Nascut pe 7 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 7 martie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun .

Planeta Neptun isi pune intru totul pecetea asupra fiintei tale.Asemeni oceanului , nu ai astampar , esti capricios si mereu dornic de schimbare si calatorii.Probabil ca esti indragostit de locurile conectate cu apa.
In viata ti se recomanda sa inveti arta de a te apara si de a nu te retrage cu precadere in sinele tau.In timp , potentialul tau energetic poate fi foarte inconstant.Ar trebui sa acorzi mai multa atentie nevoilor celor din jur si sa te concentrezi intr-o mai mica masura asupra propriilor cerinte.
Ai puternice talente psihice , spirituale relationate cu apa , abilitati pe care le poti folosi nu numai in propriul tau avantaj ci si pentru a-i ajuta pe ceilalti.Ti se potriveste aproape orice profesiune asociata cu vindecarea sau ajutorarea semenilor.Pentru a te bucura mai din plin de viata, ar trebui sa ai o mai grija fata de aspectele materiale ale lumii.

Culorile tale norocoase sunt nuantele de verde inchis.

Pietrele tale norocoase sunt crisoberilul, ochiul pisicii si turcoazul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt sambata si luni.

Numerele tale norocoase si anii tai de mare impact sunt : 7 , 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70, 79.

Personalitati nascute pe 7 martie : Alessandro Manzoni , Anna Magnani , Ivan Lendl , Kobo Abe , Maurice Ravel, Piet Mondrian , Rachel Weisz , Traian Stanescu.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 5 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 6 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 7 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 7 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 07, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.