Barbatul Rac - Dragoste si cucerire

Oricarei femei ii place, mai mult sau mai putin, sa fie actrita, iar daca esti fermecata sau indragostita de un barbat Rac ai sansa de a juca trei roluri deodata : prietena, iubita si mama. Guvernat de Luna, Racul nu are inclinatia de a se zgarci la bani, timp sau afectiune. Generos, asemeni celorlalti copii ai Selenei, are totusi tendinta de a da inapoi atunci cand sentimentele lui sunt ranite.

Pe langa faptul ca simtamintele sale sunt supuse, asemeni apelor oceanului, unor fluxuri si refluxuri influentate de Luna, barbatul Rac este un binecunoscut semn de apa. Asta inseamna ca sensibilitatea este dubla fata de cea a majoritatii semnelor zodiacale. Nu incerca sa te arati fericita atunci cand nu esti! Poti fi insasi Maia Morgenstern, interpretand rolul vietii sale, si tot nu vei putea pacali talentul imbatabil al unui Rac de a adulmeca adevarul. Barbatul nativ in aceasta zodie este un autentic burete emotional, avand capacitatea de a absorbi sentimentele celor din jur. Natura lui impresionabila ii poate deschide receptivitatea si fata de o fascinanta fiinta recent aparuta in viata sa ... Tu insuti!



Indiferent daca ti-ai dat seama sau nu, poti fi indragostita de unul din cei mai romantici si mai credinciosi barbati din intreg zodiacul. Chiar daca nu are infatisarea baietesca a Racului Tom Cruise, si nici pe cea plina de magentism senzorial a Racului Sylvester Stallone, poti fi sigura ca alesul tau iti va transforma lumea intr-un loc mai sigur, facandu-te sa te simti iubita si protejata., vazandu-te drept o preafrumoasa regina, singura comoara demna de a fi posedata in acest univers ostil si vremelnic.

Ce ii place barbatului Rac?

Probabil ca, la un moment dat, in copilarie, barbatul Rac a fost incercat de o traire sufleteasca incarcata de semnificatii: si-a contemplat mama si a decis ca este incarnarea femeii perfecte, orice alta fiica a Evei din viata sa ulterioara trebuind sa fie comparabila sau asemanatoare acesteia. Nu, nu este vorba despre vreun complex freudian, ci, pur si simplu, de faptul ca baiatul Berbec poate fi extrem de atasat fata de femeia care i-a dat viata. Asadar, atunci cand ajunge sa iti declare, cu patos, cat de mult ii amintesti de mama lui, considera ca ai facut un important pas inainte in directia cea buna.

De asemeni, incerca sa pastrezi in minte si, eventual, sa iti repeti mereu, un sfat verificat : o femeie frumoasa il ispiteste pe barbat, una inteligenta il fascineaza, o femeie buna la suflet il impresioneaza, dar numai una care il intelege si ii este alaturi poate sa il prinda in mrejele ei. Un sfat mai mult decta valabil in cazul cand ai de a face cu un iubit Rac!

Ce nu ii place barbatului Rac?

O femeie lipsita de afectiune, oricat de pasionala ar fi, nu poate decat sa il faca nefericit pe un Rac. Iubitii nascuti in acest semn zodiacal isi poarta inima la vedere si au nevoie de o multime de imbratisari, sarutari si garantii ale iubirii de-a lungul fiecarei zile.

Totodata, daca esti o femeie capricioasa, este posibil sa intampini cateva probleme... Simtamintele Racului isi croiesc drum prin abdomen, o zona a corpului guvernata de aceasta zodie. Din aceasta cauza, emotiile puternice tind sa ii afecteze starea de sanatate. Drept urmare, atunci cand stie ca esti suparata pe el, iti absoarbe starea de spirit, devenind si el abatut. Daca nu reuseste sa te binedispuna, pica parada nefericirii si se imbolnaveste la propriu. Intr-un astfel de caz, poti ajunge cu usurinta sa te simti vinovata si sa constientizezi ca in relatia cu un Rac trebuie sa incerci din rasputeri sa iti supraveghezi trairile capricioase. Desigur, pe parcursul unei legaturi de cuplu de durata, barbatul Rac are potentialul de a-ti intelege firea si a te sustine in momentele cand esti cuprinsa de angoase.

Un citat al lui Marlene Dietrich se potriveste ca o manusa barbatului Rac: "In general, barbatul este mai interesat de o femeie interesata de el, decat de una cu picioare frumoase".


Copyright © diane.ro. 2012

Zodia Racului .Caracteristici , compatibilitate , numere si zile norocoase

Berbec - Rac : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Rac 2012
Barbatul Rac - Dragoste si cucerire Barbatul Rac - Dragoste si cucerire Reviewed by Diana Popescu on martie 09, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. am si eu nevoie de ajutor. o fata pe fb trecuta mona larisa cu o bluza albastra se saruta cu iubitul meu si vreau ca fb ei sa ajunga peste tot si as vrea ca sa il dati si voi mai departe. va multumesk

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu chiar esti copil?:))..:))

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.