Horoscop Pesti februarie 2013

Horoscopul Pestilor februarie 2013 lasa sa se intrezareasca o perioada norocoasa, favorabila integrarii in viata sociala, conexiunii in dragoste si afirmarii personalitatii, cu conditia pastrarii unei atitudini realiste si ponderate in existenta de zi cu zi.

Realismul si temeritatea conferite din 2 februarie, de tranzitul lui Marte in Pesti, iti pemit sa faci notabili pasi inainte pe drumul spre telurile tale. Mult mai intreprinzator si mai energic decat altadata, iti doresti sa lasi un semn important al trecerii tale pe pamant. Da, ai acum capacitatea de a iesi in evidenta, dar temperamentul te poate impinge sa ripostezi violent atunci cand esti contrazis. Fereste-te sa ii calci pe bombeu pe cei din preajma ta!

Conjunctia dintre Marte si Uranus din 4 februarie este in stare sa dea nastere unor neasteptate suparari, unui comportament impulsiv si unor surprinzatoare incidente. Pari a fi imboldit sa iti afirmi libertatea cu orice pret si sa te revolti adeseori din pricina unor lucruri marunte, nesemnificative. Pastreza-ti cat poti mai mult calmul si totul va fi bine in cele din urma!

Odata cu 5 februarie, patrunderea lui Mercur in Pesti si intaia ta casa te determina sa dai glas unor ganduri care te framanta de ceva timp. Mult mai logic, mai rational si mai atent la ceea ce se intampla in preajma, ai abilitatea de a te exprima cu elocventa. Este de asteptat sa initiezi mai multe discutii cu ceilalti, sa iti apreciezi infatisarea exterioara si impactul pe care o are aceasta asupra lumii, sa fii strabatut de un adevarat neastampar in a face noi contacte si a fi activ in sfera sociala. Relatiile cu rudele, prietenii, colegii, cunostiintele par a capata intaietate.

Pe 6 februarie, Mercur in conjunctie cu Neptun da frau liber imaginatiei si nevoii de a investiga ample si inovatoare idei. Pari a trai cu capul in nori, asa ca nu este deloc recomandat sa iei decizii importante, sa te angajezi in contracte ori promisiuni de lunga durata. Este benefic sa iti pastrezi credinta in tine insuti, sa fii alaturi de cei dragi si sa pastrezi la mare pret sinceritatea.

Doua aspecte astrale din 9 februarie, conjunctia dintre Mercur si Marte (aparuta si pe 26 februarie) pe de o parte, si cuadratul lui Mercur cu Jupiter, pe de alta parte, iti impun sa te gandesti de doua-trei ori inainte de a trece la actiune. Nerabdarea si impulsul de a te risipi in prea multe directii iti pot da planurile peste cap. Incearca sa discerni intre ceea ce iti poate fi de folos si ceea ce este inutil, si vei putea profita de sansele ivite in cale.

Luna noua aparuta pe 10 februarie in Varsator anunta, de obicei, o perioada de trecere in revista a ultimelor evenimente, de oarecare izolare si refacere fizica si spirituala. Are loc, in acest fel, o pregatire pentru Luna noua ce va intra in prima ta casa, inaugurand un ciclu selenar extrem de activ si de aglomerat de treburi.

Inertia ori moliciunea ce insotesc uneori aspectul astral de mai sus pot fi risipite de cuadratul dintre Marte si Jupiter din aceeasi data de 10 februarie. Este posibil sa fii traversat de optimism si o atitudine increzatoare, fiind interesat mai curand de ce poti face in viitor, decat de actuala ta situatie. Cu ajutorul unei planificari judicioase si a unei intuitii clare poti reusi sa iti implinesti chiar si cele mai ambitioase teluri. Acest tranzit iti pune la incercare capacitatea de a evolua ca individualitate.

Incepand cu 18 februarie, Soarele viziteaza si el regatul Pestilor, marcand un maximum al ciclului tau solar, in decursul caruia ai sansa de a te afirma si a influenta mediul inconjurator intr-o mai mare masura decat in mod normal. Esti gata sa lasi trecutul deoparte, iar spontaneitatea exprimarii, energia-ti intensa si un renascut simtamant de incredere in tine insuti iti sunt aliati de nadejde. Ai la indemana un interval de timp excelent pentru a face ceva cu totul nou si a porni pe carari virgine ale existentei tale. Norocul tinde a fi de partea ta in aproape tot ce iti propui, si nu mai esti dispus sa lasi sa treaca pe langa tine vreo fulgeratoare si promitatoare oportunitate. Problemele cu care te poti confrunta acum pot fi depasite prin cutezanta, afirmare a personalitatii si fara nici un ocolis. Este vremea sa iti croiesti propriul destin in lume.

O necesara, poate, etapa de reflectare si reevaluare a drumului tau prin viata este vestita din 23 februarie, sub influenta trecerii lui Mercur in aspect retrograd in Pesti. Descopera ce anume iti infraneaza dezvoltarea, astfel incat sa te poti bucura de eficientizarea eforturilor tale.

Odata cu 25 februarie, tranzitului lui Venus in Pesti te inzestreaza cu o aura de farmec si cordialitate, capabila a-ti asigura succesul in plan social. Pari a fi primit cu placere oriunde te-ai duce, a inchega spontan noi prietenii si a ti se oferi pe tava tot felul de oportunitati fara a ti se cere nimic in schimb. Nativii cum ambitii artistice sunt favorizati cu precadere in demersurile lor.

Luna plina rasarita pe 25 februarie in Fecioara si a saptea ta casa iti subliniaza dezideratul de a ajunge la un stabil echilibru in relatia cu cineva important pentru tine. Cea de-a saptea casa reprezinta o relatie semnificativa in doi, fie ca este vorba despre un partener de cuplu, unul de afaceri sau chiar un adversar. Este cazul sa recurgi la compromisuri si negocieri.

Lumea din jur iti este invaluita de o ceata groasa sau pari a o privi prin niste ochelari roz din 28 februarie, ca urmare a conjunctiei lui Venus cu Neptun. Nu te angaja in nimic serios si trateaza cu prudenta tot ce ti se petrece. Totodata, creativitatea, mai ales cea artistica, iti poate prilejui mari realizari.

Horoscop Pesti februarie 2013 - Dragoste

Din 2 februarie, indrazneala insuflata de prezenta lui Marte in prima ta casa te sprijina sa faci reale progrese in aprofundarea relatiei tale de dragoste. Nativii singuri din Pesti se pot lansa, cu succes, spre promitatoare idile.

Venus da totusi sa atipeasca din aceeasi zi de 2 februarie, in culcusul Varsatorului si a douasprezecea casa a Pestilor. Asta inseamna ca legatura de cuplu se poate ascunde sau feri de ochii prea curiosi ai celor din jur. Planeta dragostei ispiteste catre taine si secrete, dar si spre incheierea unor legaturi amoroase ce si-au pierdut de multa vreme semnificatia ori viabilitatea.

Pe 10 februarie, Luna noua din a douasprezecea casa a Pestilor este asociata, frecvent, cu o spiritualizare a conexiunii amoroase (pentru cei aflati deja intr-o legatura de cuplu), si cu o cautare frenetica a autenticului suflet pereche (pentru nativii inca singuri).

Atractivitatea oferita de Venus in cea dintaia ta casa te sprijina, din 25 februarie, sa iti reinsufletesti relatia cu fiinta indragita, sa revitalizezi afectiunea si impartasirea din relatia ta de cuplu. Pestii solitari sunt insotiti din nou de noroc in initierea unei fericite povesti de dragoste.

Conjunctia dintre Venus si Neptun din 28 februarie te poate face sa cazi prada unor visuri si aspiratii asociate cu o idealizata idila romantica. Incearca sa faci cat mai clara diferenta intre dorinte si realitate, si nu lansa pe negandite intr-o aparent magica relatie amoroasa!

Horoscop Pesti februarie 2013 - Bani si cariera

Odata cu 4 februarie, ca efect al conjunctiei lui Marte cu Uranus poti constata ca altii ti-o iau inainte fara a avea vreun merit, iar acest lucru este gata sa te aduca in pragul iritarii. Straduieste-te sa iti eliberezi tensiunea interioara in munca. Poti realiza multe lucruri importante daca te apleci asupra unor sarcini ce necesita concentrarea energiei si o mare disciplina.

Soarele aflat in prima ta casa iti pune in lumina, din 18 februarie, competentele profesionale si abilitatile de lider. Nu este cea mai potrivita perioada pentru lucrul in echipa. Straduieste-te sa nu te porti arogant cu colegii ori colaboratorii, si nu vei avea ce regreta!


Nu ti-ai gasit zodia ?
Afla totul despre destinul tau in luna februarie 2013 in functie de ziua ta de nastere in
Horoscopul Dianei : februarie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti ianuarie 2013

Horoscop Pesti februarie 2013 Horoscop Pesti februarie 2013 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 26, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.