasi timp, semnificatia numerologica a cifrei 3 indica o inclinatie catre riscuri si , uneori, o avantare lipsita de prevedere in aventurile vietii.

Culoarea ta norocoasa este galbenul.

Pietrele tale norocoase sunt citrinul si safirul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 3 februarie : Elena Ghica , Felix Mendelsohn Bartholdy , Georg Trakl , Gertrude Stein, Gheorghe I. Bratianu , Stefan Mihailescu-Braila, Stefan Iordache , Tudor George.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 1 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 2 februarie – Horoscop general | Profil astrologic
Nascut pe 3 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 3 februarie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on februarie 03, 2011 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.