Nascut pe 3 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Oamenii care isi aniverseaza ziua de nastere pe data 3 martie fac parte din zodia Pestilor si sunt guvernati de catre Neptun si Jupiter.

Influenta lui Jupiter te ajuta sa ajungi la o mare pozitie sociala sau profesionala in viata.Poate ca inca din copilarie ai simtit ca esti menit unor lucruri marete.Uneori , esti prea mult absorbit de tine insuti .Incearca sa uiti putin de propria ta persoana si sa acorzi atentie celor apropiati sau indragiti.
Beneficul Jupiter iti reflecta cu precadere natura morala si spirituala. Ai standarde foarte inalte si aspiri catre principii de integritate si onestitate in toate aspectele vietii tale. Adeseori dai dovada de compasiune si grija fata de oameni dar , in acelasi timp , esti inzestrat cu abilitati de lider incontestabile. Posezi o judecata echilibrata , esti cinstit in relatiile cu ceilalti , increzator in soarta ta si daruit cu un exuberant simt al umorului.

Culorile tale norocoase sunt galbenul si nuante nisipii.

Pietrele tale norocoase sunt topazul galben , cuartul si citrinul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt marti , joi si duminica.

Numerele tale norocoase si anii tai de cotitura sunt : 3, 12, 21, 30, 39, 48, 57 , 66, 75.

Personalitati nascute pe 3 martie : Alexander Graham Bell, Alexandros Popodiamandis , Ion Iliescu , Ion Mihalache , Jelio Jelev , Florian Potra, James Bradley , Jean Harlow.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 1 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 2 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Mesaje zi de nastere | Felicitari, SMS-uri si urari aniversare
Nascut pe 3 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 3 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 03, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.