Nascut pe 2 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 2 martie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Luna.

Iti place sa iti arati pe fata sentimentele fata de oameni si , chiar daca uneori esti capricios, nu incetezi niciodata sa fii marcat de afectiunea pentru cei din jur. Esti insufletit de o dorinta arzatoare de a fi placut de catre oricine si, de aceea , ar trebui sa nu iti neglijezi personalitatea si impulsurile ei autentice. Conjunctura astrala a zilei tale de nastere este prielnica mai ales unei cariere legate de arta si cultura.Dai dovada de o mare imaginatie si un nestavilit idealism , astfel incat nu este deloc exclus sa fii un visator care se complace adeseori in fantezii indepartate de realitate.
In unele cazuri , poti ajunge intru totul dependent de persoanele din preajma ta. Influenta lunara arata ca ar trebui sa te straduiesti pentru a descoperi si mentine un echilibru intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti, intre propria persoana si oamenii apropiati. Natura ta idealista si romantica tinde sa te apropie de miscari spirituale confuze , de ideologii mistice si grupuri religioase extremiste. Ai nevoie de o mai mare claritate in gandire.

Culorile tale norocoase sunt verdele si albul.

Pietrele tale norocoase sunt piatra lunii si perla.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt luni , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de referinta sunt : 2, 11, 20, 29, 38, 47, 56, 65, 74.

Personalitati nascute pe 2 martie : Amber Smith , Bedrich Friedrich Smetana , Dr. Seuss, Edgar Cosma , Emilia Popescu , Eugen Relgis , Jon Bon Jovi, Mihail Gorbaciov , Petre Ghelmez.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 28 februarie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 1 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 2 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 2 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 02, 2011 Rating: 5

2 comentarii:

Un produs Blogger.