Horoscop Pesti martie 2011

In luna martie, Pestii se indreapta mai ales catre succesul lumesc si obtinerea de avantaje materiale. Uneori tind insa sa isi aminteasca ca nu exista castig material fara pierderi intr-un alt aspect , asa cum nu exista pierdere in lumea materiala fara un castig in plan spiritual.

Cararile nebatatorite ale vietii nu mai sunt ocolite incepand cu 1 martie.Sextilul lui Venus cu Uranus iti sugereaza ca nu poti castiga nimic daca nu risti , dar , mai curand , ai tendinta de a degusta si nu de a bea pana la fund paharul ineditului ce te atrage.Se anunta o vreme favorabila implicarii sociale.

De fapt, desi fertila, socializarea pare invaluita in secrete si tainuiri , ca si cum te-ai inrola intr-o societate secreta sau intr-un grup care se fereste de ochii lumii.Cel putin ,asa marturiseste tranzitul lui Venus in Varsator , initiat in aceeasi zi de 1 martie.

Simtul practic si realismul te ajuta din 2 martie, sub efectul conjunctiei dintre Mercur si Saturn , sa atingi teluri cat mai tangibile.Totodata , capacitatea ta de concentrare se mareste si , pentru a profita de acest nou avantaj , esti gata sa te izolezi de lume ,dedicandu-te studiului sau lecturii.

Sextilul lui Pluton cu Marte din 3 martie vesteste un ciclu incarcat de vitalitate si potential energetic.Ai putinta de a-i mobiliza pe cei din jur , mai ales prin exemplul personal , prin ambitia si dinamismul de care dai dovada.

Luna noua din Pesti iti propune odata cu 4 martie o reinventare a sinelui , mai ales in felul cum te infatisezi oamenilor din preajma.O sugestie binevenita , in special datorita faptului ca iesi mai usor in evidenta in aceasta perioada.Oricum, nu ar trebui sa recurgi la maniere artificiale de a iti construi imaginea exterioara , ci sa te relevi celorlalti potrivit naturii tale unice si originale.

Aplecarea catre aspectele practice ale vietii , favorizata din 9 martie de tranzitul lui Mercur in Berbec , este insotita de predispozitia de a evita frivolitatea , mai ales in comunicarea cu cei din preajma.

Tendinta anterioara iti este invigorata gratie conjunctiei lui Mercur cu Uranus din aceeasi zi de 9 martie.Intuitia te sprijina mai mult decat altadata si te poate face adesea sa fii la timpul potrivit la momentul potrivit.Ideile iti sclipesc prin originalitate , dar multimea de impresii pe care esti predispus sa le percepi si sa le analizezi nu iti recomanda sa te focalizezi asupra unui singur si important proiect.

Din 11 martie, Uranus patrunde si el in Berbec , deschizandu-ti ochii asupra unor aspecte aparent insipide sau banale din jurul tau.In urmatorii ani , sistemul tau de valori va trece prin schimbari semnificative .Atitudini si tabieturi mai vechi vor lasa locul unui comportament avand darul de a-ti stimula evolutia. Unii dintre Pesti vor trece prin fluctuatii sau ocazii neasteptate din punct de vedere financiar , iar altii se vor indrepta catre valori mai putin materiale.

Diferite piedici si blocaje sunt pe cale sa apara din 14 martie , sub influenta conjunctiei dintre Saturn si Marte.Scopul acestei conjuncturi astrale este de a-ti disciplina modul de abordare a existentei , pentru a te eficientiza in drumul spre materializarea aspiratiilor .

Luna plina , rasarita pe 19 martie in Fecioara , iti atrage atentia asupra necesitatii de a aduce un echilibru intre eforturile si beneficiile impartite cu un asociat sau partener , indiferent daca este vorba despre viata personala ori cea profesionala.

Pe 20 martie, Soarele isi face intrarea in Berbec si te focalizeaza asupra chestiunilor materiale si a gradului tau de confort.O trecere in revista a ceea ce ai de facut in viata reala iti ofera directiile spre care sa te indrepti si sa iti mobilizezi stradaniile.

Incepand cu 27 martie, Venus in Pesti ar vrea sa fii mai putin meschin cu tine insuti.Esti mult mai deschis catre viata si placerile ei , si tentatia de a-ti pune la punct infatisarea exterioara pare a nu-ti da deloc pace.


Horoscopul dragostei Pestilor in martie 2011


Inca din prima zi a lui Martisor , curiozitatea te indeamna sa te aventurezi in zone nexplorate ale dragostei sau catre eventuali parteneri pe care nu ai indraznit pana acum sa ii abordezi .Cu toate acestea , vrei mai curand sa experimentezi decat sa te dedici unei relatii statornice.
Neangajarea si ezitarile in dragoste se pot datora parcursului lui Venus in a douasprezecea ta casa .Incerci sa nu atragi atentia asupra tentativelor tale amoroase sau sa nu le marturistesti nici macar prietenilor apropiati.

Melancolia si nostalgia se risipesc din 3 martie , sub impactul sextilului dintre Pluton si Marte.Simti nevoia sa te avanti cu mai mult optimism in tot ce tine de viata personala, asa ca ai putea porni pe un proaspat drum al unei iubiri marcate de atasament si afectiune.

O vreme a impacarii , negocierilor si compromisurilor se asterne in fata ta din 19 martie , ca urmare a Lunii pline din a saptea ta casa (casa relatilor interumane si a parteneriatului).Este vorba despre tendinta de a egaliza cumva impartasirea din relatia de cuplu.Pot apare niste teste in dragoste , dar si o autentica conectare sentimentala cu un partener.

Din 27 martie , intrarea lui Venus in prima ta casa ( casa vietii personale si a aspectului exterior) iti ia cu mana incruntarea de pe fata si te imbie catre descoperirea unor noi delicii in iubire.Dragostea se impleteste cu dorinta de a te simti bine , dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi partenerul.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in martie 2011


Odata cu 1 martie, ca urmare a sextilului dintre Venus si Uranus , esti gata sa faci cateva pariuri cu viata , mai ales in domeniul financiar.Se pot ivi castiguri materiale din zonele asociate cu comunicarea sau arta.

Noi proiecte legate de comunicare sunt pe punctul de a se ivi din 2 martie, ca efect al al conjunctiei lui Mercur cu Saturn.Sunt posibile calatorii in interes de serviciu , iar o reorganizare a muncii iti poate eficientiza eforturile.

Tranzitul lui Mercur in a doua ta casa (casa resurselor si banilor) te provoaca , incepand cu 9 martie , catre o analiza la sange a cheltuielilor si veniturilor tale.Natura practica te focalizeaza asupra banilor si a unor noi modalitati de a-ti umple portofelul.Se vestesc castiguri financiare in special prin intermediul comunicarii.

Din 11 martie, parcursul lui Uranus in a doua ta casa este in masura sa iti deschida sansa de a face rost de bani prin mijloace inedite sau prin intermediul unor noi tehnologii sau forme de comunicare . Oricum , pentru a putea avea o situatie financiara infloritoare este indicat sa iti cultivi latura inventiva si sa ramai deschis spre proaspete posibilitati si sanse.

Sub impulsul tranzitului Soarelui in a doua ta casa , din 20 martie treci printr-un interval in care interesul pentru bugetul personal si posesiunile tale atinge un maximum in acest an.Daca iti canalizezi energia spre munca si ingeniozitate , banii ar trebui sa isi gaseasca mai usor drum catre tine. Chiar daca ai vrea sa te rasfeti putin , portofelul nu se deschide decat arareori pentru cheltuieli. Securitatea financiara pare a fi prioritatea ta numarul unu.

Predispozitia imprimata de catre Soare iti poate fi de un real folos avand in vedere ca , odata cu 30 martie , Mercur in aspect retrograd in Berbec prevesteste de obicei dificultati ori incurcaturi financiare.Intr-un astfel de caz , ar fi necesar sa iti reduci cheltuielile si sa te rezumi la strictul necesar , fara a astepta o minune din ceruri sau un imprumut din partea celor apropiati.


Horoscopul carierei si banilor Pestilor in martie 2011


Din 9 martie , influenta lui Mercur anunta o scurta perioada in care mintea iti devine supraincarcata de preocupari , iar impulsivitatea si consumul nervos te pot impinge catre stres. Incearca sa iei lucrurile mai usor si acorda-ti mai multe intervaluri de relaxare.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Pesti februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Pesti martie 2011 Horoscop Pesti  martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 04, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.