Horoscop Rac septembrie 2012

Horoscopul Racului din luna septembrie 2012 avertizeaza asupra echilibrului fragil dintre aspiratiile intime si onestitatea oamenilor din imediata ta apropiere. Afectiunea lipsita de ratiune si ratiunea vaduvita de afectivitate sunt cai extreme ale esecului telurilor tale cele mai ambitioase.

O brusca racire a relatiilor cu cei din jur este posibila din 3 septembrie, sub impactul cuadratului dintre Venus si Saturn. Intr-un astfel de context astral, te poti simti neglijat, neapreciat sau dat deoparte. Tinzi sa fii lipsit de incredere in plan social, si sa iti asumi o atitudine rezervata ori formala. Nu este exclus sa iti doresti mai mult decat poti sa obtii si sa fii foarte dezamagit de neimplinirea, acum si aici, a visurilor tale.

Din fericire, odata cu 6 septembrie, sub influenta tranzitului lui Venus in Leu, legaturile cu persoane din mediul tau inconjurator sunt pe cale sa se reinchege si stabilizeze. Prietenii si oamenii apropiati conteaza mult mai mult decat initierea unor noi contacte umane.

Incepand cu 16 septembrie, parcursul planetei Mercur in Balanta iti invigoreaza puterea mentala ori intelectuala, dar poti profita cu adevarat de aceste daruri numai cu conditia de a te indeparta o vreme de invalmasirea existentei sociale. In acelasi timp, se intrezareste o perioada dedicata in special familiei si casei.

Tot pe 16 septembrie, Luna noua ivita in cerurile Fecioarei si a treia casa a Racului te indeamna sa descoperi ce se petrece sub pojghita stralucitoare a aparentelor si sa sa aduci schimbari semnificative in relatia ta cu lumea. Este timpul potrivit sa inveti ceva nou, sau sa-ti ameliorezi comunicarea cu rudele si oamenii apropiati.

Iesirea lui Pluton din aspect retrograd in Capricorn si a saptea casa a Racului semnifica, de obicei, risipirea indoielilor legate de onestitatea si bunele intentii ale unui partener, indiferent daca este vorba despre viata personala, cea sociala ori cea profesionala. Temerile legate de comportamentul cuiva de care esti atasat trebuie sa dispara, mai ales  daca esti incredintat de forta personalitatii tale ori a destinului tau.

Familia, casa, proprietatile, radacinile si mostenirile materiale si spirituale par a deveni orientari prioritare din 22 septembrie, drept urmare a tranzitului Soarelui in Balanta si a patra casa a Racului. Nevoia de securitate si nazuinta de a-i proteja pe cei dragi te poate face sa iti impui vointa in familie sau intr-o legatura de cuplu, iar lucru asta nu are cum sa nu starneasca controverse si dispute. Mai curand, ar trebui sa iti indrepti atentia catre reconsolidarea fundatiilor universului tau interior, cu atat mai mult cu cat acest demers iti este sprijinit de actuala conjunctura astrala.


Horoscopul dragostei Racului in septembrie 2012


Cuadratul lui Venus cu Saturn din 3 septembrie este in masura sa te aduca in preajma unor necazuri in viata amoroasa. Multi nativi din Rac pot fi raniti din punct de vedere sentimental, sau pot ajunge in pragul unei despartiri sau a ruperii unui legamant (oficial sau nu) de iubire.

Din 6 septembrie, prezenta planetei Venus in a doua casa a Racului readuce armonia in relatiile de cuplu ce nu au apucat sa se destrame. Impartasirea afectiunii si gandurilor intime cu persoana iubita capata intaietate.

Dialogul cu partenerul de cuplu castiga in sinceritate si obiectivitate odata cu 16 septembrie, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in a patra casa a Racului. Uneori, este bine sa alaturi subiectivismului sentimentelor o perspectiva lucida, capabila a-ti confirma sau nu viitorul dintr-o legatura de dragoste…


Horoscopul carierei si banilor Racului in septembrie 2012


Calatoria lui Venus in a doua ta casa te predispune unor cheltuieli nesabuite. Pari a-ti dori mult prea mult fata decat iti poti permite. Pe de alta parte, diplomatia iti poate aduce niste reale avantaje financiare din partea unor cunoscuti.

Luna plina rasarita pe 30 septembrie in Berbec si a zecea ta casa te aduce sub luminile reflectoarelor, in special in sfera  profesionala. Ai oportunitatea de a te face remarcat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii calci in picioare sau sa ii neglijezi pe colegii ori colaboratorii tai. O parte dintre nativii in Rac par a se bucura de sansa unui nou loc de munca sau de un ajutor neasteptat asociat cu o posesiune, o casa sau o promovare in cariera. Cu toate astea, nimic nu vine de la sine. Este necesar sa iti dovedesti responsabilitatea si spiritul de initiativa!

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna septembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : septembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2012

Articole din acelasi domeniu:

Barbatul Rac – Dragoste si cucerire

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Rac august 2012

Horoscop Rac septembrie 2012 Horoscop Rac septembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on august 28, 2012 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.