Carnea din vise | Interpretare și semnificație vise

 În funcție de context și alte simboluri onirice asociate, carnea din vise poate semnifica noroc sau ghinion, câștiguri ori pierderi, inclusiv din punct de vedere financiar. 

Un vis în care zărești sau mănânci carne crudă indică obstacole, dezamăgiri, în drumul spre atingerea țelurilor tale. Este necesar să-ți menții cu orice preț încrederea în tine însuți! Într-o altă interpretare, carnea crudă poate reflecta natura ta "animală", sălbatică, ori de neîmblânzit.

Când te visezi mâncând carne gătită, ți se sugerează că reușești să ajungi la miezul lucrurilor existenței, că îți recunoști și exploatezi energiile instinctuale. Simți că ai un control complet asupra unei anumite situații din viața ta.

Carnea stricată visată se poate referi la o scădere a tonusului tău fizic și psihic, la posibile probleme de sănătate. Totodată, o astfel de hrană mâncată în vis face trimitere câteodată la revenirea în mintea ta, în plan conștient sau subconștient, a unor amintiri vechi, a unor evenimente trecute, dureroase ori chinuitoare.

Visul despre o carne proaspătă denotă, pe de altă parte, o sănătate bună, revenirea, refacerea după o boală. 
Carnea din vise | Interpretare și semnificație vise

 Dacă te visezi cum tai, bucățești carnea, înseamnă că vei avea succes în afaceri, în demersuri financiare însemnate, dar ți se poate semnala și nevoia ta nemărturisită, nerecunoscută, de a împărtăși ceva important cu oameni apropiați.

Visele de-a lungul cărora gătești carne sunt asociate cu bucurii și/sau beneficii materiale curânde, șansa de a te relaxa și a trăi din plin.

Potrivit unor cărți de vise, carnea prăjită avertizează asupra preicolului de a fi influențat de persoane răuvoitoare. Poate fi necesar să-ți recâștigi cutezanța de a-ți mărturisi crezurile esențiale și a-ți înnăbuși teama de a ocupă o poziție de lider.

Carnea la grătar visată este un semn bun, ce poate scoate în evidență posibilitatea de a investi bani în locuința ta sau de a te bucură de confort și deconectare acasă, după ce ai fost plecat o perioadă îndelungată.

Masa din vise | Interpretare și semnificație vise

Se spune că un vis pe parcursul căruia mănânci o carne foarte gustoasă, delicioasă, poate anticipa împliniri în muncă, o promovare sau o mărire de salariu.

Atunci când visezi că presari sare peste carne poți fi pus în gardă asupra unor dificultăți financiare ori a dezideratului de a nu mai fi dependent financiar de altcineva.

Visul în care cumperi carne se presupune că-ți prezice noroc la bani, inclusiv printr-un câștig la loterie, pariuri sportive!

Cel în decursul căruia hrănești, ospătezi pe cineva cu carne simbolizează respectul pe care i-l porți respectivei persoane ori necesitatea de a fi cu ochii în patru față de o bârfă, o calomnie, ce te poate discredita pe nedrept.

Mâncarea din vise | Interpretarea şi semnificaţia viselor
Carnea din vise | Interpretare și semnificație vise Carnea din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on martie 12, 2020 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.