Horoscop Leu aprilie 2012

In luna aprilie 2012, horoscopul Leului  prefigureaza o etapa oportuna prieteniei, integrarii in lume, dar si debutului unor decisive sau majore transformari in cariera.

Odata cu 3 aprilie, tranzitul lui Venus in Gemeni iti deschide calea spre inchegarea unor calde, armonioase relatii de sociale, posibil asociate cu o colectivitate. Venus iti revitalizeaza cu gratie si farmec prieteniile si asocierile cu grupuri de oameni. Esti mult mai relaxat si mai impaciuitor decat de obicei, dispus sa accepti mereu punctele de vedere ale celorlalti.

Cerurile destinului ti se insenineaza din 4 aprilie, ca urmare a iesirii lui Mercur din aspectul retrograd in Berbec si a noua casa a Leului (casa filozofiei si explorarii). Nesatisfacut de ritmurile monotone ale existentei de zi cu zi, ravnesti la inalte idealuri si visuri. Esti tentat sa privesti lumea din varful unui munte, aspirand sa o cuprinzi cat mai mult, fara a-i mai baga in seama vulgarele detalii. Tocmai de aceea, se poate intampla sa fii mereu cu capul in nori si sa uiti lucruri aparent marunte. Este posibil sa iei legatura cu o persoana apropiata aflata pe alte meleaguri.

Luna plina, rasarita pe 6 aprilie, in Balanta si a treia casa a Leului (casa comunicarii si influentelor de mediu), te readuce cu picioarele pe pamant, implicandu-te, vrand-nevrand, in viata cotidiana. Dintr-o data, toata lumea pare a-ti solicita cate ceva, mobilul nu inceteaza sa mai sune, si importante sarcini ori responsabilitati sociale si profesionale se cer rezolvate fara intarziere. Concentreaza-te asupra ceea ce ai de facut, astfel incat sa iti permiti cat mai repede sa te apleci asupra unor aspecte mai placute ale existentei.

Incepand cu 13 aprilie, Marte isi asuma din nou o turnura directa in Fecioara. Aceasta conjunctura astrala iti deschide proaspete cai de comunicatie si te ajuta sa cunosti oameni ce iti vor fi de un real folos in curand. Abilitatea de a alege cele mai bune variante in orice imprejurare este in masura sa te aduca in preajma unor oportunitati la care alti oameni, mai putin perseverenti, nu pot accede decat prin eforturi indelungate.

Soarele isi trimite razele energizante asupra sectorului Taurului, indreptandu-ti atentia, din 19 aprilie, spre locul tau in lume si asupra reputatiei tale. Intr-un astfel de context, pari a fi foarte interesat sa realizezi un lucru cu totul special, de o mare importanta, apt de a atrage spre tine privirile si aprecierea celor din jur.

Tendintele de mai sus sunt intensificate de efluviile Lunii noi, ivite pe 21 aprilie, in acelasi regat al Taurului. Esti marcat de necesitatea de a te focaliza asupra acelor elemente ale personalitatii care se reflecta in viata sociala si cea profesionala.


Horoscopul dragostei Leului in aprilie 2012


Prezenta planetei Venus in cea de-a unsprezecea casa a Leului (casa prieteniei si sperantei) te imboldeste, din 3 aprilie, sa iti impartasesti interesele si idealurile cu o persoana capabila sa le inteleaga cu adevarat. O poveste de dragoste inceputa in aceasta perioada pare a fi caracterizata nu atat de pasiune si intimitate, cat de un puternic simtamant de camaraderie.


Horoscopul carierei si banilor Leului in aprilie 2012


Un interval de circa cinci luni, strabatut de profunde schimbari in zona profesionala, se intrevede din 10 aprilie, ca urmare a trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a zecea casa a Leului (casa carierei si dezvoltarii exterioare). Sunt de asteptat transformari neprevazute in ierarhie sau restructurari care, in mod direct sau indirect, te pot afecta. Unii Lei sunt gata sa renunte la actuala lor meserie ori la jobul prezent, pentru a se inscrie pe un traseu profesional cu totul nou.

Din 13 aprilie, intoarcerea lui Mercur in tranzit direct in a doua ta casa (casa banilor si resurselor) alunga norii negri ce te-au frustrat din punct de vedere financiar, si iti mareste capacitatea de a obtine niste avantaje materiale. Acest lucru poate avea loc numai prin focalizarea energiei tale si renuntarea la niste directii paguboase, mari consumatoare de timp si bani.

Gratie calatoriei Soarelui in a X-a casa a Leului esti traversat, odata cu 19 aprilie, de un simt practic extrem de viguros, care te determina sa iti doresti sa vezi cat mai curand rezultatele concrete ale eforturilor tale profesionale. Meritele sunt pe cale sa iti fie recunoscute, dar aceasta aprecieri vor fi, probabil, insotite de ceva mai multe responsabilitati. Se intrevad contacte mai apropiate cu superiorii.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Berbec - Leu : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Leu martie 2012
Horoscop Leu aprilie 2012 Horoscop Leu aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 27, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.