Horoscop Rac mai 2012

Horoscopul Racului din luna mai 2012 prefigureaza o detasare aproape fortata de viata reala si responsabilitatile ce o insotesc, o perioada de recuperare a autenticitatii lumii interioare si de bilant al esecurilor si implinirilor.

Luna plina, rasarita pe 6 mai in cerurile Scorpionului marturiseste aproape totul despre distractie, dragoste si copilarie, indemnandu-te sa te imbaiezi in placeri si sa iti regasesti uitatul copil din tine. Ai astfel ocazia sa te purifici de zgura monotoniei si dificultatilor din
ultima vreme.

O efervescenta a comunicarii si schimbului de idei cu prieteni, colegi sau persoane din cadrul unui grup de oameni se intrezareste odata cu 9 mai, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Taur si a unsprezecea casa a Racului (casa prieteniei si sperantei). Pe de alta parte, o parte dintre nativii in Rac par a fi bantuiti de nevoia de schimbare, fara a avea insa energia ori posibilitatea de a face ceva in acest sens. Tocmai de aceea, poate apare un sentiment amar de dezamagire ori neputinta in urmarirea scopurilor tale cele mai ambitioase.

Din 15 mai, intrarea lui Venus in aspect retrograd in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului vesteste adeseori o perioada de deruta sau inadecvare. Poti fi strabatut de senzatia ca iti lipseste ceva esential, fara a fi insa capabil sa iti dai seama despre ce este vorba. Aceasta stare de nedumerire este de putine ori insotita de luarea unor decizii esentiale. Pari a pluti undeva intre cer si pamant, asa ca poti profita de aceasta iluzorie oprire a timpului pentru a cerne prin sita gandirii lucrurile sau resursele trecute ce iti pot fi de folos in prezent.

Inceput pe 20 mai, tranzitul anual al Soarelui in Gemeni si a XII-a  casa a Racului anticipeaza un interval de timp dedicat analizarii a tot ceea ce s-a intamplat in ultimul an. Atunci cand Soarele este in cea de-a douasprezecea ta casa , se poate sa devii mult mai constient de consecintele pe termen lung ale lucrurilor spuse sau facute de tine, intelegand in acest fel ca nu trebuie sa mai iei decizii in graba sau sa actionezi pripit. Nu este exclus sa fii insufletit de nazuinta de a te retrage din lume, astfel incat sa iti acorzi mai mult ragaz reflectiei ori meditatiei. Poti sa descifrezi intr-o sporita masura care sunt nevoile tale afective sau sa iti deschizi inima spre o dimensiune spirituala a existentei.

In aceeasi zi de 20 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Gemeni si a XII-a casa a Racului pare a necesita, cu pregnanta, solitudinea. Trebuie sa iti reincarci cumva bateriile sufletesti si sa descoperi ce se ascunde in spatele impulsurilor tale subconstiente. Poti avea revelatia profundei legaturi dintre latura ta fizica si cea spirituala. In timpul unei eclipse solare sunt de asteptat sa apara temeri adanci si dorinte reprimate avand capacitatea de a provoca o impresie iluzorie despre lume. Incearca sa distingi intre realitate si o Fata Morgana ivita din nazuinta de a gasi o oaza in desertul monotoniei cotidiene.

Calatoria planetei Mercur pe aceleasi taramuri ale Gemenilor nu face decat sa accentueze tendintele anterioare. Incearca sa dai o mai mare atentie viselor, intrucat, intr-o astfel de perioada , iti pot indica neasteptate rezolvari ale problemelor din viata reala.


Horoscopul dragostei Racului in mai 2012


Romantismul dragostei este gata sa iti prinda in capcana sufletul sub asediul efluviilor trimise de Luna plina din a cincea casa a Racului (casa creativitatii si dragostei). In acelasi timp, acest aspect selenar anunta uneori un sfarsit, incheierea unei povesti de dragoste sau eliberarea de povara unei iubiri neimpartasite ori secrete.


Horoscopul carierei si banilor Racului in mai 2012


In aceasta luna, in care o mare parte a aspectelor astrale se focalizeaza asupra complexei si confuzei casei a douasprezecea, nu pari a fi inclinat sa iti indrepti prea mult atentia spre sfera profesionala sau cea financiara. Nelamuritele simtaminte ce te pandesc chiar acolo unde te astepti mai putin sunt in masura sa dea nastere neglijentei si ineficientei. Straduieste-te sa te concentrezi asupra sarcinilor si responsabilitatilor de la serviciu.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2012 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2012

Barbatul Rac – Dragoste si cucerire

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac aprilie  2012
Horoscop Rac mai 2012 Horoscop Rac mai 2012 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 26, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.