De cealaltă parte a malului vieții: Poveste cu tâlc

Când știi că străduințele tale de a te înălța pe un alt nivel al vieții te-au adus sau nu acolo, cum afli cât de mult mai ai de făcut, dacă mai ai de făcut ceva, pentru a evolua, mai cu seamă din punct de vedere spiritual? Dacă ești interesat de acest lucru, poate că această poveste cu tâlc îți va oferi o soluție, un răspuns!

Într-o zi, un tânăr buddhist aflat într-o călătorie a ajuns pe malul unui râu mare, lat, cu ape repezi, năvalnice. Nu a zărit pe aproape nici un pod, nici o barcă, care să-l ajute să îl traverseze.

În fața acestui obstacol imens, nu a putut decât să se cufunde ore întregi în meditație despre cum l-ar putea depăși.
Poveste cu tâlc - De cealaltă parte a malului vieții

Chiar în clipa când avea de gând să renunțe să călătorească încotro își propusese, a zărit, pe celălalt mal, un om ce își vădea clar forța de maestru spiritual.

Tânărul buddhist nu s-a putut opri să-i strige, "Te implor, înțeleptule, sfătuiește-mă cum pot ajunge pe celălalt mal!".

Maestrul spiritual a căzut nițel pe gânduri, a privit concentrat la apele învolburate și, apoi i-a răspuns, "Fiule, ești deja pe cealaltă parte!"

Tot ce ni se întâmplă este spre binele nostru | O poveste cu tâlc
De cealaltă parte a malului vieții: Poveste cu tâlc De cealaltă parte a malului vieții: Poveste cu tâlc Reviewed by Diana Popescu on mai 09, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.