Horoscop Varsator aprilie 2012

Horoscopul Varsatorului din luna aprilie 2012 se centreaza asupra echilibrului de forte launtrice si exterioare ce iti sustin personalitatea si dezvoltarea, precum si pe fortificarea cetatii caminului ori familiei.

Incepand cu 3 aprilie, gratie intrarii lui Venus in Gemeni, pari a sti, instinctiv, cum si ce anume sa faci pentru a crea o cat mai buna  impresie celorlalti. Fiorii creativitatii sunt mereu prezenti, sprijinindu-te in tot ceea ce intreprinzi. Relatiile cu oamenii apropiati, in special, cu copiii, sunt incarcate de afectiune.



Problemele legate de comunicare, cu care te-ai confruntat in ultima vreme, sunt pe cale sa dispara din 4 aprilie, ca urmare a iesirii lui Mercur din aspect retrograd in Berbec si a treia casa a Varsatorului (casa comunicarii si a influentelor de mediu). Acest aspect astral te inzestreaza cu o curiozitate nestavilita fata de lumea incojuratoare, talentul de a manui mestesugit cuvintele si capacitatea de a te ocupa de mai multe sarcini in acelasi timp. Treburile cotidiene te acapareaza fara scapare. Sunt de asteptat numeroase contacte cu oamenii si responsabilitati foarte urgente. Este timpul potrivit pentru a culege informatii din viata sociala , a face scurte calatorii, a invata ceva util si a interactiona cu lumea din jur.

Luna plina, rasarita pe 6 aprilie in Balanta si a noua casa a Varsatorului (casa prieteniei si sperantelor), te indeparteaza, cateva zile, de latura responsabila a personalitatii tale. Telurile tale ambitioase continua sa iti retina atentia, dar simti nevoia de a amana putin cerintele cotidianului, lasandu-te in voia distractiei si setei de aventura.

Din 10 aprilie, Pluton trece in turnura retrograda in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului, o conjunctura astrologica capabila de a provoca dramatice transformari, mai ales la nivel personal. Daca pana acum ai avut de profitat de sprijinul neconditionat al unor oameni, a sosit vremea sa iti dovedesti propriul spirit de sacrificiu. Fapte trecute, ce pareau a fi ingropate de mult, revin in actualitate sub forme neasteptate, fortandu-te sa iti regandesti propria persoana sau modul de abordare al celorlalti.

Descumpanirea creata de lipsa unui semnificativ ajutor din afara tinde sa se rispeasca odata cu 13 aprilie, sub influenta reintoarcerii lui Marte in turnura retrograda in Fecioara si a opta casa a Varsatorului (casa filozofiei si explorarii). Oamenii din imediata ta apropiere sau chiar simple cunostiinte sunt gata sa te sustina in materializarea scopurilor tale. Cei din preajma sunt in masura sa iti netezeasca calea spre obiectivele tale, uneori fara a fi constienti ca fac asa ceva.

Soarele isi revarsa caldura, incepand cu 19 aprilie, asupra teritoriilor Taurului si ale celei de-a patra case a Varsatorului (casa radacinilor si caminului), daruindu-ti un binefacator sentiment de implinire, asociat cu familia, casa, mostenirea ta materiala sau spirituala. Esti strabatut de nazuinta de a-ti proteja persoanele dragi, de a prelua, cu o usoara tiranie, fraiele destinului celor din familie, un lucru avand potentialul de a isca unele dispute si confruntari. In acelasi timp, pari a profita de a seninatatea interioara pentru a-ti recladi increderea in propriile forte si a pregati terenul viitoarei tale evolutii.

Pe 21 aprilie, Luna noua din Taur si a patra ta casa continua sa iti pastreze in centrul atentiei familia si caminul. Ai ocazia de a revedea si intari simtamantul de siguranta si stabilitate a propriei tale fiinte. Te poti focaliza nu numai pe modul cum iti sprijini propriile nazuinte, ci si pe acela in care ii mobilizezi pe oamenii apropiati. Este o perioada potrivita pentru a face noi planuri pe termen lung, a organiza sau reactualiza relatia cu mediul tau inconjurator.


Horoscopul dragostei Varsatorului in aprilie 2012


Farmecul care iti inconjoara fiinta pare a atrage spre tine, ca un magnet, persoanele de sex opus. In aces fel se manifesta, odata cu 3 aprilie, influenta calatoriei planetei Venus in cea de-a cincea ta casa (casa creativitatii si dragostei). In acest context, unii nativi din Varsator nu trebuie sa faca nici cel mai mic efort pentru a incepe sau reimprospata o poveste de dragoste. Oricum, orice relatie de cuplu initiata in aceasta perioada este, de obicei, caracterizata de seninatate si o fericita impartasire reciproca a sentimentelor.


Horoscopul carierei si banilor Varsatorului in aprilie 2012


Din 13 aprilie, parasirea de catre Marte a tranzitului retrograd in a opta casa a Varsatorului se concretizeaza intr-o revenire favorabila din punct de vedere financiar, provocata nu atat de propriile-ti resurse, cat de mijlocirea altora.




Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012



Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Numerologia anului 2012 - Destinul tau in 2012

Horoscop Varsator martie 2012
Horoscop Varsator aprilie 2012 Horoscop Varsator aprilie 2012 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.