Horoscop Leu mai 2013

Horoscopul Leului mai 2013 anticipeaza o constanta procupare de integrare in randul lumii, mai ales in cercuri de prieteni si colectivitati reprezentative din punct de vedere al valorilor si credintelor personale, precum si o auspicioasa implicare in viata profesionala.

Infiriparea unor calde si sincere prietenii, posibil asociate cu un grup, se intrezareste din 10 mai, ziua de debut a calatoriei lui Venus in Gemeni. Mai putin iritabil decat de obicei, esti gata sa treci peste sentimentele tale pentru a mentine armonia din cadrul cercului tau de amici. Sperante indelung nutrite in sufletul tau sunt pe cale sa isi afle implinirea.

Numeroase dialoguri si confruntari de opinii tind a-ti solicita atentia odata cu 15 mai, sub influenta tranzitului lui Mercur in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului. Comunicarea in cadrul grupului de prieteni sau a unei colectivitati la care ai aderat se constitue intr-o prioritate. Poti adopta un crez sau o credinta personala ce pare a se conforma nazuintelor tale interioare. Copii tai sau cei ai unor oameni apropiati par a juca un sporit rol in viata ta.

Incepand cu 21 mai, vizita Soarelui in Gemeni si a unsprezecea ta casa te elibereaza de orice fel de complexe, facandu-te sa te simti optimist si mereu dornic de a te implica in activitatea sociala. Ai prilejul de a-ti crea noi contacte si a te bucura de beneficii din partea altora mai vechi. A fi parte dintr-o comunitate sau dintr-un grup de prieteni, si a cladi o retea sociala cat mai larga reprezinta un lucru foarte important pentru tine. Pari a avea o agenda plina de evenimente, cu atat mai mult cu cat compania ta devine din ce in ce mai pretuita. Esti stimulat de orice depaseste barierele conventiilor, iar gandirea iti sclipeste prin originalitate si inventivitate.

Luna plina si eclipsa de Luna din 25 mai de pe cerurile Sagetatorului si ale celei de-a cincea casa a Leului poate semnala finalizarea unui proiect creativ sau legat de un hobby, de care te ocupi de ceva vreme. Distractia si placerile vietii te imbie cu irezistibile chemari de sirena. Entuziasmul si spontaneitatea te indeamna sa lasi deoparte orice responsabilitate, asa ca ar trebui sa ai grija cand si unde sa te opresti. Este un timp oportun eliberarii copilului ascuns in strafundurile fiintei tale.

Pe 31 mai, Mercur isi croieste drum in Rac si a XII-a ta casa, focalizandu-te asupra chestiunilor personale si a trecutului. Ai inclinatia de a-ti pune lacat la gura si a te exprima cu multa prudenta. Trecutul pare a-ti oferi solutii verificate pentru problemele prezentului. Este un ciclu propice meditatiei, reflectiei si revarsarii creativitatii, cu precadere in domenii tinand de sensibilitatea artistica. Pentru a lasa cale libera inspiratiei este posibil sa cauti cu tot dinandinsul singuratatea.

Tot in ziua de 31 mai, Marte porneste in tranzit prin Gemeni si a XI-a casa a Leului, incercand sa te scoata din autoizolarea sugerata de Mercur. Chiar daca planeta razboiului iti insufla nazuinta de a-i domina ceilalti, ar trebui sa eviti sa iti impui cu orice pret valorile si ideile. Esti totodata predispus sa constientizezi importanta pe care o ai in viata oamenilor apropiati.

Horoscop Leu mai 2013 – Dragoste

Ca efect al tranzitului lui Venus in cea de-a douasprezecea casa a Leului, dragostea se poate isca prin intermediul unor statornice preocupari impartasite cu cineva asemeni tie. Daca in acest interval de timp se pun bazele unei relatii de cuplu, aceasta este caracterizata mai curand de camaraderie decat de fierbinti impulsuri pasionale.

Pe 25 mai, Luna plina din a cincea ta casa semnifica frecvent incheierea sau, din contra, reimprospatarea unei legaturi de dragoste. Daca ajungi sa te desparti de cineva, acest lucru nu se intampla pe neasteptate, fiind cat se poate de previzibil de multa vreme. Nativii din Leu aflati intr-o conexiune sincera, autentica, cu persoana iubita, au sansa de a-si dezvalui noi si incitante aspecte ale povestii lor de dragoste.

Horoscop Leu mai 2013 – Bani si cariera

Una din cele mai favorabile perioade din an pentru a aduce cateva majore schimbari in bine vietii tale profesionale incepe pe 1 mai, gratie tranzitului lui Mercur in Taur si a zecea casa a Leului. Dialoguri relaxate, pline de sugestii, cu colegii si superiorii iti pot releva noi cai de a avansa in cariera, mai ales prin mijlocirea unor nebanuite modalitati de a te responsabiliza. Cu cat stii mai bine sa profiti de informatiile pe care le ai la dispozitie, cu atat poti castiga mai multi bani. Poti avea o mare realizare in special prin intermediul unor persoane influente.

Pe 10 mai, Luna noua si eclipsa de Soare din Taur si a zecea ta casa accentueaza tendintele anterioare. Straduieste-te sa dai tot ce ai mai bun in tine, intrucat oamenii sunt cu ochii asupra ta, indeosebi  in ceea ce priveste munca si reusitele tale. Daca apare cumva vreo barfa pe seama ta, nu ar fi rau sa te intrebi daca nu cumva are o oarecare indreptatire. Luna noua netezeste calea spre o promovare sau intrarea intr-o etapa superioara a dezvoltari profesionale. Ai la indemana un mare potential energetic, un lucru cat se poate de potrivit pentru ca este de asteptat sa ai o multime de treburi la serviciu. Daca te simti coplesit de sarcini, incerca sa prioritizezi, alegandu-le mai intai ceea ce este cu adevarat important.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu aprilie 2013
Horoscop Leu mai 2013 Horoscop Leu mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2013 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.