Horoscop Pesti aprilie 2011

In luna aprilie, Pestii traiesc cu precadere in lumea banilor si resurselor financiare. Este bine sa ai bani si lucruri ce pot fi cumparate cu bani dar , din cand in cand, nu este rau sa te asiguri daca nu cumva nu ai pierdut acele lucruri ce nu pot fi obtinute cu bani.

Tranzitul lui Marte in Berbec iti vesteste din 2 aprilie o perioada in care iti poti utiliza la maximum resursele interioare , dand tot ceea ce ai mai bun in tine.Intr-o astfel de conjunctura astrala , ai tendinta de a te identifica cu ceea ce ai ori posezi , sau de a face tot ce poti pentru a dovedi tie insuti si celor din jur ca esti capabil sa faci bani sau sa acumulezi posesiuni materiale.

O sensibilitate marita fata de lumea celor cinci simturi si mediul tau inconjurator , precum si o stare de siguranta pe care ti-ai cladit-o cu eforturi pana acum sunt semnele Lunii noi ivite pe 3 aprilie in Berbec.Simti nevoia sa iti aranjezi viata in asa fel incat sa ii dai un sens si o valoare aparte.

O acordare a trupului, mintii si sufletului cu o intensa energia are loc de pe 4 aprilie , ca urmare a calatoriei lui Neptun in Pesti.Dispozitia ta interioara pare a deveni foarte schimbatoare datorita faptului ca esti mult mai influentabil fata de lume si starea de spirit a celor din preajma ta.Apetitul pentru latura practica a vietii ti se diminueaza putin si pari a fi cuprins de porniri idealiste sau visatoare.Cu aceasta ocazie , unii dintre Pesti pot fi coplesiti de o sastisire fata de traiul cotidian , altii devin mai neincrezatori in ei insisi si in destinul lor , iar altii se pot aservi unui sens spiritual foarte puternic.

Din 9 aprilie , intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn te aduce in pragul unor schimbari interioare prin intermediul unei colectivitati , unui grup de oameni sau prieteni.Ai oportunitatea de a-ti anliza relatiile cu amicii sau o organizatie din care faci parte .In acest fel , poti descoperi in ce masura iti sustin fiinta si iti confera autoritate astfel de interactiuni umane.Poate ca iti simti amenintata personalitatea si iti doresti sa aduci noi delimitari in zona prieteniei.Necesitatea de a-ti redefini nevoile si metodele de abordare a vietii se manifesta, de asemenea , si in ceea ce priveste veniturile tale si obiectivele pe termen lung.

Echilibrul dintre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti devine o preocupare constanta din 17 aprilie , gratie Lunii pline din Balanta.Lucrurile care te fac sa te simti bine si in siguranta trebuie sa se conjuge cu atentia fata de nevoile si placerile celorlalti.

Odata cu 20 aprilie , ai sansa de a afla ca ceea ce se intampla in imediata ta apropiere poate fi la fel de palpitant si misterios precum taramurile indepartate si exotice.Soarele isi aseaza razele asupra Taurului , starnindu-ti pofta de a explora , a face noi conexiuni si a-ti indrepta atentia catre spatiul tau inconjurator.Interactiunea sociala devine foarte intensa , asa ca esti in masura sa acorzi oamenilor mai mult timp si interes , sa le observi eforturile si sa reinnozi legaturile cu ei.Curiozitatea si vitalitatea pun stapanire pe tine si probabil ca esti mult mai ocupat cu diverse sarcini si comisioane.De altfel, tinzi a te apuca de mai multe lucruri deodata , in special de acelea ce te stimuleaza intelectual.Capacitatea de a te exprima si a-ti comunica ideile ajunge sa fie prioritara.

Venus patrunde pe 21 aprilie in teritoriile Berbecului si iti deschide in fata un interval in care aspectele financiare se intrepatrand in mod evident cu cele personale si sociale.



Horoscopul dragostei Pestilor in aprilie 2011


Din 17 aprilie , efluviile Lunii pline din a opta ta casa iti indeparteaza din suflet egoismul si te provoaca sa asezi un echilibru stabil intre ceea ce ti se ofera si ceea ce daruiesti in dragoste.

Prezenta planetei Venus in a doua ta casa iti asigura din 21 aprilie stabilitate in dragoste si relatiile cu oamenii apropiati.Ai predispozitia de a imbina iubirea cu confortul si deliciile bunului trai , iar nevoia de familiaritate nu te indeamna deloc sa te apropii de un nou partener.



Horoscopul carierei si banilor Pestilor in aprilie 2011


Incepand cu 2 aprilie , prezenta lui Marte in a doua ta casa (casa resurselor si finantelor) iti directioneaza energia catre necesitatea de castiga bani , a-ti spori dar si proteja valorile materiale.Daca apare vreun conflict in urmatoarea perioada , este probabil ca acesta sa fie legat de o proprietate.Totodata , influenta martiana te provoaca sa iti deschizi mult mai des portofelul .Dorinta coplesitoare de a te deda cumparaturilor poate fi stavilita atata vreme cat nu porti asupra ta un card de credit sau foarte multi bani.

Luna noua din a doua ta casa iti focalizeaza si ea , din 3 aprilie, preocuparile catre chestiunile financiare.Este momentul potrivit pentru a-ti formula noi planuri financiare si a descoperi inedite modalitati de a-ti spori veniturile.

Luna plina, rasarita pe 17 aprilie in a opta ta casa (casa transformarii si sexualitatii) iti anunta un ciclu favorabil reasezarii sau achitarii unor datorii si obligatii financiare.In acelasi timp, poti descoperi ca cineva apropiat are nevoie sa ii acorzi un sprijin banesc.

Din 21 aprilie, pozitionarea lui Venus in a doua ta casa pare a fi de bun augur , desi poti fi pus la incercare de un oarecare neastampar atunci cand este vorba despre bani si cheltuirea lor.Intr-un fel sau altul, simti nevoia de a te inconjura cu cat mai multe lucruri.Cu atat mai mult , ar trebui sa iei in seama felul in care iti poti asigura securitatea financiara.Posibilitatea de a-ti mari veniturile depinde acum de modul cum interactionezi cu cei din preajma.

Revenirea planetei Mercur in aspect direct in Berbec si a doua ta casa iti accentueza odata cu 23 aprilie dorinta de a-ti analiza veniturile si abilitatea de a face bani.Simtul practic este pe cale de a te guverna si a-ti oferi inspiratie in manuirea si, eventual , inmultirea banilor.Castigurile financiare par a-ti fi inlesnite in special prin intermediul comunicarii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Aprilie 2011 - Toate zodiile



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti martie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Pesti aprilie 2011 Horoscop Pesti aprilie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 29, 2011 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Eu nu cred in horoscop decat atunci cand e de bine. Cand e de rau, ma gadesc sa fiu putin mai atenta, poate pot preveni ceva. Imi place sa citesc, oricum ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Fostul meu prieten era in zodia pesti. Imi placea ca era o persoana calda si placuta. Ii doresc tot binele din lume si sa ii aduca aceasta luna numai bucurii

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca pamantul si luna se apropie cum va fi semnul pesti in luna martie?

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine horoscopul a devenit o traditie in fiecare dimineata. Am observat ca tot a 3-a zi mi se potriveste de minune.

    RăspundețiȘtergere
  5. zodia fecioarei???? luna aprilie???

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.