Horoscop Fecioara noiembrie 2012

Horoscopul Fecioarei din luna noiembrie 2012 prefigureaza un ciclu existential favorabil intensificarii comunicarii cu rudele, prietenii si oamenii apropiati, cooperarii cu parteneri din plan social si profesional, si punerii in practica a unor ambitioase proiecte personale.

Din 7 noiembrie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Mercur in Sagetator si a patra casa a Fecioarei, poti fi fortat sa te retragi o vreme din tumultul lumii pentru a-ti revedea actiunile si a-ti confirma ca te afli pe calea cea buna. Nu te feri sa iti pui intrebari esentiale, astfel incat sa poti ajunge la miezul lucrurilor care te framanta si a descoperi in ce masura depinzi de altii in materializarea proiectelor tale.

Revenirea lui Neptun in aspect direct in Pesti iti ofera, din 11 noiembrie, o imagine mai clara a felului cum interactionezi cu parteneri din viata personala, sociala, profesionala sau de afaceri. Ai capacitatea de a coopera mai eficient cu asociatii tai si de a te integra mult mai constructiv in munca de echipa.

Pe 14 noiembrie, Luna noua si eclipsa de Soare din Scorpion si a treia casa a Fecioarei te focalizeaza asupra crearii de noi contacte, comunicarii si educatiei. Ai la dispozitie o perioada prielnica investigarii mediului inconjurator si scoaterii la lumina a unor oportunitati ascunse sub aparentele sordide ale cotidianului. Intrucat a treia casa este asociata cu cunoasterea, poti avea prilejul de a invata noi lucruri, importante pentru evolutia ta personala. Este posibil sa ai parte de un interval de timp aglomerat de numeroase responsabilitati, intalniri si discutii cu rudele si persoanele apropiate.

O impresionanta vitalitate, dar nu neaparat si autodisciplna necesara pentru a ti-o pune in valoare, iti furnizeaza, incepand cu 17 noiembrie, prezenta lui Marte in sectorul Capricornului. Pari a fi insufletit de pornirea de a te exprima cat mai creativ, in activitati legate de copii, relatia de cuplu, hobby-uri ori sporturi preferate. Lumea are parca mai multe sa iti daruiasca si nu vrei sa scapi nici o sansa de a-i degusta placerile.

Odata cu 21 noiembrie, prioritatile tale par a deveni casa, familia si viata personala, in general. Datorita tranzitului Soarelui in Sagetator, ai in fata un ciclu favorabil relaxarii acasa si petrecerii timpului impreuna cu cei dragi. Ai inclinatia de a fi mult mai subiectiv si mai sensibil emotional. Evenimente trecute, uitate pe jumatate, pot fi, intr-un fel, reactualizate. Relatiile cu parintii castiga in afectiune si impartasire.

Oportunitatea intensificarii interactiunii cu rudele sau prietenii foarte apropiati se intrezareste din 22 noiembrie, sub influenta tranzitului planetei Venus in Scorpion. Este o vreme oportuna impacarii cu cineva drag, poate un frate ori o sora. Exprimarea verbala sau in scris a ideilor tale se eficientizeaza, deschizandu-ti noi porti. Te poti alatura unor persoane cu vise si idealuri comune intr-un proiect educational sau cultural.

Din 27 noiembrie, reintoarcerea lui Mercur in tranzit direct in Scorpion si a treia casa a Fecioarei pune capat unor incurcaturi care te-au afectat in ultimele saptamani, sprijinindu-te sa te dedici telurilor tale cu o sporita incredere si mobilizare. In aceste conditii, poti sa te simti mai bine in pielea ta si mai degajat in lume. Obiective ce pareau indepartate se apropie surprinzator de finalizare.

Luna plina rasarita pe 28 noiembrie in cerurile Gemenilor te aduce, pe neasteptate, sub luminile reflectoarelor. Cei din jur par a fi cu ochii pe tine, asa ca este timpul sa dai tot ce ai mai bun in tine, sa lasi frau liber ambitiilor, fara insa a-i calca pe altii pe bataturi.


Horoscopul dragostei Fecioarei in noiembrie 2012


Odata cu 11 noiembrie, Neptun isi paraseste turnura retrograda din a saptea casa a Fecioarei, asigurandu-ti o perspectiva mai obiectiva a relatiei tale de dragoste. Ai potentialul de a face mai usor diferenta intre iluzie si realitate, mai cu seama prin intermediul comunicarii sincere cu persoana iubita.

Drumetia lui Marte in a cincea ta casa aduce, din 17 noiembrie, o fierbinte pasiune in viata ta amoroasa. Atentie, totusi, la o eventuala agresivitate sau la impulsul de a-ti impune vointa in fata partenerului de cuplu.


Horoscopul carierei si banilor Fecioarei in noiembrie 2012


Tranzitul planetei Venus in cea de-a treia casa a Fecioarei inaugureaza, odata cu 22 noiembrie, o perioada auspicioasa punerii la punct a unor contracte sau intelegeri de afaceri. Poti obtine un important beneficiu financiar datorita unei informatii primite de la un influent amic.

Comoditatea sau pesimismul dau sa se risipeasca din 28 noiembrie, sub influenta Lunii pline din cea de-a zecea ta casa. Simti nevoia sa fii apreciat de catre ceilalti, iar cariera capata intaietate. Poti fi pus in situatia de a-ti dovedi pe nepusa masa competenta, asa ca pastreaza-ti sangele rece si increderea in propriile-ti forte. Se intrevede sansa unui nou si avantajos job, sau un sprijin binevenit asociat cu zona profesionala, o casa sau o alta proprietate.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna noiembrie 2012 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : noiembrie 2012 - Toate zodiile

Copyright © godessdiana88. 2012

Articole din acelasi domeniu in blogul "Diana , zeita dorintelor tale secrete":

Horoscop chinezesc 2012 | Anul Dragonului de apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara octombrie 2012
Horoscop Fecioara noiembrie 2012 Horoscop Fecioara noiembrie 2012 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 30, 2012 Rating: 5

5 comentarii:

  1. Eu sunt o Fecioara si ma bucur de ce imi rezerva astrele pe aceasta perioada, simteam ca ceva bun are sa mi se intample! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, si sunt fecioara astept cu nerabdare sanse si oportunitati :)! Dar mai ales, sa ma linistesc in privinta carierei , de mult timp simt ca urmeaza sa se intample ceva , dar nu stiu ce...:)?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Diana, spune-i te rog interpretari faci pe baza zilei de nastere si a orei ? Multumesc mult ptr raspuns?

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi pare rau, dar deocamdata nu am timp pentru asa ceva

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.