Horoscop Taur iunie 2012

Horoscopul Taurului din luna iunie 2012 lasa sa se intrezareasca o intensa implicare in vartejul preocuparilor si indatoririlor cotidiene, un interval de timp norocos pentru intiativele si proiectele financiare.

Incepand cu 4 iunie, Neptun intra in aspect retrograd in Pesti si a unsprezecea casa a Taurului (casa prieteniei si sperantei), obligandu-te a te desprinzi de inertia si conformismul din relatiile cu oamenii. Este vremea sa iti revezi si / sau reajustezi idealurile in functie de evenimentele care te-au marcat in ultimul timp. Intr-un astfel de context astral, poti renunta la unele prietenii sau grupuri de persoane ce par a nu se mai potrivi cu aspiratiile si interesele tale.



Tot pe 4 iunie, Luna plina si eclipsa Luna din Sagetator iti indreapta atentia spre echilibrul intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti. Nevoile si dorintele tale primeaza, dar un egoism exacerbat sau neglijarea nazuintelor unor oameni apropiati te pot aduce in preajma unor conflicte interioare si exterioare.

O perioada incarcata de responsabilitati, sarcini, obligatii se prefigureaza odata cu 7 iunie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Rac si a treia casa a Taurului (casa banilor si resurselor). Mai mult decat atat, comunicarea cu colegii, rudele, prietenii devine parca mai intensa ca niciodata. Desi ai la dispozitie energia necesara pentru toata aceasta avalansa de activitati, poti deveni foarte nervos sau iritabil. Pe de alta parte, starea interioara de neastampar te poate determina sa faci mult zgomot pentru nimic, sa te apleci prea mult asupra unor chestiuni insignifiante.

Vizita lui Jupiter in Gemeni te focalizeaza asupra valorilor personale, dar si a nazuintei de a te bucura de un mai mare confort, a te rasfata in placeri ale vietii pe care ti le-ai refuzat pana acum.

Luna noua ivita pe 19 iunie in Rac si a treia ta casa (casa comunicarii si influentelor de mediu) te face mult mai atent la lumea din jur si la detaliile existentei. Este timpul potrivit pentru teste, examene, pentru a invata ceva nou si a comunica eficient cu oamenii din preajma.

Din 20 iunie, Soarele isi revarsa razele peste regiunea Racului si a treia casa a Taurului. Viata sociala si cea profesionala continua sa te solicite, lasandu-ti putina vreme pentru tine insuti. Esti intr-o continua miscare, dornic sa te aventurezi in toate aspectele existentei. Desi cu greu se intrevede vreo calatorie, cauti sa descoperi noi fatete ale lumii si persoanelor din jurul tau. Contactele cu amicii, cunostiintele, colaboratorii reprezinta pe mai departe o prioritate.

O parte din problemele legate de munca si sanatate tind sa dispara odata cu 25 iunie, gratie revenirii lui Saturn in turnura directa in Balanta si a sasea ta casa. Saturn te atentioneaza asupra lucrurilor dinlauntru si dinafara, care iti impiedica dezvoltarea profesionala si iti afecteaza tonusul fizic si psihic. Daca erai deja constient de aceste carente, dar nu ai luat benevol nici o masura pentru a le inlatura, te poti vedea silit de imprejurari sa renunti la ele.

In aceeasi zi de 25 iunie, Mercur patrunde pe taramurile Leului si ale celei de-a patra case a Taurului (casa radacinilor si caminului), sugerandu-ti sa te indepartezi cumva de semeni si sa iti examinezi cu minutiozitate universul interior si relatia cu oamenii dragi. Ai, astfel, ocazia de a constientiza existenta unor disfunctiuni in viata familiala. Mama poate deveni, dintr-o data, sursa unor  ingrijorari. Totodata, acest tranzit al lui Mercur are darul de a-ti scoate la iveala emotiile si sentimentele profunde, felul cum acestea te sprijina sau nu in drumul catre idealurile tale.

Pe 27 iunie, planeta Venus paraseste aspectul retrograd din Gemeni. Acest eveniment astral iti permite sa te bucuri de primele realizari ale planurilor tale pe termen lung, inclusiv din punct de vedere financiar. Asta nu inseamna ca ti se ofera totul pe tava! Daca stii cu adevarat ceea ce iti doresti, renunta la o paguboasa nesiguranta, si indreapta-te cu pasi fermi in directia ambitioaselor tale teluri.


Horoscopul dragostei Taurului in iunie 2012


Ritmurile alerte ale activitatii din plan social si profesional par a-ti lasa putin timp la dispozitie pentru partenerul tau de cuplu. Cu atat mai mult, ar trebui sa te straduiesti sa nu il neglijezi sau sa-i creezi falsa impresie ca sentimentele tale s-au racit.
Unii dintre nativii din Taur sunt pe cale sa puna capat unei povesti de dragoste care li se pare ca le sufoca individualitatea sau le ingradeste evolutia personala.


Horoscopul carierei si banilor Taurului in iunie 2012


Luna plina si eclipsa lunara de pe 4 iunie vestesc o perioada oportuna platirii sau renegocierii unor datorii financiare. Desi pot apare unele probleme asociate cu veniturile partenerului, impozitele ori investitiile, se intrevede totusi sansa de a primi o considerabila suma de bani la care nu te asteptai.

Din 11 iunie, tranzitul lui Jupiter in a doua casa a Taurului iti daruieste beneficii tangibile in sfera materiala si cea financiara. Mult mai increzator in capacitatea ta de a-ti castiga existenta, ai la indemana multe oportunitati de a-ti spori contul in banca si a intra in posesia unor bunuri de valoare. Este un interval prielnic pentru a obtine o marire de salariu, a ti se oferi un cadou neasteptat, sau a obtine un credit in conditii foarte avantajoase. In acelasi timp, trebuie sa iti supraveghezi cu grija inclinatia de a cheltui peste masura pentru a-ti satisface niste gusturi sau capricii de moment.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2012 - Toate zodiile


Copyright © godessdiana88 . 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete"

Barbatul Taur - Dragoste si cucerire

Berbec -Taur : Compatibilitate in dragoste

Horoscop Taur mai 2012
Horoscop Taur iunie 2012 Horoscop Taur iunie 2012 Reviewed by Diana Popescu on mai 22, 2012 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.