Horoscop Scorpion septembrie 2012

Horoscopul Scorpionului din luna septembrie 2012 prefigureaza o usoara izolare fata de lume, necesara regasirii autenticului eu, incarcarii bateriilor sinelui si detasarii de oameni ori situatii de viata ce iti ingradesc dezvoltarea personala.

Bucuria de a trai, agerimea mintii si comunicarea intensa cu ceilalti sunt principalele orientari aduse de sextilul lui Mercur cu Marte din 5 septembrie. Emani eficienta in orice sector al existentei, esti gata sa iei decizii rapide si inspirate, astfel incat sa iti vezi cat mai curand visele cu ochii. Spontaneitatea si mestesugul vorbirii iti sunt buni aliati.

Aspecte importante ale trecutului si chestiuni strict personale iti captiveaza mintea odata cu 16 septembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului. Meditatia ori contemplatia te rapesc din mijlocul lumii, iar creativitatea iti da ghes cu insistenta, mai ales intr-o domeniu al artei ori culturii. Nu ai inclinatia de a fi foarte vorbaret in acest interval de timp. Mai curand, pari a te infasura in mantia unor secrete, incercand sa nu atragi cu orice pret atentia asupra ta. Asta este un lucru bun, avand in vedere ca acest aspect astral este, in genere, asociat cu dezvaluirea unor taine bine ascunse pana acum.

Luna noua ivita pe aceeasi data de 16 septembrie in Fecioara si a unsprezecea casa a Scorpionului semnifica necesitatea de a initia cat mai multe contacte, a-ti face noi prieteni si a cunoaste noi oameni. Este o ocazie nemaipomenita de a te alatura unor persoane sau grupuri ce iti impartasesc idealurile si interesele. Aceasta Luna noua reprezinta imboldul de a te aprecia in functie de felul cum te integrezi in lume sau intr-o dimensiune a realitatii tinzand a-ti depasi individualitatea.

Din 18 septembrie, revenirea lui Pluton in aspect direct in Capricorn si a treia casa a Scorpionului te ajuta sa te eliberezi de un stil de viata sau niste mentalitati pe care ti le-ai insusit subconstient, prin intermediul educatiei sau oamenilor ce ti-au jalonat trecutul. Te straduiesti, probabil sa iti intelegi tiparele sufletului si mintii, sa ajungi la o autentica libertate interioara, avand darul de a-ti deschide noi cai in lumea exterioara.

O perioada de desprindere din invalmaseala vietii sociale, de regenerare fizica si sufleteasca, se intrevede odata cu 22 septembrie, ca efect al calatoriei Soarelui in Balanta si a douasprezecea casa a Scorpionului. Situatii sau conjuncturi care au involuat lent dar sigur, si nu mai au ce cauta in existenta ta, trebuie sa fie eliminate fara vreo urma de sovaiala. Nu ar fi rau, asadar, sa desparti grau de neghina, si sa identifici ce oameni ori lucruri te trag in jos, impiedicandu-te sa iti atingi telurile ambitioase.

Cuadratul dintre Venus si Marte din 27 septembrie pare a te starni peste masura sa traiesti viata la maximum. Din pacate, in aceste conditii, impulsivitatea te poate aduce in pragul unor grave dispute sau gafe sociale. Competitivitatea nu iti da deloc pace, insa ar fi de recomandat sa nu ii calci pe bombeu pe cei ce concureaza alaturi de tine.


Horoscopul dragostei Scorpionului in septembrie 2012


Venus isi face simtita influenta in Leu si a zecea casa a Scorpionului incepand cu 6 septembrie, inconjurandu-te cu o aura de farmec mai ales in sfera profesionala. Activitatile asociate cu jobul tau par a-ti favoriza intalnirea unei potentiale iubiri chiar atunci cand te astepti mai putin.

Pe 27 septembrie, cuadratul lui Venus cu Marte iti pune la indemana mari placeri senzuale, si  niste probleme la fel de mari. Pasiunea iti cutreiera cu frenezie trupul, insa se pot isca tensiuni din cauza unor neintelegeri privind impletirea dintre erotism si afectiune. Uneori, sentimentele se sedimenteaza si se intaresc mai mult intr-o zona cumva platonica a iubirii...


Horoscopul carierei si banilor Scorpionului in septembrie 2012


Din 6 septembrie, prezenta planetei Venus in a sasea casa a Scorpionului iti daruieste nesperate oportunitati in plan social si profesional. Mult mai apreciat decat de obicei la serviciu, poti impresiona prin responsabilitate si autoritate. Ambitiile din cariera sunt prioritare, si ti le poti implini in special gratie unui talent iesit din comun sau prin mijlocirea partenerului tau de cuplu.

Pe 30 septembrie, Luna plina din Berbec si a sasea casa a Scorpionului te avertizeaza asupra unor intrigi ascunse si a tradarii increderii de catre persoane din sfera profesionala. Expune-te mai putin, nu te mai confesa intru totul colegilor, si stai departe de barfe. Mai curand, concentreaza-te pe detaliile si organizarea sarcinilor de la serviciu.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Horoscop Scorpion august 2012
Horoscop Scorpion septembrie 2012 Horoscop Scorpion septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 29, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.