Horoscop Leu iulie 2011

In luna iulie 2011 , Leul pare a evada o vreme dintr-o rationalitate uneori sterila , lasandu-se invadat de fiorii intuitiei.In acest fel , el are sansa de a descoperi o perspectiva nebanuita si mirifica . In acest mod , el are sansa de a se descoperi pe sine insusi.

Luna noua si eclipsa de Soare de pe 1 iulie din sectorul Racului pune accentul pe dezvoltarea pshica si spirituala.Intr-o astfel de conjunctura astrala , poti deveni mult mai constient de interdependenta dintre natura ta fizica si cea spirituala.Temeri adanci si dorinte reprimate , inselatoare si lipsite de temei , tind sa iti acapareze mintea.Partea secreta a personalitatii tale cunoaste o intensificare in bine sau in rau.

Un neastampar care nu te lasa sa intarzii multa vreme in acelasi loc sau in aceeasi activitate , si te face sa iei contact cu cat mai multe si mai diferite persoane , se manifesta din 2 iulie , ca urmare a tranzitului lui Mercur in regatul Leului.Mintea nu iti mai cunoaste nici ea limite , alergand febril de la un subiect la altul , iar ideile pe care le-ai "rumegat" pana acum isi cer cu nerabdare exprimarea in public.De altfel, succesul pare a te insoti in orice domeniu avand de a face cu cuvintele , cifrele si ideile.

De pe 2 iulie , Mercur ajunge in conjunctie cu Neptun , stimulandu-ti creativitatea si permitand intuitiei sa aduca la iveala lucruri obscure din mintea ta sau din comportamentul celorlalti.Subconstientul tinde sa prevaleze asupra zonei tale constiente intr-o asa de mare masura incat logica poate sa iti joace niste feste nedorite.

Trigonul lui Mercur cu Venus din 4 iulie iti vesteste o perioada fertila implicarii in activitati de grup , in comunicarea online sau domenii asociate cu calculatoarele si stiinta in genere.Intuitia continua sa te sprijine si sa iti stimuleze noi si inspirate idei.

Gandirea ti se avanta , odata cu 5 iulie, dincolo de lumea cotidiana , ispitita sa construiasca idei marete, desprinse intru totul de simtul practic.Sub impactul cuadratului lui Mercur cu Jupiter , tinzi sa exagerezi in aproape orice , iar lucrul asta te indeparteaza de semnificativele detalii ale existentei.

Uranus intra in aspect retrograd din 9 iulie in Berbec , marcand schimbari importante in relatiile de cuplu si trezind fiorul creativitatii in forme mai curand neobisnuite.

Orientari ori lucruri neplacute , suportate cu stoicism pana acum , dau in clocot in mintea si inima ta , provocandu-te sa schimbi foaia , sa te transformi intr-un mod radical sau sa dai frau liber unei revolte coplesitoare.In acest fel este pe cale sa se vadeasca , din 15 iulie, efectul Lunii pline din Capricorn.Evita sa-i invinovatesti pe ceilalti pentru starea de nemultumire care te stapaneste.

Din 23 iulie, Soarele isi initiaza tranzitul in Leu , dand startul unui nou ciclu solar al existentei tale , inlesnindu-ti dorinta de a te impune si a face impresie asupra celorlalti.Vitalitatea iti ajunge la un varf , iar increderea in tine insuti te mobilizeaza si te ajuta sa prinzi din zbor oportunitatile care iti dau tarcoale.

Odata cu 28 iulie , prezenta lui Venus in Leu te deschide intr-o mai mare masura spre lume , dar si spre bucuria de a trai.Este de asteptat sa acorzi o sporita importanta felului in care te exprimi si te infatisezi celor din jurul tau.

Luna noua ivita pe 30 iulie in Leu iti accentueaza tendintele anterioare , sugerandu-ti sa iti reinventezi fiinta asa cum apare ea in ochii celorlalti.Energia , entuziasmul si atitudinea increzatoare fata de potentialul tau iti dau aripi , acordandu-ti posibilitatea de a-i impresiona pe cei din preajma si a te bucura de noi experiente in viata.


Horoscopul dragostei Leului in iulie 2011


Luna noua rasarita pe 1 iulie in cea de-a dousprezecea ta casa te indruma sa acorzi o mai mare atentie partenerului tau de cuplu sau sa iti mobilizezi fiinta in cautarea unui suflet pereche idealizat.

Odata cu 4 iulie , Mercur se ascunde in penumbra celei de-a douasprezecea ta le case , aducand o oarecare amortire peste viata ta amoroasa sau deschizandu-i iubirii numai drumuri ocolite , ferite de ochii celor din jur.O relatie secreta sau interzisa pare a-ti insemna cumva viata.

Aspectul retrograd al lui Uranus in a cincea ta casa (casa dragostei si creativitatii) se rasfrange asupra ta prin nevoia unei mari mari libertati ori printr-o necesitatea unei clarificari a relatiei tale de cuplu , ce poate duce fie la armonizarea legaturii de iubire , fie la destramarea acesteia.

Gratie preocuparii tale de a-ti spori atractivitatea , dar nu numai , din 28 iulie , planeta dragostei iti acorda nesperate favoruri , iesind in intampinarea nevoii tale de a fi iubit si a te rasfata in placerile vietii.


Horoscopul carierei si banilor Leului in iulie 2011


Mai vechi tensiuni acumulate la serviciu sunt pe punctul de a rabufni odata cu 15 iulie , data in care Luna plina isi face aparitia in a sasea ta casa (casa muncii si sanatatii).Incearca sa nu iti descarci nervii pe colegi si sa iti canaliezei energia spre reorganizarea activitatii profesionale.

Parcursul Soarelui in prima ta casa ( casa vietii personale si a infatisarii exterioare) aseaza asupra ta , din 23 iulie , luminile reflectoarelor si iti scoate la iveala capacitatile de lider.Este vremea potrivita pentru a-ti ameliora relatiile cu colaboratorii si a da adevarata masura a valorii tale.Orice problema profesionala aparuta acum poate fi depasita prin indrazneala si o atitudine pozitiva.

Pe 28 iulie , Mercur paseste pe taramurile Fecioarei si a celei de-a doua tale case (casa banilor si resurselor) , prevestind o perioada auspicioasa analizarii balantei tale de venituri si cheltuieli.Inarmat cu o viziune mult mai practica , pari a te focaliza pe valorile materiale si necesitatea de a iti inmulti banii.Comunicarea este de natura a-ti aduce unele avantaje financiare.


Horoscopul sanatatii Leului in iulie 2011


Pe 15 iulie , Luna plina din a cincea ta casa iti daruieste un interval oportun initierii unor programe de nutritie sau exercitii fizice pe care amani de mult sa le pui in practica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iulie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Leu iunie 2011

Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal
Horoscop Leu iulie 2011 Horoscop Leu iulie 2011 Reviewed by Diana Popescu on iunie 24, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.