Horoscop Capricorn martie 2011

In luna martie, Capricornul este nevoit sa faca cateva dusuri scotiene care ii desteapta nevoia de a reevalua si reinsufleti viata de acasa , dar si de a-si redefini si regandi viata interioara.

Chiar din prima zi a lunii lui Martisor , sextilul dintre Venus si Uranus aduce bune auspicii in viata sociala , in special in relatiile presupunand egalitate si respect. Cei din jur iti apreciaza in mod spontan calitatile personale si , eliberat de teama de a risca , esti pe punctul de a te lansa in orice noi oportunitati , atat in dragoste cat si in sfera financiara.

In aceeasi zi de 1 martie , patrunderea planetei Venus in Varsator pastreaza o tendinta favorabila , in cadrul careia se poate ivi o impletire benefica intre chestiunile financiare si viata sociala.

Din 3 martie, sextilul lui Pluton cu Marte te plaseaza intr-o faza foarte dinamica si ambitioasa a vietii.Nu mai ai rabdare fata de barierele birocratice , fata de ineficienta si false aparente si nu te dai indarat in a darama aceste obstacole.Posezi o subtila iscusinta de a-i motiva pe cei din jurul tau .

Nevoia de singuratate , dar si cresterea puterii de concentrare te caracterizeaza odata cu 9 martie , ca efect al tranzitului lui Mercur in Berbec.Familia sau viata domestica iti solicita mai mult timp si efort , dar este vorba despre lucruri pe care iti face placere sa le faci.Exista posibilitatea sa iti iei ceva de munca acasa sau sa primesti o multime de invitati.

Intrarea lui Uranus , pe 11 martie , in Berbec si a patra ta casa aduce un efect perturbator asupra vietii tale de acasa.Poate sa apara o mutare de domiciliu , dar si unele intreruperi si iesiri din ritm ale rutinei zilnice. Necesitatea de a actiona ti se impune cumva , dar nu stii incotro sa te indrepti sau ce anume sa faci.

O atmosfera de suspiciune si usor negativism se aseaza asupra ta din 13 martie , sub influenta cuadratului dintre Mercur si Pluton .Neincrederea care se strecoara in gandirea ta poate fi asociata cu cei care te inconjoara sau cu nesiguranta deciziilor tale.Adeseori, esti in preajma unor situatii in care este mai bine sa iti stavilesti impulsurile interioare si sa iti impui o rezerva.

Perioada confuza prin care treci este accentuata de Luna plina aparuta pe 19 martie in Fecioara.Esti cat pe ce sa ajungi in pragul unei crize de identitate , care iti poate pune la incercare credintele personale.Simti impulsul de a nu mai pasi pe carari batatorite , iar nevoia de aventura iti creaza o stare de neastampar.

Pacla negativista ce iti invaluie sectorul casei si familiei se imprastie cat de cat incepand cu 20 martie , sub efectul tranzitului Soarelui in teritoriile Berbecului.Nevoia de apartenenta la o traditie sau o entitate superioara se impleteste cu aspiratia catre siguranta materiala si afectiva.Este vremea sa iti construiesti o fundatie solida a fiintei interioare si sa recladesti atmosfera de incredere din familie.

Comunicarea cu ceilalti devine efervescenta si capata o tenta putin intelectuala din 27 martie , sub impactul parcursului initiat de Venus in Pesti.Schimburile de idei te incita si nu eziti sa iti marturisesti interesele ce te framanta.Uneori, acest tranzit aduce beneficii prin intermediul rudelor apropiate , a calatoriilor si comunicarii.

Inclinatia de a recurge la manipularea altora te impinge de la spate odata cu 28 martie , ca urmare a cuadratului Soarelui cu Pluton.Obstacolele pe care le intalnesti in cale necesita mobilizarea tuturor fortelor interioare , ocazie cu care ai putea descoperi ca posezi resurse nebanuite.Nerabdarea , impulsivitatea , insubordonarea sau abuzul de putere sunt numai cateva din tendintele negative care te pandesc acum.Incearca sa rezisti dorintei de a forta lucrurile si a face totul dintr-o data.

Din 30 martie , Mercur retrograd in Berbec te poate determina sa te retragi putin din tumultul vietii si sa iti analizezi parcursul spre implinirea telurilor.Nu ezita sa atingi chestiuni delicate pentru a face fata conflictului interior ce incepe sa isi arate efectele.O reevaluare a modului in care depinzi de alti oameni poate dezvalui lucruri neasteptate.


Horoscopul dragostei Capricornului in martie 2011


Noile cai pe care ti le deschide in dragoste sextilul lui Venus cu Uranus sunt abordate fara ezitare din 1 martie. Esti dornic de a explora frumusetea unor ispitiotare persoane de sex opus , dar ai mai curand tendinta de a experimenta decat de a te angaja intr-o legatura statornica.

Parcursul lui Venus in a doua at casa , initiat tot pe 1 martie , echilibreaza cumva influenta anterioara , intrucat aduce stabilitate in iubire si in relatiile apropiate.

O vreme in care pasiunea devine cotropitoare sau in care viata ta afectiva este pe cale de a trece printr-o transformare este anuntata de sextilul lui Pluton cu Marte din 3 martie.Oricum , pari a avea o atitudine mult mai directa in dragoste.

Ratiunea este pe punctul de a ajunge la un echilibru cu afectivitatea din 9 martie , ca urmare a tranzitului inceput de Mercur in a patra ta casa (casa caminului si radacinilor) .Intr-o astfel de situatie , te poti deschide catre un benefic dialog cu fiinta iubita.


Horoscopul carierei si banilor Capricornului in martie 2011


Sansele financiare ivite odata cu 1 martie , gratie sextilului dintre Venus si Uranus sunt explorate fara sovaire , dar si fara o patimasa dedicare.Norocul la bani poate apare mai ales in domenii legate de comunicare sau activitati de grup.

Ziua de 1 martie prilejuieste si debutul tranzitului lui Venus in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) .Abilitatea de a te asocia cu oamenii din preajma este de natura a-ti imbunatati situatia financiara , dar poate apare si o stare de neastampar legata de bani si de cheltuirea lor.


Horoscopul sanatatii Capricornului in martie 2011


Incepand cu 3 martie, sextilul dintre Pluton si Marte te aduce la un varf al vitalitatii , prevestind un ciclu in care incarcatura ta energetica este mai mare decat de obicei.

Cuadratul dintre Mercur si Pluton , din 13 martie , anunta o perioada incarcata de stres si tensiuni psihice.Un motiv in plus pentru a te menaja !

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna martie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : Martie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Capricorn februarie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Capricorn martie 2011 Horoscop Capricorn martie 2011 Reviewed by Diana Popescu on martie 02, 2011 Rating: 5

3 comentarii:

  1. ai sarit sagetatorul, Diana !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu stiu cum se intampla dar de multe ori am vazut la sagetator o problema: ba nu era complet, ba nu e deloc... :))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.