Horoscop Fecioara septembrie 2012

Horoscopul Fecioarei din luna septembrie 2012 promite o vreme de fericita comunicare si interactiune cu oamenii din preajma. Oportunitatile sociale, financiare si profesionale nu vor intarzia sa apara atat timp cat simtul practic nu este obstructionat de lipsa de obiectivitate si aspiratiile desprinse de realitate.

Opozitia lui Mercur cu Neptun din 1 septembrie da nastere unei stari de nehotarare, deruta si neastampar. Predispozitia de a visa cu ochii deschisi poate impieta asupra comunicarii si capacitatii de concentrare. Este dificil sa obtii raspunsuri clare de la cei din jur, cu atat mai mult cu cat pari a-ti intelege cu greu propria-ti fiinta. Evita sa te angajezi in contracte si planuri de mare anvergura in acest interval de timp!

Pe 4 septembrie, trigonul dintre Mercur si Pluton iti readuce mintea pe fagasul ratiunii, inzestrandu-te cu o sporita clarviziune, intelegere psihologica si focalizare a atentiei. Pari a fi mai rabdator si mai calculat in felul cum iei deciziile. Se intrezareste o convorbire sau o intalnire plina de invataminte cu o persoana aflata in varful ierarhiei sociale ori profesionale. De asemeni, se poate ivi o veste avand darul de a te face sa vezi mai limpede ce se intampla in mediul tau inconjurator.

Planetele Mercur si Marte, pozitionate in sextil pe 5 septembrie, continua sa iti daruiasca agerime gandurilor, o fertila comunicare cu oamenii si o abordare optimista a existentei. Hotararile rapide si inspirate sunt insotite de capacitatea de a-ti transforma cu usurinta visele in realitate. Esti sprijinit de o viziune extrem de practica asupra vietii si de talentul de a-ti exprima foarte convingator opiniile si ideile.

Cuadratul lui Mercur cu Jupiter din data de 8 septembrie este in masura sa iti rapeasca atentia asupra unor semnificative detalii ale lumii. Poti fi tentat sa iti exagerezi meritele ori sa te lasi strabatut de o excesiva vanitate. Este dificil sa iti pui gandurile in practica, in special daca ideile si planurile tale sunt departe de a fi obiective sau realiste.

Un nou ciclu lunar, avand menirea de a-ti oferi promitatoare inceputuri, este vestit, pe 16 septembrie, de Luna noua din Fecioara si intaia ta casa. Aceasta Luna noua reprezinta, totodata, cel mai favorabil timp pentru a-ti reinventa imaginea personala. Noi oameni ori situatii de viata iti pot pune la incercare adaptabilitatea si sociabilitatea.

Din 18 septembrie, revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn te ajuta sa te ridici deasupra unor insecuritati si obisnuinte paguboase. Constientizarea dependentei fata de altii si a carentelor din controlul propriei persoane iti deschid drum liber spre eliberarea creativitatii si a valorilor autentice ale personalitatii.

Luna plina aparuta pe 30 septembrie in Berbec si a opta casa a Fecioarei sugereaza descoperirea unui benefic echilibru intre interesele tale si cele ale persoanelor apropiate. Este o vreme prielnica finalizarii sau renegocierii unor datorii financiare sau de alta natura. Un sprijin nesperat este pe cale sa te scoata dintr-o mare incurcatura.


Horoscopul dragostei Fecioarei in septembrie 2012


Din 6 septembrie, vizita lui Venus in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei semnifica, de obicei, o perioada de stagnare in viata amoroasa sau o poveste de dragoste desfasurata sub semnul secretelor si misterelor. Unii nativi din Fecioara cad prada, pe nesimtite, unei amare singuratati sau unor crunte dezamagiri sentimentale.

Iesirea planetei Pluton din turnura retrograda in a cincea casa a Fecioarei are potentialul de a risipi inhibitiile din iubire si a pune capat unei critice contradictii intre senzualitatea si spiritualitatea dintr-o legatura de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in septembrie 2012


Un interval de timp prielnic analizarii balantei tale de venituri si cheltuieli se prefigureaza odata cu 16 septembrie, ca efect al tranzitului lui Mercur in Balanta si a doua casa a Fecioarei. Stapanit de un invigorat simt practic, ai inclinatia de a te focaliza pe bani si proprietati. Deloc neglijabile avantaje materiale sunt de asteptat sa apara prin intermediul comunicarii si unor noi initiative in afaceri.

Soarele rasarit pe 22 septembrie in Balanta si a doua ta casa te directioneaza spre zona ta de confort, catre nevoia de siguranta materiala si lucrurile pe care le pretuiesti mai presus de orice in viata. Posesiunile prezente si potentiale, precum si cresterea contului din banca par a deveni orientari prioritare. Nu esti deloc amator sa iti asumi vreun risc financiar.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Fecioara - Dragoste si cucerire

Horoscop Fecioara august 2012

Horoscop Fecioara septembrie 2012 Horoscop Fecioara septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 29, 2012 Rating: 5

3 comentarii:

  1. si horoscopul pt balanta??

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant horoscop si pe intelesul tuturor , multumesc mult.Am descoperit recent acest blog si revin des aici, i-mi place.As vrea sa stiu mai multe despre NN in Scorpion,care in curand va intra in Scorpion.Sunt Fecioara si as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept,dar daca veti scrie si despre NS in Taur ar fi minunat :).Va multumesc anticipat.Cer scuze pentru indrazneala. Va doresc o zi cat mai frumoasa si ganduri cat mai bune.Cu respect,

    RăspundețiȘtergere
  3. Iimi place mult site-ul.
    Da informatii clare si amanuntite. Aflu tot ce ma intereseaza. Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.