Horoscop Pesti mai 2013

Horoscopul Pestilor mai 2013 lasa sa se intrezareasca o mare nazuinta catre stabilitate, centrata pe atasamentul fata de casa, familie, ori o persoana iubita.

Din 1 mai, tranzitul lui Mercur in Taur si a treia casa a Pestilor te ajuta sa iti imbunatesti orarul activitatilor zilnice, sa iti pui la punct un nou program de studiu si sa observi cu acuitate tot ce se afla in preajma ta. Prietenii, amicii, sau chiar vecinii iti solicita intr-o sporita masura comunicarea. Intr-o astfel de perioada, poti avea o mare implinire atata timp cat te ocupi de un lucru din imediata ta apropiere.

Familia si caminul capata o mai mare insemnatate odata cu 10 mai, sub influenta calatoriei lui Venus in Gemeni. Esti mult mai receptiv la dorintele si nevoile oamenilor indragiti, dar pari a fi atras si de nazuinta de a-ti infrumutesa mediul inconjurator, casa si/sau gradina. Daca apare vreo problema in familie, esti gata sa calmezi lucrurile, si sa o rezolvi cat mai satisfacator pentru toata lumea.

Luna noua si eclipsa de Soare din aceeasi zi de 10 mai, din cerurile Taurului, intensifica tendintele mercuriene, dand nastere unei tumultoase interactiuni cu oamenii, atat fata in fata, cat si prin intermediul telefonului si calculatorului. O informatie de o mare valoare poate fi deslusita in acest valmasag al comunicarii. In acelasi timp, deciziile rapide se pot dovedi a fi foarte inspirate. Activitatile cotidiene nu iti mai par a fi plictisitoare, si esti in stare sa duci la capat multe lucruri marunte pe care le-ai tot amanat pana acum. Poti fi invitat la masa la o ruda sau intr-o scurta calatorie.

Cuadratul lui Venus cu Uranus din 13 mai este asociat, de multe ori, cu impulsul de a cauta noi experiente de viata. Inspiratia creatoare, mai ales intr-un domeniu artistic, pare a deveni efervescenta.

Din 15 mai, parcursul lui Mercur pe taramurile Gemenilor te cuminteste putin, insuflandu-ti dorinta de a te interioriza si a te izola de ceilalti. In acest context astral, poti deveni constient de situatii nu tocmai roz din viata de familie. Supravegheaza-ti emotivitatea, ce poate cunoaste o adevarata exacerbare!

Soarele, ivit pe 21 mai in Gemeni si a patra casa a Pestilor, iti reechilibreaza atitudinea fata de existenta sau chiar te imboldeste intr-o directie contrara celei sugerate de Mercur. Esti pe cale de a te focaliza catre casa, familie, radacinile exterioare si interioare ale fiintei tale. Nu este exclus ca instinctul de a-i proteja pe cei dragi sa te determine sa te comporti ca un mic tiran. Scutura-te de aceste porniri si straduieste-te, in schimb, sa iti intaresti relatiile cu membrii familiei. In acest fel, poti construi un bastion de aparare ori retragere din mijlocul adeseori necrutatoarelor infruntari din sfera sociala sau profesionala.

Un contact intens cu resursele tale creatoare este de asteptat sa apara din 31 mai, gratie tranzitului lui Mercur in Rac. Tinzi a fi mandru de ideile tale si simti nevoia sa le impartasesti celorlalti. Esti inzestrat cu talentul de a-i captiva pe cei din jur cu cuvintele tale. Mintea nu iti mai are astampar, iar spontaneitatea este pe punctul de a te impinge sa iti asumi niste riscuri avand mari sorti de izbanda.

Marte, prezent odata cu 31 martie, in Gemeni, invigoreaza si mai mult predispozitia de a-ti centra viata pe camin si familie. Guvernat de instincte, pari a fi foarte defensiv ori obladuitor fata de ai tai. Poti face mari eforturi pentru a-ti asigura siguranta financiara si chiar afectiva. Vechi probleme ori resentimente din trecut sunt in stare sa se reactualizeze, constituindu-se in surse de nervozitate sau suparare.

Horoscop Pesti mai 2013 - Dragoste

Din 10 mai, Venus in a patra ta casa iti inspira o atitudine plina de sensibilitate si devotiune fata de persoana iubita. Loialitatea in legatura de cuplu conteaza mai mult ca niciodata. Nativii singuri din Pesti pot fi strabatuti de fierbinti amintiri, de o dulce-amara nostalgie.

Sub influenta cuadratului lui Venus cu Mercur de pe 13 mai este de asteptat sa incerci sa redescoperi iubirea in noi forme ori cai de manifestare. Atentie, totusi, la ce isi doreste cu adevarat partenerul tau! Nu forta nota, ca nu cumva sa ajungeti la o infocata cearta ori confruntare. O parte din Pesti sunt imbolditi sa se lanseze in amuzante, dar superficiale flirturi.

Incepand cu 10 mai, ca efect al vizitei lui Mercur in cea de-a cincea casa a Pestilor, nativii solitari din Pesti au sansa de a se implica intr-o noua legatura de cuplu, provocata mai curand de o comuniune de interese, o amicitie, decat de o dezagazuita pasiune.

Horoscop Pesti mai 2013 - Bani si cariera

Casa poate deveni centrul de operatiuni a unei afaceri personale odata cu 10 mai, sub presiunea planetei Venus aflate in a patra casa a Pestilor. Este posibil sa descoperi si o alta sursa de venit decat serviciul, avand de a face cu locuinta sau cu o proprietate.

Pe 25 mai, Luna plina si eclipsa de Luna din Sagetator si a zecea casa a Pestilor favorizeaza activitatile din sfera profesionala. Poti face ceva demn de a atrage asupra ta nu numai atentia dar si favorurile unor superiori. Este greu sa te ascunzi intr-o astfel de conjunctura astrala, si poate ca nici nu-ti doresti asta. Este vremea sa faci pasi mari cariera si sa ii lasi pe altii sa afle despre marile tale impliniri.

Sub impactul tranzitului lui Marte in cea de-a patra ta casa este posibil sa se iveasca, din 31 mai, cateva dificultati in viata profesionala. Nu te lasa inselat de falsa bunvaointa a unor colegi de la serviciu!


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna mai 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : mai 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 – Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Pesti 2013

Horoscop Pesti aprilie 2013
Horoscop Pesti mai 2013 Horoscop Pesti mai 2013 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 30, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Pe 12 mai sunt la un targ in Germania. Sper ca predictia ta despre bani si cariera sa se adevereasca....

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.