Horoscop Pesti aprilie 2013

Horoscopul Pestilor aprilie 2013 insista asupra valorilor financiare si spirituale, a unei eficiente comunicari si intelegeri a lumii.

Luna noua rasarita pe 10 aprilie in Berbec scoate in evidenta chestiunile financiare si valoarea ta personala. Este timpul sa iti reanalizezi autenticele resurse interioare, sa inveti sa ti le fructifici intr-o mai mare masura, sa intri in contact cu fiinta ta originara si sa te indepartezi de tot ceea ce este fals sau conventional in tine.

Pluton, retrograd din 12 aprilie in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor, iti sugereaza sa iti cantaresti cu grija prieteniile si grupurile ori colectivitatile din care faci parte. Ar trebui, asadar, sa evaluezi daca amicii actuali iti sustin sau nu obiectivele prioritare, daca te ajuta ori te trag inapoi in evolutia ta personala. In acelasi timp, aceasta conjunctura astrala tinde a-ti darui o abordare mult mai practica, mai pragmatica a vietii cotidiene.

O usoara aura intelectuala si o fericita interactiune cu cei din imediata ta apropiere se anunta din 15 aprilie, gratie tranzitului lui Venus in Taur si a treia casa a Pestilor. Oamenii par a-ti cauta tovarasia, si tinzi a-ti dezvalui cu placere pasiunile si interesele, redescoperind valoarea schimbului sincer de opinii cu ceilalti. Verva verbala ce te caracterizeaza este pe punctul de a-ti deschide noi oportunitati. Te poti bucura de reale beneficii indeosebi prin intermediul unor scurte calatorii si comunicarii, in special cu rudele.

Incepand cu 20 aprilie, Soarele isi face simtita prezenta in Taur si a treia ta casa, stimulandu-ti ambitia de a te distinge prin vioiciunea si darurile tale intelectuale. Pari a fi imboldit de dorinta de a descifra mecanismele secrete ale lumii inconjuratoare, a explora noi lucruri si a-ti reimprospata viziunea despre aparent cenusia existenta cotidiana. Nazuinta de a calatori tinde a-ti acapara sufletul si mintea. Fereste-te sa ii privesti de sus pe cei din jur sau sa iti impui cu orice pret opiniile.

Numeroase planuri si idei sunt gata sa puna stapanire peste tine, facandu-te, eventual, sa iti consumi energia in prea multe directii, odata cu aceeasi data de 20 aprilie, ziua in care este randul lui Marte sa patrunda pe teritoriile Taurului si ale celei de-a treia case a Pestilor. Daca reusesti, insa, sa-ti canalizezi potentialul energetic, ai parte de un interval de timp de bun augur in afirmarea personalitatii si idealurilor tale. Cu toate ca poti fi asaltat de multe sarcini si obligatii, pari a sti sa iti transmiti cu claritate mesajele catre lume, esti mult mai indraznet si constient de valoarea ta. Tocmai din aceasta pricina, nu este exclus sa te angajezi in infierbantate dispute si controverse. Nerabdarea care iti da necontenit tarcoale te predispune unor accidente!

Pe 25 aprilie, Luna plina din Scorpion si a noua ta casa pune accentul asupra dezvoltarii tale personale, asupra filozofiei, religiei, studiilor universitare, si calatoriilor. In acest context te poti intreba cat de mult iti influenteaza evolutia credintele tale personale, daca acestea te ajuta sa iti largesti orizonturile sau iti ingradesc intelegerea existentei. Intrucat aceasta Luna plina este asociata cu o incheiere ori o finalizare, ar fi poate momentul potrivit sa iti deschizi mintea spre noi experiente, catre noi teritorii spirituale si materiale.

Horoscop Pesti aprilie 2013 – Dragoste

In aceasta luna, viata amoroasa sta sub semnul stabilitatii si, poate, a unei deloc benefice monotonii ori delasari. Desigur, poti lua masuri pentru a reinventa conexiunea cu fiinta iubita si a revitaliza afectiunea reciproca. Unii nativi din Pesti, mai ales dintre cei aflati la inceputul unei relatii de cuplu, pot fi cutreierati de indoieli, intrebandu-se daca si-au ales bine sau nu partenerul.

Horoscop Pesti aprilie 2013 – Bani si cariera

Pe 10 aprilie, Luna noua din a doua ta casa iti faciliteaza o perspectiva mult mai realista a situatiei tale financiare. Poti intrezari mai lesne noi modalitati de a face bani si a-ti echilibra balanta personala de venituri si cheltuieli.

Din 14 aprilie, Mercur in trazit pe taramurile Berbecului si a doua casa a Pestilor te sprijina in realizarea unor necesare ajustari ale sferei financiare. Ai capacitatea de a aprecia mai putin crispat situatia ta materiala, si a invata noi lucruri despre afaceri si finante in cadrul unor dialoguri constructive cu oameni avizati in aceste domenii. Din nou, poti intrezari proaspete cai de a-ti rotunji contul in banca si a-ti pune la treaba talente ori resurse personale insuficient exploatate pana in prezent. Pe de alta parte, pari privi banii nu ca un scop in sine, ci ca pe niste unelte ce iti pot netezi drumul spre materializarea ambitioaselor tale teluri.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna aprilie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : aprilie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti februarie 2013
Horoscop Pesti aprilie 2013 Horoscop Pesti aprilie 2013 Reviewed by Diana Popescu on martie 31, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. e de bine cam ce scrie pe aici si ma cam mira chestia asta ca de vreo 1 luna ...doua tot vad pe la horoscop numai de bine mai ales pe la cele pe la tv pesti fac parte din categoria care o duce cel mai bine , sa fie vreun semn ca urmeaza ceva nasol ?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.