Nascut pe 5 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca iti sarbatoresti ziua de nastere pe 5 martie , soarta iti este guvernata de zodia Pestilor si ai drept astre stapanitoare pe Neptun si Mercur.

Mercur iti inzestreaza fiinta cu un soi de neastampar.Esti alert, curios si foarte inventiv.Iti place sa stii cum si de ce se intampla tot ce se invarte in jurul tau.Esti intotdeuna in miscare si poti actiona uneori doar de dragul de a nu sta degeaba. Incearca sa petreci mai mult timp in acelasi loc.
Cifra 5 indica o natura foarte nervoasa si imprastiata , astfel incat gandirea tinde isi poate pierde focalizarea atunci cand nu actionezi potrivit obiectivelor tale. Ai o capacitate incredibila de a absorbi informatiile , asa ca ti se potriveste aproape orice profesiune cu o tenta intelectuala.
Un aspect pozitiv al personalitatii tale este iubirea ta fata de familie si copii , precum si tineretea care te strabate mereu , indiferent de varsta.
Conujunctura zilei tale de nastere sugereaza ca te poti dedica unei din doua tendinte contrarii : infruntarea sistemului si a autoritatii, sau folosirea acestora in scopul materializarii telurilor tale.

Culoarea ta norocoasa este verdele.

Pietrele tale norocoase sunt jadul, smaraldul si acvamarinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt miercuri , vineri si sambata.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura in viata sunt : 5, 14, 23, 32, 41, 50, 59, 68, 77.

Personalitati nascute pe 5 martie : Andy Gibb , Eddy Grant , Giovanni Battista Tiepolo , Jan van der Heyden , Paul Evans , Pier Paolo Pasolini , Radu Stanca , Rex Harrison.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 3 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 4 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 5 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 5 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 05, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.