Horoscop Varsator aprilie 2013

Horoscopul Varsatorului aprilie 2013 tinde a anticipa o relativa retragere din viata sociala, in favoarea unei ancorari mai puternice in siguranta si caldura afectiva a spatiului familial.

Luna noua rasarita pe 10 aprilie in Berbec si a treia ta casa te indruma catre crearea de noi contacte umane, atat direct cat si prin intermediul internetului ori corespondentei. Educatia sau studiul par a deveni prioritati. Aceasta Luna noua iti ofera sansa de a investiga lumea din imediata ta apropiere si chiar de a o schimba in propriul interes. Se intrevede o scurta calatorie sau schitarea unor planuri pentru o viitoare iesire din oras.

Din 12 aprilie, trecerea lui Pluton aspect retrograd in Capricorn si a douasprezecea casa a Varsatorului indica o cufundare in cele mai profunde straturi ale universului interior. Ai la indemana posibilitatea de a-ti releva niste noi lucruri despre tine insuti si a face, astfel, o transformare de esenta a personalitatii tale.

O perioada oportuna initierii unor schimbari benefice in programul zilnic se intrevede odata cu 14 aprilie, ca urmare a tranzitului lui Mercur in Berbec si a treia ta casa. Poti incerca din nou sa descoperi ce se ascunde sub aparentele mediului tau inconjurator si sa te implici mai mult in tot ceea ce se intampla in imediata ta apropiere. De fapt, ai posibilitatea de a face un lucru cu adevarat remarcabil focalizandu-te asupra obarsiei si vecinatatii tale, mai ales ca pari a fi inzestrat cu o mai limpede perceptie a realitatii.

Un ciclu al existentei strabatut de un viguros atasament fata de camin si familie debuteaza din 15 aprilie, gratie tranzitului lui Venus in Taur. Locuinta iti da batai de cap sau, pur si simplu, te simti mobilizat sa ii dai o noua infatisare si sa o pui in ordine in cadrul unei curatenii de primavara. Esti gata sa apelezi la compromisuri pentru a mentine o atmosfera pasnica in spatiul familial.

Din 20 aprilie, prezenta Soarelui pe taramurile Taurului accentueza tendintele anterioare. Continui sa fii insufletit de dorinta de a mentine stabilitatea si armonia in familie si in relatiile cu persoanele indragite. Caminul constitue un reper fix si sigur in mijlocul imprevizibilelor schimbari ale lumii.

Impulsurile defensive si protectoare asociate cu casa si familia sunt intensificate sub impactul tranzitului lui Marte in Taur si a patra casa a Varsatorului incepand cu aceeasi data de 20 aprilie. Tocmai de aceea, ti se poate intampla sa pui piciorul in prag, adoptand o maniera cumva tiranica in raporturile cu oamenii apropiati, dand nastere in acest fel unor infierbantate controverse si dispute.

Horoscop Varsator aprilie 2013 - Dragoste

Loialitatea si sensibilitatea fata de partenerul de cuplu sunt cuvintele de ordine sugerate din 15 aprilie de calatoria planetei Venus in a patra ta casa. Tandretea pare a-ti inspira niste gesturi cu adevarat romantice, avand darul de a reimprospata conexiunea cu persoana iubita.

Horoscop Varsator aprilie 2013 - Bani si cariera

Odata cu 15 aprilie, atunci cand Venus patrunde in a patra casa a Varsatorului, se poate ivi o oportunitate legata de achizitionarea unei case sau mutarea intr-o alta locuinta. Pe de alta parte, exista sansa de a face un ban in plus de acasa, prin mijlocirea unei activitati pe cont propriu.

Vizita Soarelui in a patra ta casa iti poate atrage atentia, din 20 aprilie, asupra unui chilipir legat de o proprietate sau un bun de lunga folosinta destinat locuintei. Cantareste bine lucrurile inainte de a face vreo importanta achizitie!

Pe 25 aprilie, Luna plina din Scorpion si a zecea casa a Varsatorului tinde a-ti canaliza energia catre cariera si obiectivele pe termen lung. Intrucat acest aspect astral este asociat de obicei cu o finalizare sau o incheiere, ti se poate sugera ca nu mai este deloc cazul sa tergiversezi luarea unor decizii hotaratoare in sfera profesionala.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diana.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013- Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Varsator 2013

Horoscop Varsator martie 2013
Horoscop Varsator aprilie 2013 Horoscop Varsator aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.