Monstrul din vise | Interpretare și semnificație vise

Creații ale minții noastre subconștiente, monștrii din vise întruchipează temerile, grijile, problemele noastre din starea de veghe, provocate de conjuncturile existenței sau de persoane răuvoitoare. Ei pot reprezenta adeseori ceva cu care refuzăm să ne confruntăm, ori ceva ce nu înțelegem, ne dezorientează.

Modul cum arată, caracteristicile, mărimea, inclusiv culoarea monștrilor visați ne ajută să ne dăm seama care este semnificația lor, să deslușim ce tip de mesaje ni se trasmit astfel din lumea noastră interioară.

Când visezi că ești vânat, urmărit, atacat de un monstru, ți se pot sugera aspecte ale sinelui pe care le consideri urâte, respingătoare. Poți fi stăpânit de frică, panică ori să-ți reprimi niște emoții, sentimente.

Visul de-a lungul căruia te înfrunți cu un monstru, lupți cu el, lasă de înțeles că ești gata să te smulgi dintr-o anumită inerție, letargie, pasivitate, să-ți iei în mâini viața și să recurgi la măsuri hotărâte, îndrăznețe pentru a soluționa ce te stresează, tensionează în plan real.
Vise despre monstri

Dacă ai visat că omorî un monstru, înseamnă frecvent că vei avea succes în a-ți înfrânge dușmanii, competitorii, și a ajunge pe o poziție mai înaltă în ierarhia profesională sau socială.

Visele în decursul cărora   aceste creaturi încearcă să te înghită, să te mănânce, îți atrag atenția că riști să fii acaparat de o preocupare, un demers, neglijându-ți în acest fel alte componente importante ale existenței tale.

În cazul în care te visezi omorât de un monstru, ți se semnalează o transformare personală însemnată și noi începuturi. În pofida aparențelor, este un vis pozitiv, ce denotă că ești capabil să te concentrezi pe provocările vieții tale și să-ți înlături treptat din drum dificultățile care te împiedică să te dezvolți.

Legenda despre Bau Bau / Omul negru / Boogeyman

Când ai visat că te transformi într-un monstru, ești avertizat că ești pe punctul să devii cineva pe care nu îl mai recunoști sau un om cu totul diferit de idealurile tale. Pe de altă parte, ți se poate pune în vedere că trebuie să-ți schimbi radical atitudinea ori modalitatea cum interacționezi cu alții.

Un vis pe parcursul căruia vorbești cu un monstru îți reflectă distorsionat dorințe arzătoare, care te macină. Poate că ești însuflețit de simțăminte de dragoste față de cineva, dar îți este teamă să ți le mărturisești. Într-o altă interpretare, ești pus în gardă că vei auzi vești rele despre/de la cineva. Poate că o persoană la care ții va intra într-un bucluc, într-o încurcătură, în curând.

Există vise în care un monstru este inofensiv, prietenos, ba chiar amuzant. Ele apar mai ales când reușim să punem capăt unor situații inconfortabile din lumea reală și ne sprijină să înțelegem cum să facem tranziția dintre teamă și curaj, resemnare și speranță. De asemeni, astfel de vise pot indica o perioadă de metamorfoză a ființei noastre, ce ne permite să ne punem în valoare, în evidență, abilități, talente nerecunoscute, neglijate.

Șarpele din vise | Interpretare și semnificație vise
Monstrul din vise | Interpretare și semnificație vise Monstrul din vise | Interpretare și semnificație vise Reviewed by Diana Popescu on mai 08, 2019 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.