Horoscop Varsator octombrie 2011

In luna octombrie 2011 , horoscopul Varsatorului prefigureaza un interval strabatut de nevoia si necesitatea de te implica profund in viata profesionala si sociala , de a aprecia lucid si cu simt practic oportunitatile de a reusi in cariera si a descifra cu realism ce te asteapta in viitor.

Odata cu 9 octombrie , Venus paseste in teritoriile Scorpionului si ale celei de-a zecea case a Varsatorului, o casa reprezentand obiectivele profesionale , telurile pe termen lung si reputatia publica.Tranzitul venusian in acest sector obisnuieste sa mareasca increderea in sine , sa amelioreze relatiile cu colegii, sefii, sau superiorii , si sa insufle un simtamant general de optimism legat de viitor si materializarea aspiratiilor.

Calatoria lui Mercur in Scorpion si a X-a ta casa este asociata cu chestiuni referitoare la alegerea carierei si a stilului de viata.De multe ori , acest tranzit da nastere unor neintelegeri si dispute cu persoane autoritate.Pe de alta parte , Mercur iti daruieste o perspectiva foarte practica asupra lumii si te ajuta in a-ti converti idealurile in forme de un sporit pragmatism.

Luna plina, rasarita pe aceeasi data de 12 octombrie , in regatul Berbecului , te cufunda in inepuizabila si neiertatoarea lume a obligatiilor zilnice.Sarcinile, termenele limita , activitatile ce nu suporta amanare se aduna claie gramada peste capul tau , lasandu-ti rare si scurte pauze de respiro.Sunt de asteptat aparitia unui act ori document foarte important pentru tine sau prilejul unor scurte calatorii.Rezolva-ti cat mai repede si mai eficient responsabilitatile , astfel incat sa iti recastigi echilibrul dintre viata sociala, profesionala si cea personala.

Din 13 octombrie, trigonul lui Mercur cu Neptun iti ofera o amplificare a imaginatiei si intuitiei , ce isi arata efectele benefice in deciziile pe care le iei.Poti trai o adevarata magie a coincidentelor deloc intamplatoare si a oportunitatilor ce se ivesc exact atunci cand ai nevoie.Acest trigon este favorabil artelor, poeziei , spiritualitatii si afirmarii personale.

O accentuare a tendintei de a te focaliza pe cariera si dezvoltarea exterioara se intrezareste din 23 octombrie , ca urmare a tranzitului Soarelui in Scorpion.Esti insufletit de nazuinta de a-ti cladi temelia viitorului si te astepti ca planurile pe care le faci acum sa ramana neschimbate o lunga perioada de timp.

Luna noua rasarita pe 26 octombrie in acelasi sector al Scorpionului nu face decat sa reia tendintele de mai sus .In continuare, se ivesc imprejurari optime pentru a de startul unor noi prietenii si ai ocazii nenumarate de a intra in legatura cu alte persoane , atat in domeniul profesional cat si in cel social.

Pe data 31 octombrie , cuadratul lui Venus cu Neptun darama stavilele din calea imaginatiei si fanteziei , innegurandu-ti judecata si dand ocazia unor confuzii romantice.


Horoscopul dragostei Varsatorului in octombrie 2011


Vizita lui Venus in a zecea ta casa , initiata in ziua de 9 octombrie , poate sa iti ofere sansa infiriparii unei noi povesti de dragoste intr-o zona apropiata de cea a serviciului sau locului unde iti desfasori activitatea zilnica.

Cuadratul dintre Venus si Neptun din 31 octombrie iti prilejuieste intalnirea cu dragostea sub travestiul unei Fete Morgana .Se profileaza un interval de pendulare intre extaz si agonie in legatura de cuplu sau in tentative de a cuceri o persoana aparent inaccesibila .Esti tentat sa observi numai ceea ce iti place si sa fii orb la lucrurile care nu-ti convin.Calatoria plina de peripetii in acest mountain-russe al afectivitatii este capabila sa iti aridizeze cugetul si inima.Adeseori, un astfel de aspect astral lasa loc dezamagirii in dragoste sau unor experiente erotice inedite .


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in octombrie 2011


Incepand cu 12 octombrie , parcursul lui Mercur in a X-a casa a Varsatorului anunta o perioada aglomerata , de-a lungul careia se intrevad o multime de sarcini si noi proiecte in sfera profesionala.Devii extrem de preocupat de evolutia carierei tale , dar nu esti deloc ocolit de sentimentul ca nu iti sunt recunoascute meritele si ca drumul spre obiectivele tale este infranat sau obstructionat.

Sub influenta tranzitului Soarelui in a zecea ta casa , vrei sa te asiguri cat mai mult cu putinta ca ti se acorda ceea ce ti se cuvine , indiferent daca este vorba despre bani , pozitie in ierarhie sau recunoastere profesionala.Tocmai de aceea , esti foarte motivat in a aborda cu o mare seriozitate , consecventa si realism orice perspectiva sau detaliu avand de a face cu cariera.

Ca efect al cuadratului lui Venus cu Neptun din 3 octombrie , pari a fi foarte vulnerabil in fata unor oferte finaciare tentate , ascunzand o inselatorie sau o cacialma.Pastreaza-ti prudenta si nu iti arunca banii pe visuri si iluzii.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna octombrie 2011 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : octombrie 2011 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Previziuni astrologice 2012 | Horoscop general 2012

Horoscop Varsator septembrie 2011
Horoscop Varsator octombrie 2011 Horoscop Varsator octombrie 2011 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 30, 2011 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.