Nascut pe 4 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Daca ti-ai facut intrarea in lume pe data de 4 martie , faci parte din zodia Pestilor si esti sub ocrotirea lui Neptun si a lui Uranus.

Esti extrem de metodic in gandire , dar trebuie sa inveti sa iti temperezi pornirea de a aseza propriile idei mai presus de orice si sa incerci sa intelegi si punctele de vedere ale celorlalti.Adeseori, te avanti in munca fara a precupeti nimic , si tinzi , in acest fel , sa iti depasesti limitele fizice.Esti inclinat catre o severa autocritica.
4 este o cifra a extremelor , in special in privinta dorintei de a avea succes material.Nu exagera importanta lumii practice si a realizarilor financiare. Nevoia ta pentru ordine si curatenie este la fel de remarcabila si simtul datoriei. Nu te lasa in voia unei accentuari a aspectelor negative ale personalitatii tale.
Predispozitia de a avea convingeri de neclintit te poate face nu numai sa nu ai auzi pe cei din jur , ci sa fii surd si la ceea ce are sa iti spuna propria-ti inima. Totodata, se poate intampla sa ajungi in pragul unor mari realizari pe care sa nu le bagi de seama intrucat nu au nimic de a face cu lumea materiala. Acorda-ti timp pentru a te afunda in lumea ta interioara.

Culorile tale norocoase sunt albastru electric si alb intens.

Pietrele tale norocoase sunt agata si granatul.

Zilele tale norocoase din saptamana sunt duminica si joi.

Numerele tale norocoase si anii tai de mari transformari sunt : 4, 13, 22, 31, 40, 49, 58, 67, 76.

Personalitati nascute pe 4 martie : Antonio Vivaldi , Chris Rea , Gabriel Gafita , Knute Rockne , Nicolae Titulescu , Shakin' Stevens , Stefan Bazilescu , Vasile Igna.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Nascut pe 2 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Nascut pe 3 martie – Horoscop general | Profil astrologic

Ziua de nastere in aforisme , maxime , citate
Nascut pe 4 martie – Horoscop general | Profil astrologic Nascut pe 4 martie – Horoscop general | Profil astrologic Reviewed by Diana Popescu on martie 04, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.