Horoscop Gemeni aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Gemenilor lasa sa se intrevada o viata amoroasa foarte complexa si o benefica implicare in lume, urmata de o relativa izolare, necesara relaxarii si analizei dinaintea unei indraznete relansari a destinului.

Odata cu 3 aprilie, cu greu iti poti refuza satisfacerea vreunei placeri, oricat de mici! Patrunderea lui Venus in sectorul Gemenilor te provoaca sa iesi din carapace si sa te deschizi, plin de receptivitate si sensibilitate, catre lumea exterioara. In acelasi timp, pari a acorda mai multa importanta imaginii tale si felului cum esti apreciat de ceilalti.



Revenirea lui Mercur in aspect direct in Berbec si a unsprezecea casa a Gemenilor (casa prieteniei si sperantei) iti daruieste, din 4 aprilie, ingeniozitate si agilitate mentala. Esti mereu gata sa surprinzi prin niste idei iesite din comun sau inovatoare. Impartasirea gandurilor tale devine o prioritate, iar ceilalti sunt dornici de a fi in preajma ta si a se bucura de jocurile de artificii ale cuvintelor tale. Intuitia te ajuta sa ghicesti, nestanjenit de nimic, intentiile oamenilor din jur. Poti fi inclinat sa acorzi mau multa vreme reflectarii si visarii legate de fericirea personala si telurile tale de cursa lunga.

Dorinta de a trai la maximum, a te distra si a gusta din toate deliciile vietii este pe cale sa se intensifice din 6 aprilie, ca efect al Lunii pline din Balanta. Iti poate veni greu sa iti pastrezi focalizarea spre obiectivele tale ambitioase dar, intr-un fel sau altul, trebuie sa dai frau liber poftei tale de a trai.

Sextilul lui Venus cu Uranus din ziua de 9 aprilie prefigureaza un ciclu prielnic intalnirilor si evenimentelor sociale. Nu mai esti incatusat de conventii sau false temeri, fiind dispus sa te angajezi pe noi cai, inedite, atat in viata amoroasa cat si in cea financiara.

Din 10 aprilie, intrarea lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a opta casa a Gemenilor (casa transformarii si sexualitatii) vesteste transformari de amploare, avand menirea de a-ti recladi atitudinea fata de lume si fata de tine insuti. Chiar daca nu ai posibilitatea de a te opune acestor schimbari sau a le influenta in vreun fel, poti fi pus in dificultate ori nu, in functie de felul cum reactionezi si intelegi lectiile pe care ti le aseza in fata existenta.

Dupa o vreme in care tentativele tale de a-ti stabiliza corabia destinului si a te adaposti intr-un golf sigur, ferit de neprevazutele furtuni ale vietii, s-au dovedit cumva zadarnice, incepand cu 13 aprilie, reintoarcerea lui Marte in turnura directa in Fecioara si a patra casa a Gemenilor (casa radacinilor si caminului) te sprijina in nazuinta de a-ti cladi un loc sigur in lume. Daca stii sa iti alegi asa cum trebuie proiectele viitoare si nu iti risipesti energia in zadar, ai ocazia de a te regasi pe un drum lipsit de obstacole majore.

Pe 19 aprilie, Soarele viziteaza regatul Taurului si a douasprezecea ta casa, marcand un timp de regenerare si retragere din tumultul social. Gandeste-te la legaturile tale cu oamenii, lucrurile si rutina zilnica, si straduieste-te sa iti dai seama care din ele te trage inapoi. Spiritul competitiv ti se molesteste oarecum, asa ca nu este vremea sa te avanti in noi planuri de mare importanta. Mai curand, ar trebui sa te dedici meditatiei si reincarcarii bateriilor tale fizice si mentale. Aceasta conjunctura astrala este asociata cu finalizarea unor cicluri sau etape ale existentei.

Luna noua, rasarita pe 21 aprilie in Taur, iti accentueaza tendintele anterioare, orientandu-te spre revitalizarea spirituala si psihica. Te poti descoperi mult mai amator sa ii ajuti pe oamenii din preajma ta ori cuprins de o liniste anticipand preaplinul de activitate prefigurat de sosirea Lunii noi in cea dintai casa a Gemenilor.


Horoscopul dragostei Gemenilor in aprilie 2012


Din 3 aprilie, prezenta planetei Venus in prima casa a Gemenilor (casa vietii personale si a aspectului exterior) te indreapta spre dragoste ca o sursa de placeri si un mijloc de a te simti placut, rasfatat si chiar adorat.

Ca urmare a cuadratului lui Venus cu Neptun de pe data de 5 aprilie dragostea iti este invaluita de o ceata confuza, creata de o exacerbata imaginatie. Se poate ivi o perioada de suisuri si coborasuri in relatia de cuplu, de-a lungul careia tinzi, mai curand, sa vezi ceea ce iti doresti sa vezi, si nu ceea ce se intampla in realitate. In acest context astral, poate incepe o poveste de dragoste inflacarata, extrem de promitatoare, dar sortita unor tensiuni istovitoare pe plan psihic. Dezamagirile te pandesc dupa fiecare colt...

Luna plina aparuta pe 6 aprilie in cea de-a cincea casa a Gemenilor (casa dragostei si creativitatii) te imboldeste sa iti marturisesti sentimentele persoanei iubite. Unii Gemeni par a vedea iubirea ca un fel de ritual religios, capabil sa ii aduca in inalte sfere ale spiritualitatii.

Pe 7 aprilie, cuadratul dintre Venus si Marte lasa sa se intrezareasca un interval de delectare, dar si oarecare tensiune in viata amoroasa. Este posibil sa fii pus in situatia de a concura cu altcineva in cursa de castigare a inimii unei fiinte indragite. Pe de alta parte, se pot isca dispute intre partenerii de cuplu; daca, de exemplu, unul din ei isi doreste sa se dedice unei iubiri platonice, cel de-al doilea poate fi atras de o traire senzuala, carnala, a dragostei.


Horoscopul carierei si banilor Gemenilor in aprilie 2012


Pe 5 aprilie, cuadratul dintre Venus si Neptun este asociat cu paguboase miraje financiare. Ceea ce ti se pare a fi o imensa oportunitate se poate dovedi a fi o inselaciune ori o sursa de risipa. Evita sa faci cumparaturi de mare valoare sau semnezi vreun contract important.

Cuadratul lui Venus cu Marte din 7 aprilie continua sa te predispuna unor moduri necugetate de a-ti investi ori cheltui banii!



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete" :

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Gemeni - Dragoste si cucerire

Horoscop Gemeni martie 2012
Horoscop Gemeni aprilie 2012 Horoscop Gemeni aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 26, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Distractie in luna aprilie? Nu suna deloc rau horoscopul meu..chiar sunt curios, daca o sa tin cont de unele atentionari, cum vor decurge lucrurile.

    RăspundețiȘtergere
  2. aiurea nu cred
    am pierdut un taur al vreau anapoi cum sa o fac

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.